Şimdi Ara

Ethereum madencileri son 18 ayda 15 milyar dolar harcadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fendur kullanıcısına yanıt

    Bir tutmadım. Maliyet hesabı yaptım.

    Kripto belki bedava olabilir. Madenciliği bedava mı git bu işi yapanlara sor! Anlamadığın konularda.....Neyse LOL

  • Ethereum madencileri son 18 ayda 15 milyar dolar harcadı


    daha önce de rica etmiştim, konu başlıklarının yanına (Kripto para düşmanlığı içerir) şeklinde ibareler koyarsanız, "tarafsızlık" ilkesini çok daha sağlam yerine getirmiş olursunuz...Ethereum madencileri son 18 ayda 15 milyar dolar harcadı 




    çok ama çok ağır



    Ethereum madencileri son 18 ayda 15 milyar dolar harcadı




  • hocam eth2 dediginizde madencilik yok mu? tam nasil calisiyor biliyor musunuz?


    suna goz attim ancak mining ile iliskili bir bilgi goremedim:

    Ethereum madencileri son 18 ayda 15 milyar dolar harcadı
    Ethereum madencileri son 18 ayda 15 milyar dolar harcadıdecrypt
    What is Ethereum 2.0? Ethereum's Consensus Layer and Merge Explained - Decrypt
    https://decrypt.co/resources/what-is-ethereum-2-0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 24 Haziran 2022; 16:16:28 >
  • Sıkıntı coin üretimine madencilik denilmesi zaten. Alakası yok bu ikisinin. Maliyet hesabın da baştan sona hatalı zaten. Değerli metal madenciliği hem yatırım hem de işletme maliyetleri çok yüksek ayrıca risk yönetimi açısından da oldukça maliyetli bir alan. Burada ekran başında kartların sıcaklığını takip edip sonra da bozulan bir iki kartı değiştirmenin maliyeti ile altın madenciliğinin maliyetini karşılaştırmam saçmalık ötesi zaten. Risk filan ona hiç girmiyorum. Bu coin saçmalığı işlerinden çok fazla anlamam ama sizin sanal ile gerçek dünyayı ayırt edemez duruma gelmeniz asıl beni o düşündürüyor. Garipsiniz valla. Neyse....

  • Yazının daha hemen başında "most notably, the switch from a proof-of-work (PoW) consensus mechanism to a proof-of-stake (PoS) model" yazmış.

    Şimdiye kadar ethereum, proof of work denilen mekanizma yüzünden ekran kartları ile anlamsız matematiksel problemleri çözüp enerji ve donanım israfına dayalı bir sistemle çalışıyordu. Artık bunu bırakıp proof of stake denilen ve temelde ethereumu elde tutanın kazanacağı bir sisteme geçiliyor. Bitcoin ve ethereum hariç market hacmi büyük coinlerin nerdeyse tamamı bu yeni sistemle çalışıyor. Yakında ethereum da diğerlerine katılacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beter olsunlar.

  • Kuzey amerikada gold rush sırasında altın aramaya gidenlerin çok azı sağ olarak geri dönebilmiş.
    Onalra kazma kürek satanlar ise hiç riske girmeden zengin olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Global israf ve kerizlik. Burada sadece kazanan ekran kartı üreticileri.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13.60 dorse dolusu ekran kartı kartı çektik gümrük müşaviri arkadaşım ve diğer 3 ortak ile birlikte. Yaklaşık 20 ay kadar önce, bir kısmı satıldı diğer bir kısmı madene yatırıldı. Her iki türlü de kartlar kendini kurtardı ve o günkü değeriyle yavaş yavaş satıldı. Yatırım yaptığımız paranın tam değerinden kişi başı %150 kar ettik. Vaziyeti bu hale geleceğini bildiğimden son 9 aydır kimseye kart satışı yapmadım, müşterilerimi her zaman korumaya çalıştım ve çok büyük bir kısmı da güzel kar marjıyla başarılı bir yatırım yapmış oldu. Oyunculara gelecek olursak, ben 3 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Gerek konsol gerekse bilgisayar. Tüm yeni ve eski nesil konsollara sahibim. Bugünkü piyasada bile 4k monitörde oyun çalıştıracak ekran kartı bulunmuyor. Kaldı ki 2k kullanıcı sayısı çok az, geriye 1080p 144 ya da 60 hz oyuncuları kalıyor. Düzgün bir rx 580 ya da gtx 1080 bu çözünürlükte güzel bir işlemci ile gayet güzel performans veriyor. Vakti zamanında ben bu forumda çok defa belirttim, fiyatı fazla olsa bile alıp kasanıza takın oyun oynamadığınız zamanlarda madene yatırın. Uzun vadede kendi kendine sıfırlar diye aylarca söyledim, üstüne bir de küfür yedim. 15 ay kadar önce 17 bin TL ye Red devil 6900 xt aldım. Aldığım günden bu yana boş zamanlarımda madene koydum, 15 ayda 1200 dolar para kazandırdı. Bugünün kur hesabıyla elektrik ve oynayarak geçirdiğim vakit dahil kart kendi fiyatını bile aşıp bana kar sağlamış oldu. Bana sövenler de YouTube da oyun videosu izleyerek avucunu yalamış oldu. Uzun lafın kısası siz oyun oynayacaksınız diye hiç kimse yapacağı yatırımdan olmamalıydı, ki olmadı. Kafası çalışan adam hem keyif hem de para kazanmış oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sething S kullanıcısına yanıt

    Bitti haberin olsun :))

    Şimdi sanırım sadece ergo kaldı o da 6 saat sonra zorluğu güncellenince bitecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi board728 -- 15 Eylül 2022; 20:2:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.