Şimdi Ara

Copycat Killer (2023) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Copycat Killer (2023) | Netflix

    Japon yazar Miyuki Miyabe’nin 2001 yılında yayınlanan, Japonya’da 1.5 milyon ve Tayvan’da 100.000’den fazla kopya satan Mohohan adlı popüler suç gizemi romanından uyarlanan Tayvan yapımı Netflix dizisi Copycat Killer, 31 Mart’ta ekranlarda olacak.


    Copycat Killer, 90’ların Taipei’sinde geçiyor ve Tayvan’daki ilk seri cinayet davasının hikayesini anlatıyor. Bir dizi korkunç cinayetin ardından şehir kaosa sürüklenirken azimli bir savcı, tehlikeli ve manipülasyon ustası bir adamla kedi-fare oyunu oynamak zorunda kalır.Medyayı kavramış olan seri katil, yaygın ilgiden yararlanarak davayı ulusal bir gösteriye dönüştürerek dedikodu ve kötü şöhreti körükler. Azimli bir savcı (Wu Kang-ren), davayı çözmeye ant içer ve her şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar. Bu arada katil, toplumdaki barışı ve düzeni bozmaya çalışırken, defalarca hukuk ve adaletle alay eder.


    Wu Kang-ren

    Copycat Killer (2023) | Netflix

    Wu Kang-ren (Light the Night, The World Between Us), katil onu her fırsatta kışkırtırken, ne pahasına olursa olsun seri katilin peşine düşmeye kararlı olan savcı Guo Xiaoqi’yi canlandırıyor. Hikaye Guo’nun gözünden anlatılıyor.


    Alice Ko (Mom, Don’t Do That!), suç psikolojisi konusunda uzmanlaşmış ve katillerin profilini çıkarmaya yardımcı olan psikolojik danışman Hu Yunhui’yi canlandırıyor. Ko, karakterini detaylandırmak için çekimler başlamadan önce profesyonel psikologlara danıştı.


    Tuo Tsung-hua (Nowhere Man), seri cinayetleri çözmek için Guo ile birlikte çalışan bir Interpol polis memuru Lin Shanyong’u canlandırıyor.


    Yao Chun-yao (Mirror Forest), haberlere meraklı ve sık sık televizyon kanalı için atlama haber veren gece programı sunucusu Chen Heping’i canlandırıyor.


    Fandy Fan (We Are Champions, More Than Blue: The Series), neşeli mizacı içinde yatan iyileşmemiş yaraları gizleyen popüler bir gece kulübü DJ’i Shen Jiawen’i canlandırıyor.


    Cammy Chiang (Light the Night, Dancing to Silence), gazetecilik gerçeğinin peşinde Guo ile yolları kesişen muhabir Lu Yizhen’i canlandırıyor. İkisinin de aynı yöne gittiğini keşfeden Lu, davanın üstesinden gelmede Guo’nun en yakın müttefiki olur.


    Hsia Teng-hung (Til Death Do Us Part), psikolog Hu Yunhui’nin küçük kardeşi Hu Jianhe’yi canlandırıyor. Kendisi aynı zamanda Shen Jiawen’in ortaokuldan en iyi arkadaşı. Bir dizi olayla ikisi de fırtınanın ortasında kalır.


    Ruby Lin (Light the Night), en çok izlenen haber istasyonunun baş sunucusu Yao Yaci’yi canlandırıyor. Lin, başrolünü ve yapımcılığını üstlendiği Light the Night’tan sonraki 2. Netflix dizisinde rol alıyor.

    Copycat Killer (2023) | Netflix

    Yapım ekibi, böylesine karmaşık bir polisiye ve gizem gerilim dizisini yapmak için hazırlık, uyarlama, filme alma ve post prodüksiyon için üç yıldan fazla zaman harcadı. Taipei Film Ödülleri’nde We Are Champions ile En İyi Yönetmen ödülünü kazanan ortak yönetmen Chang Jung-chi, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız şeyi nihayet seyirciyle buluşturmak bir keyif. Gerilim ve polisiye öyküsünün altında, insanlığın iyiyle kötü arasında nasıl mücadele ettiğine dair bir öykü yatıyor” demiş.


