Şimdi Ara

Kablotv mozaiklenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç haftadır kablotvde görüntüde donmalar, mozaiklenmeler oluyor. Kaç kere arıza kaydı açtım. Snr falan filan gibi işlemler yapıldı ama değişen bir şey yok. En son node bölme kapsamında devreye alınacak diye bir cevap yazıldı. Nedir bu işlem bilen var mı? İyi bir şey mi?

    Ve devam eden bu mozaiklenme sorununun türksat açısından kesin çözümü ya da arıza sebebi ne olabilir? Evde ölçüm yapıldı sinyal düşük çıktı. Teknik servisin söylediği, apartmanda genel bir sorun varmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı sorun bendede vardı 8.kattayım dağıtıcıya cok uzağım sinyal düşük dediler.Kablo değişmesi gerek dediler.Kendi cebimden 50mt U6 kablo alıp çektirdin şuan sorunum kalmadı sinyal yükseldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 3. kattayım. O kadar yüksek ve uzun da değil. Ve benim kablo zaten U6. Türksatın elindeki kablo U4 diye biliyorum. Sinyal normalse, ve kablo orta kalite veya iyi kalite bir kabloysa sorun olacağını düşünmüyorum. Ama bizde kablo iyi, splitter sağlam, geriye tahmini Türksat kaynaklı sorunlar kalıyor. Evde 2 tv var, ikisinde de aynı sorunlar var. Tv kaynaklı da olması da zor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 17 Eylül 2022; 13:9:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı sorunlar olduğunda receiver bozuk çıktı ki 12 yıllık falandı bir de evin içinde dağıtıcı bir aparat vardı sinyal seviyesini düşürüyordu meğerse o da arızalıymış. Ayrıca binanın kablo tv kutusundan sinyal ayarı yaptılar. Sonuç olarak Conax modüle geçtim, dağıtıcı değişimi yapıldı. Cam gibi oldu hatta modül sayesinde 4K kanal da izlenebiliyor.

  • Bende zaten modül var. Arıza kaydı açıyorum, srn mi bilmem ne saha çalışması yapıldı, çözüldü yazıyor. Artık tepem attı, twitter dan yazdım bıktım sizden diye. 1 ay daha devam ederim, 1 ay sonra kötü hizmet şartları sebebiyle sözleşmeyi bitiririm yazdım. Teknik ekiplere bilgi verildi cart curt, geçiştirici boş cevaplar. Balıkesir Kablo tv alt yapısı sorunlu. Tesisat, donanım sorunlu. Kablotv den, iş bilmez adamlar yüzünden vazgeçmeme az kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sama kullanıcısına yanıt

    Bir çok nedene bağlı bir durum bu.Bir müşteriden gelen şikayet üzerine,uydu odak ayarı ile LNB ayarı sonucu düzeldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 16 Kasım 2022; 17:7:6 >
  • Ayni sikinti 2 gundur bizde de var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.