Şimdi Ara

Halo Infinite için Yeni Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gamepass te olmasa bu oyuna para veren olurmu acaba ülkemizde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hiç bir konsolun fanatiği değilim saçmalıktan ibaret bu işler. Fakat oynamayacakları bir oyuna bu kadar sallayan güruh TLOu 2 grafikleri downgrade yiyip çıkınca hiç bu kadar laf ettiler mi acaba ? :D Hala ara sahne gösterip yok bak işte grafikleri geliştirmiş derler oysa ki oyun içi düşman npc'ler piyasaya çıkan sürümde resmen maymuna dönmüş ve animasyonlar bile aynı seviyede değilken toz kondurmazlar. Neydi o Crystal Dynamic'ten bir çalışan 2018 gösterimi ardından izlediği şeyde ki animasyonların, etkileşimin gerçek olmadığını söyledi de edilmedik laf kalmadı. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. :D Sonra sony binbir adam getirtti stüdyo'ya o kaliteye çıkarabilsinler diye de hala sektörde ki animatörler söyler gösterilenle çıkanın aynı olmadığını. Aslında animatörlerin söylemesine de gerek yok o video da gösterilenlerin aynısını oyunda yapamıyorsunuz. Oyuncular sevdikleri bir şey olunca kolayca görmezden geliyor. Bazıları zaten hype nedeniyle fark etmiyor.




  • Fpslerin babası geliyor. Ponyboylar çıldırıyor Halo Infinite için Yeni Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hiç bir konsolun fanatiği değilim saçmalıktan ibaret bu işler. Fakat oynamayacakları bir oyuna bu kadar sallayan güruh TLOu 2 grafikleri downgrade yiyip çıkınca hiç bu kadar laf ettiler mi acaba ? :D Hala ara sahne gösterip yok bak işte grafikleri geliştirmiş derler oysa ki oyun içi düşman npc'ler piyasaya çıkan sürümde resmen maymuna dönmüş ve animasyonlar bile aynı seviyede değilken toz kondurmazlar. Neydi o Crystal Dynamic'ten bir çalışan 2018 gösterimi ardından izlediği şeyde ki animasyonların, etkileşimin gerçek olmadığını söyledi de edilmedik laf kalmadı. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. :D Sonra sony binbir adam getirtti stüdyo'ya o kaliteye çıkarabilsinler diye de hala sektörde ki animatörler söyler gösterilenle çıkanın aynı olmadığını. Aslında animatörlerin söylemesine de gerek yok o video da gösterilenlerin aynısını oyunda yapamıyorsunuz. Oyuncular sevdikleri bir şey olunca kolayca görmezden geliyor. Bazıları zaten hype nedeniyle fark etmiyor.


    la sen Halo'nun adini gamepass'da beleş olmasa duymayacaktin bile hayatında iddasına varim. Ben Xbox360'da Halo 3, Halo ODST'de saatlerce mermi yağdırıyordum multi girip. Bir de evime gelip bakmıs gibi oynayamayacaklar diyor kim neyi oynamayacak? Herkesi tek platforma sıkısmıs başka platform alamaz zannediyorsun herhalde. Bu mu o çöp grafikleri savunma seklin? Last of 2 söyle böyle? Sony yuzunden sasırdınız ne konusacagınızı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: El Goblino

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hiç bir konsolun fanatiği değilim saçmalıktan ibaret bu işler. Fakat oynamayacakları bir oyuna bu kadar sallayan güruh TLOu 2 grafikleri downgrade yiyip çıkınca hiç bu kadar laf ettiler mi acaba ? :D Hala ara sahne gösterip yok bak işte grafikleri geliştirmiş derler oysa ki oyun içi düşman npc'ler piyasaya çıkan sürümde resmen maymuna dönmüş ve animasyonlar bile aynı seviyede değilken toz kondurmazlar. Neydi o Crystal Dynamic'ten bir çalışan 2018 gösterimi ardından izlediği şeyde ki animasyonların, etkileşimin gerçek olmadığını söyledi de edilmedik laf kalmadı. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. :D Sonra sony binbir adam getirtti stüdyo'ya o kaliteye çıkarabilsinler diye de hala sektörde ki animatörler söyler gösterilenle çıkanın aynı olmadığını. Aslında animatörlerin söylemesine de gerek yok o video da gösterilenlerin aynısını oyunda yapamıyorsunuz. Oyuncular sevdikleri bir şey olunca kolayca görmezden geliyor. Bazıları zaten hype nedeniyle fark etmiyor.</blockquote>

