Şimdi Ara

Hepsiburada Premium üyelik ücretine zam! İşte güncel fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu çağda her ay internetten bir şeyler aliyoruz ve bazen kargo ödemek zorunda kalabiliyoruz. O kargoya vereceğin paranin çok daha azını Primea ver daha iyi ama 15 TLde kalmali. Cilkini cikarmamalilar. 15 TL para değil ama para ödediğimiz tek yer hb değil. 10 lira para değil, 20 lira para değil vs. derken bunlar ay sonunda birleşince para ediyor. Blu tv falan öyle iyi bir platform değil. Öylece duruyor telefonumda. Bedavadan vermeleri iyi ama blu TV veriyoruz diye fiyati abartirlarsa iptal eder geçerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro

    Hediye BluTV üyeliği olmasa anlamsız bir paket. BluTV izleyenler için BluTV'yi 5 te 1 fiyata izleme imkanı sunuyor. 75 Tl üzeri kargo zaten bedava. 74 liraya ürün mü kaldı.
    Hayır aksine çok anlamlı. Bu prime üyelik sayesinde ıvır zıvır akla ne gelirse internetten alıyorum. Esnafla uğraşmıyorum artık. Önceden 75 liraya kadar olan urunleri mecburen esnaftan alıyordum ve kazık yiyordum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gayet uygun

  • hb'nin gücü, diğer yerli siteler gibi sürekli kendini geliştirmekten geliyor. bizim pazaryerleri oldum olası hep ileri gidiyor. ama amazon, oldum olası çirkin arayüzü ve saçma filtrelemeye sahip.


    ama, hb'de daha birkaç seneye önceye kadar olmayan şeyler: bir ürün için diğer satıcıların satabilir olması, hb express, aynı ürüne bir başlık atanması, blutv hizmeti derken amazonun izinden gittiği aşikar değil midir hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    Tabi.ki hocam, e-ticaret sitelerinin birbirlerini etkileme olayı vardır, misal Trendyol cüzdan uygulaması misal çok tuttu, Hepsiburada hepsipay yaptı , sonra yasa ile Trendyol cuzdan kapandı, Hepsiburada ödeme sistemi olarak gözüktüğü için hepsipay devam etti gibi..
    Hepsiburada dışındaki satıcı olayı aslında müşteri için bazen avantaj bazende dezavantajları var..Ama Hepsiburada için büyük bir avantaj hem ürün skalası genişliyor, kendisinde bulunmayan ürün için stoksuz gözükmüyor, ve satıcının sattığı üründen komisyon kazanması vs.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Premium sayesinde aldığım kodla yemeksepetinden sipariş verdim. 127 liralık yemek 47 liraya geldi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç
    Şaşırmadım ama normal hem hızlı ücretsiz kargo hem blutv için 1 ay için 15 tl bişey degil

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.