Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tarik_3 , tarik_3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.551
Cevap
95
Favori
172.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]


    🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]
    https://www.google.com.tr/maps/@/data=!3m1!4b1!4m3!11m2!2sM9l8pCsLTQqC9bzISThbcQ!3e3?coh=198004&entry=tts

    1) American Express® Türkiye Kredi Kartlarına Nasıl Başvurabilirim?



    American Express® Türkiye kredi kartlarına (The Centurion Card® hariç) Garanti Mobil, Garanti Web, Bonuşflaş, Müşteri Hizmetleri ve Şubeniz aracılığı ile başvurabilirsiniz.

    https://www.americanexpress.com.tr/kredi-karti-basvurusu


    2) MR Puanların TL Karşılığı ve Kullanım Süresi Nedir?


    100.000 MR puanınızın Seyahat ve Concierge hattında karşılığı;

    • AMEX® Green ve Gold Card için 166 TL,
    • The Platinum Card için 333 TL,
    • Metal The Platinum ve The Centurion® Card için 500 TL'dir.

    100.000MR puanınızın Hediye Kataloğu'ndaki karşılığı;

    • Tüm AMEX kartlar için 166 TL'dir.


    MR Puanlarınız, 10 Yıl boyunca geçerlidir ve kaybolmaz. Kart değişikliğinde puanlarınız aktarılır.

    Kartı kapatmama sözünüze verilen MR puanların kullanım süresi farklılık gösterebilir.

    The Centurion® Card'lar için MR Puan kullanım süresi bulunmamaktadır.



    3) American Express®, her yerde geçerli mi?


    🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

    Malesef, American Express şu an için Garanti BBVA, İş Bankası, Denizbank, Vakıfbank, TEB, Halkbank ve Şekerbank POS'larında geçerli.

    *Bazı banka POS'larında temassız özelliği geçerli olmayabilir, bu durumlarda kartınızı çipli bir şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.
    *Halkbank POS cihazlarında American Express kredi kartını kullanabilmeniz için POS cihazının "AMEX İŞLEM İZNİNE" açık olması gerekmektedir.


    4) Seyahat ve Concierge hattı, hangi aracı firma ile hizmet veriyor?


    American Express® Seyahat ve Concierge hizmetleri ANTUR A.Ş. & Zubizu Bilişim A.Ş. tarafından verilmektedir.


    5) Seyahat ve Concierge hattından uçak bileti alabilir miyim?


    Evet, Seyahat ve Concierge hattı üzerinden MR puanlarınız ile uçak bileti alabilirsiniz ancak Seyahat ve Concierge hattında verilen uçuş teklifleri normal piyasa fiyatlarının 300-400 TL üzerinde olacaktır.

    * Uçak biletleri seyahat acentası üzerinden satıldığı için zaman zaman normal piyasa ile aynı fiyata ya da daha ucuza satılma ihtimali olabilir.


    6) Seyahat ve Concierge hattından araç kiralayabilir miyim?


    Evet, Seyahat ve Concierge hattı üzerinden araç kiralayabilirsiniz ancak MR puan ile kiralama yapamazsınız. Dönemsel anlaşmalara göre kiralanacak firma değişiklik gösterebilir.


    7) American Express® Türkiye kredi kartlarına, Ek Kart çıkartabilir miyim?


    Evet, mevcut American Express® Türkiye kredi kartınıza Ek Kart çıkartabilirsiniz ancak isteteceğiniz Ek Kart, mevcut kartınız ile aynı ya da alt statüde olmalıdır.

    • Green Card sahipleri Ek Kart olarak yalnızca Green Card
    • Gold Card sahipleri Ek Kart olarak Green ve Gold Card,
    • The Platinum Card sahipleri Ek Kart olarak Green, Gold ve The Platinum Card,
    • Metal The Platinum Card sahipleri Ek Kart olarak Green, Gold, The Platinum ve Metal The Platinum Card istetebilir.


    8) American Express® Türkiye Ek Kart'ları için ne kadar ücret ödenir?


    AMEX® Ek Kart'lar için, mevcuttaki kart ücretinin yarısı tutarında bir ücret ödenir. (örn: Gold Card ücreti 1.350 TL iken, Ek Gold Card ücreti 675 TL olarak yansıtılır.)


    9) American Express® Ana ve Ek Kart'larım arasında aktarım yapabilir miyim?


    Ek Kart ile kazanılan MR puanlar, asıl karta aktarılabilir.