    la sen Halo'nun adini gamepass'da beleş olmasa duymayacaktin bile hayatında iddasına varim. Ben Xbox360'da Halo 3, Halo ODST'de saatlerce mermi yağdırıyordum multi girip. Bir de evime gelip bakmıs gibi oynayamayacaklar diyor kim neyi oynamayacak? Herkesi tek platforma sıkısmıs başka platform alamaz zannediyorsun herhalde. <img src="https://store.donanimhaber.com/97/f4/09/97f409e56372be1f0554fd8a304d7293.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="https://store.donanimhaber.com/97/f4/09/97f409e56372be1f0554fd8a304d7293.gif" align="middle" border="0" alt=""> Bu mu o çöp grafikleri savunma seklin? Last of 2 söyle böyle? Sony yuzunden sasırdınız ne konusacagınızı. <img src="https://store.donanimhaber.com/97/f4/09/97f409e56372be1f0554fd8a304d7293.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="https://store.donanimhaber.com/97/f4/09/97f409e56372be1f0554fd8a304d7293.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Halo ve xbox umrumda değil. :D Sinirlenme bu kadar oyun altı üstü.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Halo ve xbox umrumda değil. :D Sinirlenme bu kadar oyun altı üstü.


    Halo haberinin altinda ne isin var? Last of 2 elestirecen diye yer mi aradın? Cok fena durumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 26 Ekim 2021; 22:23:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: El Goblino

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Halo ve xbox umrumda değil. :D Sinirlenme bu kadar oyun altı üstü.</blockquote>

    Halo haberinin altinda ne isin var o zaman? Last of 2 ve Sony'e olan hıncını atacak yermi aradin ... Eyvaah çok tehlikeli durum. <img src="https://store.donanimhaber.com/97/f4/09/97f409e56372be1f0554fd8a304d7293.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="https://store.donanimhaber.com/97/f4/09/97f409e56372be1f0554fd8a304d7293.gif" align="middle" border="0" alt="">



    Haberler okunmak içindir, oyun baktım ve fikri mi belirttim sen niye bu kadar rahatsız oldun asıl benim merakım o. :D




  • Halo Infinite: Old gen Edition Halo Infinite için Yeni Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı 

  • Kör olan bile şu oyunun grafiklerine laf etmez koklayarak oyundaki kaliteyi anlar.ama konu sonyboy olunca last of us ın gay sahnelerine 3 saatlik spidermanin zenci propagandasına bundan iyi diyor. Neyse keyfimiz kaçmasın aralıkta zevkle oynarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp konsolun çöp oyununun konu başlığında ne işin var. Git oyun olmayan playstationuna sarıl köşede 7 yaşındaki kızlar gibi ağla.Burada ağlama olmaz mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim. Umarım hikayeye reboot atarlar ve Türkçe gelir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapacak birşey yok Ms dun stratejisi.Adam akıllı Xbox Series X yapsalardı şu Oyunu iyi birseyler ortaya konulabilirdi ama ben müşteri odaklı olucam dediler ve Series S soktular işin içinde bu Oyun da açıkca belli oluyorki S in kaldırıcağı şekilde yapılmış.Hayatımda böyle boş bir strateji görmedim kendi şahsi fikrime göre.Oyun bildiğin Xbox360 grafiklerine sahip bunun bedelini ağır öderlerse hiç şaşırmayın.Xbox Series X le şov yapmaları gerekirken yaptıklarına bak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malum kitle toplandığına göre Xbox doğru yolda demektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Videoyu izlerken keşke Halo evreninde geçen strateji oyunu olsa dedim
    Gears Tactics benzeri sonra Halo Wars diye birşey duyduğum aklıma geldi gamepassten deneyeyim
    Microsoftun bu yönünü seviyorum.
    Büyük oyunlarına strateji izometrik fps tps çeşitlilik katıyor.
    Böyle bakınca Sony tekdüze kalıyor ama kalite çok yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.