Şimdi Ara

***FORUMDAKİ SATICILARLA YAŞADIĞIMIZ SORUNLARI PAYLAŞMALIYIZ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Forumda satış yapan kişilerle yaşadığımız sorunları paylaşmalıyız diye düşünüyorum.Satıcılar iyi geçen,sorunsuz satışlarını zaten referans olarak belirtiyor,fakat kimse sorunlu satışlardan bahsetmiyor.O nedenle forumdaki satıcılarla yaşadığımız sorunları saygı sınırları içerisinde buraya yazalım ve böylece herkes alışveriş yaparken daha dikkatli olmuş olur.

    İlk açtığım konuda büyükbir yanlışlık yaptığımdan konu kapatıldı,o nedenle şimdilik kendi yaşadığım sorunu yazmıyorum,konu biraz ilerleyince ben de paylaşacağım.



  • Hocam sende başlık açıyosun ama kimle sorun yaşadığından emin değilsin daha.

    Bana gelince ben şahsımda kimseyle sorun yaşamadım, sattığım hiçbir üründe de sorun olmadı Allah'a şükür. Forumun heralde en çok alış-veriş yapanlarından birisi olmama rağmen hemde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Weycell 61

    Hocam sende başlık açıyosun ama kimle sorun yaşadığından emin değilsin daha.

    Bana gelince ben şahsımda kimseyle sorun yaşamadım, sattığım hiçbir üründe de sorun olmadı Allah'a şükür. Forumun heralde en çok alış-veriş yapanlarından birisi olmama rağmen hemde.



    Hayır,kiminle sorun yaşadığıma eminim de, o gün çok yorucu geçmişti benim için.O yorgunlukla inbox taki mesajları karıştırdım,hiç farkında bile değildim ismi yanlış yazdığımın,ancak sonradan yazılanları görünce farkettim yanlış yazmış olduğumu.

    Bence böyle bir konu sabit-üst konu olmalı ki,forumda herhangi bir satıcıdan ürün almadan önce,nelere dikkat etmemiz gerektiğini bilelim.Örneğin ben yaşadığım sorundan önce öyle birşey olduğunu bilseydim,her mesajımda,üstüne basa basa sorardım,oyun orjinal kutulu-kitapçıklı mı diye




  • Daha önce ki konu gösterimden kaldırılmıştı fakat tekrar acılmış. Bu tür konulara izin vermiyoruz, en azından bu bölümde. 2. El Bölümü kuralları cercevesinde sorun yasadığınız kişileri ilgili bölümde paylaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.