    Ana Kart'tan Ek Kart'a ancak Ana Kart ve Ek Kart'ın aynı statüde olması koşulu ile aktarım yapılabilir. (örn: Gold Ana Kart & Gold Ek Kart ya da The Platinum Ana Kart & The Platinum Ek Kart)


    10) American Express® Türkiye kredi kartının yıllık kart aidatını geri alabilir miyim?


    Malesef, American Express® kredi kartlarının yıllık kart aidatları direkt olarak iade edilmesi çok düşük bir ihtimaldir ancak yine de kartı açık tutma sözünüze MR puan gibi teklifler alma şansınız her zaman var.

    American Express® kredi kartları Garanti BBVA'nın diğer kartlarının aksine Garanti BBVA'nın ürün yelpazesine ait bir ürün değildir. Garanti BBVA bu kredi kartlarını American Express® izni ve lisansı ile çıkartmaktadır.


    11) Diğer ülkelerden alınan American Express® kredi kartları, Türkiye menşeili American Express® kartlarının ayrıcalıklarından yararlanabilir mi?


    Malesef, AMEX® kredi kartını hangi ülkeden aldıysanız o ülkenin AMEX® için sunduğu ayrıcalıklara sahip olursunuz ancak The Platinum ve The Centurion® Card için sunulan bazı global avantajlar her ülkede geçerliliğini sürdürür.


    12) American Express® The Platinum, Metal The Platinum ve The Centurion® Card'lar için sunulan ücretsiz lounge hizmetinden nasıl yararlanılır?


    AMEX® kartınız için size sunulan ücretsiz lounge hizmetinden faydalanmak için tek yapmanız gereken, lounge girişinde AMEX® kartınızı POS cihazına okutmak ve biniş kartınızı lounge görevlisine ibraz etmek. Ücretsiz lounge kullanım hakkınız bittikten sonra da yine aynı prosedürü uygulayarak lounge'lara giriş yapabilirsiniz. Bankanızın size bildirdiği ücret, kartınızdan otomatik çekilecektir.

    Bu hizmetten yararlanılması için kartın aktif olması (son 3 ay içinde en az 1 kere harcama yapılmış olması) gerekmektedir.

    * The Platinum Card ile ayda 1 defa, Metal The Platinum Card ile ayda 2 defa ücretsiz lounge hizmetinden yararlanabilirsiniz. Yanınızda getireceğiniz misafiriniz için herhangi bir indirim ya da ücretsiz giriş hakkı uygulanmamaktadır.

    ** The Centurion Card ile sınırsız ve ücretsiz lounge hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Yanınızda getireceğiniz tüm misafirler lounge hizmetinden %50 indirimli yararlanır.


    13) Garanti BBVA Paracard Bonus Platinum'a nasıl başvurabilirim?


    🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]


    Tüm AMEX (Green, Gold, The Platinum, Metal The Platinum ve The Centurion) kart sahipleri, Garanti BBVA'da kaynak büyüklükleri 500.000 TL olması koşulu ile Paracard Bonus Platinum kartına başvuruda bulunabilir.

    Paracard Bonus Platinum kartınız sayesinde Garanti BBVA ATM'leri ve diğer tüm banka ATM'lerinden QR kod ile çekim ve yatırım işlemleri dahil olmak üzere tüm para çekme ve yatırma işlemlerini hiçbir ek ücret ödemeden gerçekleştirebilirler.

    *Paracard Bonus Platinum sadece şubeden başvuru ile talep edilebilmektedir.


    Sonlandırılan Hizmetler

    • Sigorta Hizmetleri 01.07.2022 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır.
    • Gold Card için değerli kullanım 01.08.2022 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır.
    • Uluslararası Seyahat Programı 01.01.2023 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır.
    • Asistan Hizmetleri 01.03.2023 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır.
    • Yurt dışı Lounge kullanım hizmeti 01.07.2023 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır.
    • American Express Gold Card için sunulan seyahat ve yurt dışı harcamalarında 10X MR puan kazanma hizmeti 04.12.2023 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 17 Ocak 2024; 1:30:19 >







  • Merhaba, konuyu biraz daha hareketlendirebilmek ve daha pratik bilgi paylaşabilmek amacıyla yakın bir zamanda videolu paylaşımlar yapacağım. Her konuda olmasa da bazı global ayrıcalıklar için gereken üyelik aşamalarını da anlatan videolar hazırlamaya karar verdim. Umarım herkese yardımı dokunan videolar yapabilirim.

    Deneme amaçlı intro tarzında video hazırladım, bu tarzda bilgilendirici videolar hazırlamayı amaçlıyorum.