    Yardımcı yönetmen Henri Chang, “Her karakterin daha fazla yönünü, düşüncelerini ve yansımalarını ilgi çekici bir anlatı içinde tasvir etmeyi umuyoruz. Hikaye bildiğimiz şekliyle ‘kötülük’ ile başlasa da, üzerinde düşünülecek ve diziden çıkarılacak daha çok şey var” demiş.


    Greener Grass Production ve Nan Fang Film Productions ortak yapımı olan bu sürükleyici dizinin yapımcılığını ödüllü yapımcılar Hank Tseng ve Phil Tang üstlendi. Tseng, “Dizi, kontrolden çıkan arzuların bir şehirde kötülüğün nasıl viral hale gelmesine neden olabileceğine dair bir hikaye anlatıyor. Dizideki iyi ve kötünün kesişimi ve akışkanlığının, birbirimize yardım etmek ve desteklemek için çok daha fazlasının yapılabileceği bu çılgınlık dünyasında izleyicilerimize şifa sağlayabileceğini umuyoruz” demiş.


    Copycat Killer (2023) | NetflixNetflix Asiayoutube
    Netflix exclusive Mandarin series Copycat Killer, a thriller based on famed Japanese mystery writer Miyabe Miyuki’s bestselling novel of the same name, is set in the 1990s and tells the story of Kuo Hsiao-chi (Wu Kang-ren), a veteran homicide prosecutor handling his first-ever serial killer case, and how he tries to bring justice to the perpetrator. With the murderer’s repeated aggravations, Hsiao-chi is determined to find the key piece of evidence to crack the case, even if it means putting his life on the line. Copycat Killer is coming worldwide on 31 March, 2023, on Netflix only. Subscribe: https://bit.ly/39caHHE About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with 231 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching, as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. Find Netflix Malaysia on: ➡️INSTAGRAM: https://www.instagram.com/netflixmy ➡️TWITTER: https://twitter.com/netflixmy ➡️FACEBOOK:https://www.facebook.com/NetflixMY Find Netflix Singapore on: ➡️INSTAGRAM: https://www.instagram.com/netflixsg ➡️FACEBOOK: https://www.facebook.com/NetflixSG Copycat Killer | Official Teaser | Netflix https://www.youtube.com/@NetflixAsia
    https://www.youtube.com/watch?v=OsioKWTe1fM


    Copycat Killer (2023) | NetflixNetflix Asiayoutube
    Netflix exclusive Mandarin series Copycat Killer, a thriller based on famed Japanese mystery writer Miyabe Miyuki’s bestselling novel of the same name, is set in the 1990s and tells the story of Kuo Hsiao-chi (Wu Kang-ren), a veteran homicide prosecutor handling his first-ever serial killer case, and how he tries to bring justice to the perpetrator. With the murderer’s repeated aggravations, Hsiao-chi is determined to find the key piece of evidence to crack the case, even if it means putting his life on the line. Copycat Killer is coming worldwide on 31 March, on Netflix only. Subscribe: https://bit.ly/39caHHE About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with 231 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching, as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. Find Netflix Malaysia on: ➡️INSTAGRAM: https://www.instagram.com/netflixmy ➡️TWITTER: https://twitter.com/netflixmy ➡️FACEBOOK:https://www.facebook.com/NetflixMY Find Netflix Singapore on: ➡️INSTAGRAM: https://www.instagram.com/netflixsg ➡️FACEBOOK: https://www.facebook.com/NetflixSG Copycat Killer | Official Trailer | Netflix https://www.youtube.com/@NetflixAsia When a spate of grisly murders throws a city into chaos, a tenacious prosecutor must brace for a cat-and-mouse game against a dangerous manipulator.
    https://www.youtube.com/watch?v=fWATsd9F_Kc











  • Copycat Killer (2023) | Netflix
  • Çok teşekkürler emeğiniz için.

  • Kore dizilerinden sonra Tayvan dizileri de çok fazla çıkması da Netflix'te her sene 2-3 tane Tayvan dizisi çıkıyor, bu da onlardan biri. Yoğun olarak Kore ve Japon dizisi izlesem de arada Tayvan dizisi de gelince bulunmaz nimet oluyor. Copycat Killer (2023) | Netflix 


    İlk 4 bölümünü izledim. Seri Katil ve Polisiye severler, biraz da Asya kültürünü sevenler için tavsiye edilir. Copycat Killer (2023) | Netflix 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.