Şimdi Ara

Kredi kartı müşteri limitleri hakkında bilgi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 yıldır istediğim 3 tane kredi kartı var ve müşteri limitine takıldığım için malesef kart başvurularım kabul edilmiyor. Maaşım 6000 gibi düşünsek


    Bana ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verir misiniz?


    Bonus 40000

    Axess 5600

    Maksimum 5700

    World 10.700 müşteri limitim var


    Ben

    1 tane paraf

    1 tane bankkart

    1 tane enpara kredi kartı

    1 tane teb bonus


    kredi kartı çıkarmak istiyorum. Ama tam bir yıldır müşteri limitimden dolayı hepsi de olumsuz oldu.

    Sizce hangi yolu izlemeliyim.


    Müşteri limitini değiştirmek hiç bir şeyi değiştirmez diyen var. Ama ben e-ticaret işi ile uğraştığım için bu kartları da çıkarmam lazım mutlaka. Haydi bir çözüm




  • Bonusu 10 bin tl ye düşür

  • Eğer bahsettiğiniz maaş banka üzerinden "maaş ödemesi" olarak yatıyorsa bu demektir ki bankalar birliğine aylık gelir olarak bu tutar belirtiliyor ve ek gelir gibi giriş yapılmıyorsa limit artışı zor.


    Fakat maaş bu şekilde yatmıyorsa kendi ve çevremdeki kişilerin deneyimine göre şunu söyleyebilirim, bankaların başvuru sayfalarında gelire ne yazarsanız eğer siciliniz iyiyse bankalar o geliri kabul edip bankalar birliğine bildiriyor. O yüzden gelir kısmına 30-40 bin gibi rakamlar yazabilirsiniz fakat bunu da özel bankalar kabul ediyor, kamu bankaları illa ki geçerli bir sgk dökümünde geliri görmek istiyor.


    İlla bu bankalardan kart almanız lazımsa da limiti kendiniz verebilirsiniz bankaya. Mesela Ziraat, eğer 11000 TL verirseniz size 10000 TLlik kart çıkartır teminatlı olarak.

  • Ben de aynı durumdayım hemen hemen.

    Bankkart
    Denizbonus
    Garantibonus
    Vakıf
    Maximum
    Axess

    Kartlarım var. Ben de teb, enpara ve paraf istiyorum ama limit tahsis edilemedi mesajı geliyor. Tüm bankalarda oto limit artırımını kapamıştım. Dün vakıf ve denize basvurdum limiti 2 katına çıkardılar. Diğerleri nasıl limit tahsis edemiyor anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Söylediğim bankalar limit vermezken, meraktan vakıftan limit artırım denedim. 3800 ü 10000 yaptılar. Basvurdugum bankalar limit tahsis edilememiştir derken vakıf nasıl ediyor anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt

    hocam her bankanın işleyişi farklı, a bankası kişinin kredi notu iyiyse beyanıyla aylık gelirini kabul ediyor ve beyana dayalı lks için geliri artırıyor. b bankası ise kendisi tanımadığı müşterinin bayanını referans almak yerine, diyor ki daha önceki beyanlarda limit boşluğu var mı bakayım ona göre sicil de olumluysa limit vereyim. bu durumda da sicil iyiyse zaten mevcuttaki bankalar bildirdikleri sıfır limite kadar tahsis yapıyor ve diğerlerine limit boşluğu kalmıyor.


    o bankalardan kart almak için belgeli geliriniz yetiyorsa 4 katı kuralına şubeden evrakla başvuru yapın, bak benim gelirim bu şu kadar boşluğum var, bana kart verin deyin.

  • 40bin nedir maşallah

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.