    Sizlerin de fikirlerini merak ediyorum. Sizce, her konuda olmasa da bazı konular için videolu bilgilere ihtiyaç var mı? Yoksa fotoğraflar üzerinden devam mı edelim?
















    Merhaba herkese, çok önceden hazırlamış olduğum ancak Google'ın herkese açık şekilde yayınlamasında yaşadığım bir sorundan dolayı paylaşamadığım Google Maps Selects listesi şu an için sorunsuz görünüyor.

    American Express web sitesinden tek tek restoran kontrol etmek işkence gibi olduğu için, bu listeyi Google Maps'e dökmeye karar verdim. Ortalama her ay güncelleniyor bu restoranlar, ben de elimden geldiğince güncel tutuyorum listeyi. Listenin güncelleme tarihini de, liste açıklamasına yazıyorum.

    https://www.google.com/maps/@/data=!3m1!4b1!4m2!11m1!2sM9l8pCsLTQqC9bzISThbcQ

    Listede şu an 98 yer ekli, web sürümünde eksik görüntüleme olabiliyor. Mümkünse Google Maps Mobil Uygulaması'nın kullanılmasını öneririm.


    Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte American Express Selects Restoran sayısında artış oldu.

    20'den fazla şubesiyle birlikte Kronotrop Kahve Zincirinin Selects'e katılması ile birlikte, Selects listesine yeni şehirler eklenmiş oldu. Isparta, Konya, Ankara, Antalya bu şehirlerden bazıları.

    Geçen ay başlatmış olduğum AMEX Selects Google Maps listesini güncelledim. Restoranları tek tek ya da direkt harita üzerinden inceleyebilirsiniz.

    https://www.google.com/maps/@/data=!3m1!4b1!4m2!11m1!2sM9l8pCsLTQqC9bzISThbcQ

    * Bazı restoranlar Google Maps'te görüntülenmediği için listede yer almıyor. (Kronotrop Balmumcu, Beşiktaş)

    * Selects üyesi olan The Whirl ve Kronotrop muhtemelen aynı işletmeciye ait olduğu için Kronotrop'un bazı şube isimleri Google Maps'te The Whirl olarak görüntüleniyor.
    Merhaba herkese, bildiğiniz gibi 2023 yılında AMEX yıllık kart ücretleri aşırı derecede yükseliyor. Buna istinaden hala AMEX kartları, özellikle Metal The Platinum Card kullanmaya devam edecek kişiler için kısa süre içerisinde Global Ayrıcalıklar'dan nasıl yararlanacakları hakkında bir rehber hazırlayacağım.


    (Bu ikonlarını gördüğünüz uygulamalar, benim bizzat kendi indirdiğim ve deneyimlemeye devam ettiğim uygulamalar.)

    Şu an için ben de deneyimleme aşamasında olduğum için sizlere yanlış bilgi aktarmak istemem ancak

    • yıllık üyelik ücreti 595 ABD Dolar'ı olan Founders Card'tan,
    • yıllık üyelik ücreti 100 Pound olan Smith programına,
    • ücretsiz Pressreader hesabından,
    • ücretsiz Business Insider aboneliğine,
    • hatta yıllık üyelik ücreti 99 ABD Dolar'ı olan Priority Pass Card'a kadar nasıl yararlanabileceğinizi detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım.

    Bu programların çoğu Metal The Platinum Card ve The Centurion Card için sunuluyor, tabi ki diğer AMEX kartlar için sunulan avantajlar da var. Benim bunları hazırlamam biraz zaman alabilir, bu süre zarfında siz de bu web sitesine giderek ülkenizi "Türkiye" seçebilir, kartınızın ilk 6 hanesini girerek size sunulan ayrıcalıkları inceleyebilirsiniz.

    https://experiencesbenefits.com/splash


    American Express Türkiye müşterilerine sunulan tüm Global Ayrıcalıklara aşağıdaki web adresinden ulaşabilirsiniz. Web sitesine giriş yaptıktan sonra size özel sunulan ayrıcalıkları görüntüleyebilmek için öncelikle ülkenizi seçmeli ve ardından sahip olduğunuz American Express kredi kartınızın ilk 6 hanesini girmelisiniz.https://experiences.global

    ———————————————
    RED by Dufry
    The Centurion Card ve The Platinum Card (Metal Dahil) sahipleri 12 ay, Gold Card ve American Express Card sahipleri 6 ay geçerliliği olan Platinum Statüsü'ne yükseltilir.*

