Şimdi Ara

İçinde Para Yüklü USA PSN Hesabımı Ne Yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    TR PSN'e geçmemle, içinde 20 Dolar yüklü ve 7-8 oyunlu PSN USA hesabımı artık kullanmıyorum. Pek çok trophy kazanmıştım, 15 yıllık hesabım... Bölge değiştiremiyoruz dolayısıyla ben de yeni TR hesabı açtım.


    Diğer oyunları ve cüzdandaki parayı buraya aktarabilir miyim? Bildiğim kadarıyla olmuyor ama yine de sorayım dedim. Eğer yoksa hesabı ne yapacağım? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler...




  • Aktarma yok hocam. Ama o hesabını konsola ikinci bir hesap olarak eklersen USA PSN'deki oyunlarını TR PSN hesabından oynayabilirsin. Hatta trophy'lerini bile TR PSN'dan kazanabilirsin. USA hesabınla giriş yaptıktan sonra TR PSN hesabına geçiş yapacaksın.


    @e-XPLoDeR

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için... Şu anda öyle yapmış durumdayım ama iki hesap hoşuma gitmiyor tek makinede... USA'daki oyunları bitirdim oynamak da istemiyorum tekrar. İçindeki meblağı kurtarsam yeter aslında..

  • e-XPLoDeR kullanıcısına yanıt

    İçindeki meblağı indirimlerden başka bir oyun alarak kurtarabilirsin. Eğer o hesabında oynamadığın oyun varsa, iki hesap da dursun hocam bir şey olmaz. İkisi de sonuçta senin hesabın. Korsan değil bir şey değil. O tip şeylere aldırmamak lazım. Benim mesala USA ve UK hesaplarım da var. Outlast 1 ve 2 oyunları TR PSN'de yoktu, UK hesabın bakiyesiyle İngiltere hesabından almıştım. O oyunları TR PSN'e geçiş yaparak bitirdim. Trophy'ler de TR PSN'e geldi. Bir diğer seçenek ise hesabı satmak olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.