Şimdi Ara

Aylık Kullanımlı Lensler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugünün teknolojisi; kişiye her açıdan daha çok seçenek sunduğu gibi kontak lens tercihinde de kullanım süresi açısından birçok seçenek bulunmaktadır.


    Lens markası seçimi gözünüzle uygun olması durumu içerdiğinden doktorlara mutlaka danışılması gerekse de kullanım süresi tercihi kişinin daha çok kendi isteğine bağlı seçimidir.

    Aylık kullanımda çevreye daha az atık bırakıldığından günlük lenslere göre hem kişiye maliyet açısından hem de çevreye bırakacağınız atık miktarı açısından daha avantajlı gözükse de seçimi tamamen kişinin ne istediğine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

    Ayrıca aylık kullanım lensleri gözde daha uzun süre kalmayı amaçladığından göz yaşı tabakasından ilham alınarak yenilenen nemlendirme teknolojisiyle kişiye neme doymuş gözlerin yumuşak bakışlarını sunmaktadır.

    Aylık, günlük, iki haftalık, gece gündüz gözde kalabilen lensler olarak; birçok zaman kullanımı içeren lenslerin her birinin kendine özel avantajları ve dezavantajları bulunmakla birlikte tercihi kişiye bağlıdır.


    Aylık lensler, kullan-çıkar-at tekniğinde olmadığından günlük lenslere göre daha çok hijyen, dikkat ve bakım gerektirmektedir.

    Bazı aylık lensler gözden çıkarmadan üst üste bir haftaya kadar takılabilirler, böylesi avantajı görmezden gelmek mümkün olmasa da göz sağlığınız açısından kullandığın ürünün neye ne kadar elverişli olduğunu araştırıp neye el verişli olduğunu bilerek hareket etmek korneanızın sağlığı açısından önemlidir.

    İstediğiniz zaman lensler hakkında doğru, güvenilir ve sınırsız bilgi için lensoptikal.com adresini ziyaret edebilir ve ürünün bilgisini görerek tercih edebilirsiniz.

    Lenslerinizin sunduğu net , konfor ve güven dolu sınırsız bakışlarınızı; her anınıza ortak olması dileğiyle. Keyifli kullanımlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanıcı adı halis mi -- 26 Eylül 2022; 10:37:36 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.