    *Global Experiences web sitesinden ilgili ayrıcalık bulunduktan sonra "Enroll Now" butonuna tıklayarak ve sizden istenen bilgiler ile birlikte kart numaranızı girerek özelliği aktif edebilirsiniz.
    ———————————————
    Hilton Honors
    The Centurion Card sahipleri Hilton Honors Diamond, The Platinum Card (Metal Dahil) sahipleri Hilton Honors Gold Statüsü'ne yükseltilir.*

    *Hilton Honors üyelik bilgilerinizi (üyelik numarası, isim soyisim, mail adresi, telefon bilgisi) kart numaranızın ilk 6 hanesi ile birlikte concierge@antur.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. İlgili statü yükseltme işlemi American Express Concierge ekibi tarafından yapılacaktır.
    ———————————————
    IHG Rewards Club
    The Centurion Card sahipleri Platinum Elite statüsüne yükseltilir.*

    *IHG Rewards Club üyelik bilgilerinizi (üyelik numarası, isim soyisim, mail adresi, telefon bilgisi) kart numaranızın ilk 6 hanesi ile birlikte concierge@antur.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. İlgili statü yükseltme işlemi American Express Concierge ekibi tarafından yapılacaktır.
    ———————————————
    Tablet Hotels
    The Centurion Card ve The Platinum Card (Metal Dahil) sahipleri 2 yıl geçerli Tablet Plus statüsüne yükseltilir.*

    *Global Experiences web sitesinden ilgili ayrıcalık bulunduktan sonra "Enroll Now" butonuna tıklayarak ve sizden istenen bilgiler ile birlikte kart numaranızı girerek özelliği aktif edebilirsiniz.
    ———————————————
    Marriott Bonvoy
    The Centurion Card ve The Platinum Card (Metal Dahil) sahipleri Marriott Bonvoy Gold Elite statüsüne yükseltilir.*

    *Marriott Bonvoy üyelik bilgilerinizi (üyelik numarası, isim soyisim, mail adresi, telefon bilgisi) kart numaranızın ilk 6 hanesi ile birlikte concierge@antur.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. İlgili statü yükseltme işlemi American Express Concierge ekibi tarafından yapılacaktır.
    ———————————————
    Melia Hotels
    The Centurion Card ve The Platinum Card (Metal Dahil) sahipleri MeliaRewards Gold statüsüne yükseltilir.*

    *Melia Rewards üyelik bilgilerinizi (üyelik numarası, isim soyisim, mail adresi, telefon bilgisi) kart numaranızın ilk 6 hanesi ile birlikte concierge@antur.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. İlgili statü yükseltme işlemi American Express Concierge ekibi tarafından yapılacaktır.
    ———————————————
    Mr&Mrs Smith Hotel
    The Centurion Card ve The Platinum Card sahipleri Gold Smith, Metal The Platinum Card sahipleri Silver Smith statüsüne yükseltilir.*

    *Global Experiences web sitesinden ilgili ayrıcalık bulunduktan sonra "Enroll Now" butonuna tıklayarak ve sizden istenen bilgiler ile birlikte kart numaranızı girerek özelliği aktif edebilirsiniz.
    ———————————————
    Radisson Rewards
    The Centurion Card ve The Platinum Card (Metal Dahil) sahipleri Radisson Rewards Premium statüsüne yükseltilir.*

    *Radisson Rewards üyelik bilgilerinizi (üyelik numarası, isim soyisim, mail adresi, telefon bilgisi) kart numaranızın ilk 6 hanesi ile birlikte concierge@antur.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. İlgili statü yükseltme işlemi American Express Concierge ekibi tarafından yapılacaktır.
    ———————————————
    Avis Preferred
    The Centurion Card sahipleri Avis Preferred President's Club statüsüne yükseltilir.*

    *Avis Preferred üyelik bilgilerinizi (üyelik numarası, isim soyisim, mail adresi, telefon bilgisi) kart numaranızın ilk 6 hanesi ile birlikte concierge@antur.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. İlgili statü yükseltme işlemi American Express Concierge ekibi tarafından yapılacaktır.
    ———————————————
    Hertz
    The Centurion Card sahipleri President's Circle, The Platinum Card (Metal Dahil) sahipleri Hertz Five Star, Gold Card sahipleri Gold statüsüne yükseltilir.*

    *Global Experiences web sitesinden ilgili ayrıcalık bulunduktan sonra "Enroll Now" butonuna tıklayarak ve sizden istenen bilgiler ile birlikte kart numaranızı girerek özelliği aktif edebilirsiniz.
    ———————————————

    Merhabalar


    Amex Green Card kullanıcısı olarak bu toplulukta yer alıyorum. Deneyimlemekte olduğum bir hizmetten bahsedeceğim size belki işine yarayan olur. "Shopbyamex"


    Programın kısaca nasıl çalıştığından bahsedeyim. Size Amerika dan bir adres ve telefon numarası gibi bilgiler veriliyor. Bu bilgiler kişiye özel oluyor. Sonrasında Amerika içerisinden yapılan internet alışverişlerinizi bu adrese yönlendiriyorsunuz. Sonrasında bu adreste biriken kargolarınızı tek seferde uygun bir kargo ücreti ödeyip Türkiye'ye express kargo aracılığıyla getiriyorlar.


