Şimdi Ara

5-6 bin tl'ye Samsung Cep Telefon Tavsiyesi Lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, baslikta yazdigim gibi 5-6 bin bandinda hangi model/modelleri tavsiye edersiniz?


    300-500 daha koy kesinlikle su modeli al tavsiyerlerine de acigim :)


    TSK.




  • m52 aldım 3 gün önce,bu gün iade ettim o yüzden seçenekler arasında olduğundan yazayım neden iade ettiğimi ;


    -yanında verilen şarj aleti oyuncak gibi ,hem kalitesiz hem kablosu çok kısa ,masadan prize yetişmiyor.

    -telefonun kulaklık girişi yok, yanında kulaklık da vermiyor illa bluetooth kulaklığın olacak

    -s4ün bile dış malzemesi bundan kalitelidir, dışı direk plastik eline alıp şöyle bir sağına soluna baktıktan sonra çevir arkasını ,sanki çöpten çıkarmış gibi leş gibi iz kalıyor ha gidip elini kazır gibi yıkayıp dezenfekte edip gelip denesen sonuç yine aynı telefon sanki kir üretiyor kendine


    performans olarak

    -ekran güzel film falan izlemek için iyi ,boyutu iyi ancak 120 hz ben hissedemedim çeşitli oyun film vb denedim, 120 değil de sanki 75 hz gibi diyelim oc yapılmış bir ekran gibi hissettim

    -işlemci performansı saf olarak pubg oyununu örnek verirsek, hdr ayarlar haricinde yani orta ayarların en yükseğinde 60 fps verebiliyor, telefonda 90 fps desteği yok ,120 hz ekranda 60 fps ile oynadığınız için 120nin bir espirisi kalmıyor ama sabit 60 fps veriyor fakat, fps drop yiyor ,pcde emulatorde oynamış olanlar bilir kötü veya sınırda bir pcde hedef açıp ateş ettiğinizde saliselik bir donma yaşarsınız , bu telefonda aynısı oluyor özellikle 1 saat test ettim hedefi açıp aynı anda ateş ettiğinizde telefon tekliyor ses geliyor ama görüntü sonradan geliyor, bu yazılımsal da olabilir telefonun değil de yazılımın sorunu olabilir

    yok hiç kasma yok ,yağ gibi pubg oynatıyor falan diyenlerin beklentisi farklı ,sıradan bir maça gireyim öyle zevkine turlayım düşman görürsem ateş edeyim mantığında oynayan insanları tatmin eder, ama kazanmaya iyi performans göstermeye odaklıysanız en önemli şey zaten hedefle ateşi bir an önce senkronize edip düşmanı vurmaktır,hatta hedef açma ateş etme bunlar tamamen otomatik gibi olur zamanla ama bu telefonda malesef bu rahatlık yok , herhangi bir ek yazılım vb yüklemedim direk geldiği gibi denedim ve böyle sonuçla karşılaştım hele arenada çok sık yaptı bu sorunu.


    Son olarak benim anlamadığım şekilde bir dokunmatik hassasiyeti var, herhangi bir ayarla oynamadım ama oyun esnasında elimi koyduğum yerden çıkış tuşuna basıyor,üstüne bir de onay veriyor :D oyundan çıkıyor sanki başkası gelip benim yerime kapatmış gibi,bazen de hiç algılamıyor mesela başka telefonda atıyorum bir yazı üzerine dokununca bir ayara giriyorsunuz,bunda o yazıyı igne ucuyla dokunur gibi dokunmak gerekiyor ki açılsın, diğer telefonda yakın veya yazıyı kapsar şekilde herhangi bir dokunuşta algılıyorken bunda 3 4 kere deniyorum açmak için.


    ben mi9t prodan geçtim, mi 9t pro zaten kas gücü olarak bu telefondan iyi ama genel olarak da yeni olmasına rağmen bu telefon mi 9t prodan çok geri ,ben bu kadarını tahmin etmeden almıştım zamanım yoktu çok bakınamadım aceleyle aldım ama görüyorum ki videolara incelemelere aldanmamak lazımmış . Yorumları sonradan okudum ki çoğu kişi benim şikayetlerimi yapmış ve çok kişinin de telefonu yamulmuş veya yamuk gelmiş. Zaten malzeme kalitesi çok kötü tamam 5000 lira artık trde bir para değil ama orta seviye diye satılan bir telefonun böyle noksanlıklara sahip olması kabul edilir değil bana göre.


