Şimdi Ara

Bonus genç kart vs Encard kredi kartı vs Maximum genç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese

    Üniversite öğrencisiyim. Hepsiburada, Amazon gibi e ticaret sitelerinden taksitle alışveriş yapmak önceliğim ve ülkede ucuz bir şey kalmadığı için limitinin yüksek olması önemli (300-4000tl civarı) dolayısıyla limit yükseltmede sıkıntı çıkartmayacak bir kart gerekiyor. En iyi hangisi işimi görür sizce ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 8 Ocak 2022; 21:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Daha önce bir kredi kartı kullandınız mı?

  • metin0 kullanıcısına yanıt

    Hocam aslına bakarsan elimde su an encard kredi kartı ve bonus genç kart var fakat ikisinden birini iptal ettirmeyi düşünüyorum çünkü bazı faktörlerin yanı sıra elimdeki kart sayısına bakıp ona göre de kart limiti belirliyorlarmış. Öğrenci olmama rağmen iki tane Kredi kartı görürlerse limit arttırmak istemeyebilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 8 Ocak 2022; 22:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus Genç. Puana takılmıyorsan encard.
    Yasal mevzuat gereği zaten toplamda max müşteri limitiniz 2000 tl. İşsize ve öğrenciye limit bu malesef, umarım bir an önce bu limiti yükseltirler. Ister 500+1500 olarak ayır ister tek kartta 2000 kullanın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aroretiel kullanıcısına yanıt

    Hocam ben bonus genç kartı kullanayım o halde. Encard hakkında çok olumsuz şeyler duyuyorum bu aralar işte sizin dediğiniz gibi hiç bir esprisi kalmadı minvalinde şeyler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt

    Hocam daha önce öğrenci olduğunu beyan etmediğin bir özel bankadan çok abartmadan maaşım şu kadar, mesela 6 aydır çalışıyorum diye kredi kartına başvurun maaş bordrosu istemeden kart verebiliyorlar bazen. Benim garantide 11600, yapı kredide 5000 limitim var öğrenciyim sigorta girişim bile yok daha. Yalnız tek kriter kredi notu iyi olacak. Benim 1500dü mesela.

  • maximum genç iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanorta00 kullanıcısına yanıt

    Hocam o nasıl iş ya 11600 limiti kaç maaş yazdın da verdiler ? Bende hem encard hem de bonus genç kart var iki banka da öğrenci olduğumu biliyor maalesef. Encardı iptal edeceğim bonus gencin de limitini arttırma talebinde bulunacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt

    5500 maaş var, mühendisim, 6 aydır çalışıyorum dedim. bu arada bonusflaştan tc kimlik, telefon ve bonus gold kartı seçtim başvururken. ertesi gün beni aradılar bütün gerekli bilgileri uygulama yrine telefon görüşmesi ile iletlettik bunun bir faydası oldu mu bilmiyorum. ilk kredi kartımı 19 yaşında aldım ve 3 yıldır da kerdi kartını aktif kullanıyorum her ay zamanında ekstre tutarının %100'ünü ödedim. muhtemelen burada en büyük etken benim kredili ürün kullanım alışkanlığım oldu.


    iş bankası bir kere sisteme öğrenci tanımlanınca hayatta öğrencilik bitmeden 2000 tl üstü limit vermez ama bonus gold almadan önce 6-7 ay öğrenci belgesiyle açılmış 1300 lira limitli bonus genç kartım vardı iptal etmiştim. herhalde banka o süre zarfında işe girdiğimi düşündü o yüzden gelir belgesi istemeden kabul etti.


    son olarak da encardı kapatsanız bile garanti muhtemelen bonus gençin limiti artırmayacaktır. önce kart iptal edilip birkaç ay bekledikten sonra bonus kartlardan yana başvuru yapılabilir. beklemek istemezseniz akbank ve yapı krediden de kart alabilirsiniz onlar da belirli maaşa kadar gelir belgesi istemeden anında limiti onaylıyorlar.





  • Vakıfbank likecard güzel limit veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya içinse, axess veya bonus

  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Ben encard'a olumsuz birşey demedimde, bonusla senede 300 400 puan kazanırdım rahatlıkla çok ekmeğini yedim çokta kampanya kovalamadan, o yönden iyiler ama çok paragözler tekrar kart vermek istediler, karta aidat almasa yada iadeyi garanti etse kullanırdım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • furkanorta00 kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş :D bileydim yapardim gecen aylarda akbanktan çıkarttırdım, bir an işsizim dedim demez olaydım 750 limitli yolladı şaka gibi. Oysa gelir varda resmi değil, şubeden güncelleteyim bakalim 5k gelir serbest meslek diyip.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kredi kartı düzgün kullanılırsa çok mantıklı bir alışveriş aracı, ama ucu kaçarsa çok kötü oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.