Şimdi Ara

Bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı trafik uyarısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Az önce YouTube'a girmek istediğimde "Sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. Bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir." diye bir uyarı aldım. Uyarının üstünde de CAPTCHA doğrulaması istiyor. Bunun neden olduğunu anlamadım. Daha sonra uyarının altında yazan IP adresiyle modemimin IP adresini karşılaştırdığımda uyuşmadığını gördüm. Ayrıca diğer sitelere girdiğimde bir sorun olmazken sadece YouTube'a girmek istediğimde bu uyarı ile karşılaşıyorum. VPN kullanmıyorum. Dün öğle saatlerinde bilgisayarın sesini yükseltmek için FXsound yükledim, ancak işlevsiz olduğunu düşünüp daha programı kurmadan silmiştim. Ondan dolayı olabilir mi diye şüpheleniyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.



  • Kürdanla modeme reset attım ve tekrar bağlandım, şimdilik sorun çözülmüş gibi gözüküyor ama hâlâ neden olduğunu anlamış değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 24 Şubat 2022; 15:6:48 >
  • Bir IP adresini birden çok kişi kullandığından dolayı.
  • Vpn ile giriyorsun ondandir . Browsec gibi programlar kullaniyorsan yada tor browser karsi server in black listinde oldugundan ki cok sik kullanilan ip ler bunlar . Baglatiyi kisitlar captcha dogrulamasi ister .

    Bilinmedik yada orjinal sitelerinden indirmedigin programlara guvenme . Zenmap ile public ip taramasi yap . Shell gibi benzer seylerin sapitik portlardan acildigini gorursen format at yada portu firewall dan kapat
    Whatismyip den baglandigin ip yi internetten arattir cloud vs gibi kelimeler cikarsa vpn dir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 1 Mart 2022; 23:1:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.