    Ben note 20 ultra almayı planlıyorum ancak snapdragon işlemcilisi tr de yok,veya ben bulamadım. Bulursam onu alacağım, m52nin mi9t prodan tek üstün yanı ekran büyüklüğü ve ekran görüntüsü, mi 9t pro biraz daha boğuktu görüntü açısından ve 60 hz paneldi . Kalan bütün özelliklerde bu telefondan 3 4 gömlek yukarıdaymış ,şunu da ekleyim internette video incelemelerde fotoğraf kalitesi abartılmış da abartılmış, hiç abartıldığı gibi değil gece çekimi vb, google cam yüklemek gerekiyor .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A393872AB -- 20 Şubat 2022; 7:10:37 >




  • A52s al arkana bakma dostum.
  • İlla Samsung olacaksa A52 S olur , ben kullanıyorum . Standart telefon , ne iyi ne kötü ama üzmez
  • M52 alın hocam, yukarıdaki arkadaş neye öfkelendide yazdı anlamadım ama Xiaominin 5000 lira bandındaki hiçbir cihaz M52'nin rakibi olamaz.


    Xiaomi bir kere 7 yılda anca düzeltebildiği whatsapp eski mesajı gösterme bugundan kurtulduğuna dua etmeli, yazılım veya arayüz yapmayı acilen bırakmalılar. Ezelden beri çözemedikleri Proximity sensör problemi de devam ediyor zaten.


    M52 kullanıcısı olarak cihazım yamuk gelmişti evet, fakat samsung 1 günde değişim yaptı üstüne de bu 1 günde bana yedek cihaz temin etti. Herkesin başına gelen bir problem değil fakat gelebilir. Kasa kalitesine ben de önem veriyorum ama arkadaşın da abarttığı gibi bir durum yok. 5000 TL lik cihazlar yurt dışında 200 dolar etiketiyle satıldığı için bırakın da kesecekleri bir kaç nokta olsun yani. Mi9T Pro'yu bende kullandım ve kurtulduğum güne de şükrediyorum. O iğrenç yazılımla umarım bir daha karşılaşmam.


    Cihazın artılarından daha çok eksilerinden bahsedeyim belki o fikir sahibi edebilir sizi.


    Su geçirmemezlik özelliği yok, fakat sim kart contası takılmış. Galiba sıçramaya karşı koydular fakat lisans almadılar denebilir.


    Mono ses var, stereo olsa tabiki daha iyi olurdu.


    Kutudan hızlı sarj çıkmıyor, fakat ben amazondan 50 TL ye Baseus 65w destekleyen kablosunu (2 metre) aldım ve 100 küsür liraya orj samsung 25w adaptörünü aldım.


    Cihazda type c kulaklık girişi var ve maalesef yalnızca samsung kendi çeviricilerine destek verdiğinden dolayı 150 lira da bi çevirici masrafınız olur.


    A52S cihazıyla bu cihazı ayıran özellikleri de yukarıda saymış oldum. A52S bu cihazdan 2000 TL daha pahalı. Seçim elbette sizin.





  • Samsung olarak en iyi tercih M52 olacaktır. Aceleniz yoksa A53 beklenebilir.
  • @neilblack @circassianman


    S20 FE nasil?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 20 Şubat 2022; 23:38:55 >
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    Mükemmel, ama 5G yok. sd865'li çok güzel telefon. S20FE de öneririm kısaca.
  • A52s elimden geçti, kısa bir süre olsa da inceleme imkanım oldu, şu anki cihazım s20fe. Aynı fiyat bandında kesinlikle s20 fe.

    Ama kamera, video, işlemci ve yapı kalitesi için 2000 tl fark çok dersen m52 alınabilir.
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    S20 FE batarya hariç güzel cihaz. Önceki cihazınız nedir?
  • M52 mi yoksa poco x3 pro 256gb mi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holocoust1903 -- 21 Şubat 2022; 21:24:35 >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

    iphone 7 plus 128gb

  • alierr A kullanıcısına yanıt
    İnstagrama atılacak fotoğraflar hariç sıkıntı olmaz s20fe veya m52 de. Batarya açısından m52 alırsanız çağ atlamış gibi olursunuz. Ekran olarak ikisi de tatmin eder. Kablolu kulaklık olmazsa olmazım demiyorsanız m52 en ideali fiyat bandında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.