    Önemli bir bilgi olarak Resmi Gazete'de yayınlanana göre Amerikadan gelen ürünler için 150 Euro nun altında ise %30 gümrük vergisi alınıyor. Eğer 150 Euro nun üzerinde bir alışveriş yaptıysanız ekstra ÖTV gibi vergiler çıkabiliyor veya ithalat işlemleri yapılıyor. O yüzden size önerim 150 Euro ve altında ürünlerdn faydalanmanız. Sitesinde zaten gerekli açıklamalar yazıyor. Bahsedilen 150 Euro sınırı ürün başına bu arada toplam 150 Euro değil.


    Gelelim benim deneyimime.


    Columbia nın USA sitesinden 17 Şubatta 6 ürün satın aldım. Amerika içerisinde bir ucundan bir ucuna gittiği için ve standart delivery seçtiğim için 23 Şubatta US Adress ime ulaştı. Oraya ulaştığında size fotoğraflı bir şekilde gelen ürünün bilgisini veriyorlar sitede. Sonrasında toparlayıp Türkiyeye göndermeleri için emir oluşturdum. Şu anda an itibariyle New York Havalimanında kargo işlemleri yapılıyor umarım gümrükte ekstra başka sorunlarla karşılaşmadan Haftaya haftaiçinde elimde olacağını düşünüyorum. Gerekirse güncellerim burayı.


    Aldığım ürünlerin fiyatları ve Türkiye Columbia sitesindeki fiyatları yazdığım tabloyu aşağıda ekliyorum. Türkiyede aynı çeşitler bulunmadığından bazı kategorilerde en ucuzlarını baz aldım muadil olarak.


    Edit: Kargo hesaplarken toplam 11lb üzerinden her birinin ağırlığına göre bölüştürdüm, kafa karışıklığı olmasın. Yoksa sadece 1 lb kargonuz varsa 28 USD gibi bir ücret çıkmakta.


    Bu da internet siteleri


    www.shopbyamex.com
    Shopbyamex
    https://www.shopbyamex.com


    Hali hazırda Metal The Platinum Card kullanan arkadaşlara bir uyarıda bulunmak istiyorum.

    Seçimden sonrası için de Garanti BBVA kredi kartlarında küçülmeye devam ediyor, bu yüzden ilerleyen aylarda ayrıcalıklar azalmaya devam edebilir.

    Size tavsiyem, birikmiş puanlarınızı yavaş yavaş kullanmaya başlamanız yönünde olacaktır çünkü Metal kartın lansmanına özel tanıtılan 3 kat değerli kullanım ilerleyen süreçlerde sonlanabilir. Kesin değil ama lansmana özel olarak sunulan bir ayrıcalık olduğu için elbet bir gün sonlanacak.
  • Bu metal olayı bence tüm kartlarda olmalı. Avrupada banka olmayıp papara tarzı çalılan kuruluşlar titanyum kart veriyor. Umarım tüm kartlara ve hatta diğer bankarada gelir bu olay.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef Türkiye Metal kart ile yeni yeni tanışıyor bu yüzden bir ayrıcalık gibi gözüküyor. Aslında dediğiniz gibi olmalı.

    Aslında devir artık Dijital Cüzdan devri (Apple Pay vs.) ama biz daha yeni yeni Metal Kartlar ile tanışıyoruz.
  • Metal platinum card alan var mı?

  • burakyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, bu hafta içinde teslim olacak inş.
  • Başvurdunuz mu? Eski platinum var bende.

  • Merhaba 500 lira aidatı olan Amex kart almak için hangi şartlara sahip olmak gerekir ¿ aylık gelir vs.
    Ortalama maaşlı vatandaş için gerçekten bir avantajı var mı¿

    500 lira aidat vermeye değer mi ¿



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 26 Ekim 2021; 22:52:11 >
  • Merhaba hocam, bahsettiğiniz American Express Green Card için ekstra şartlar istenmiyor diye biliyorum.

    Ortalama maaştan ziyade harcama yaptığınız kategoriler burada ön plana çıkıyor. Çok sık restoran, otel kullanımınız oluyorsa oralardan cashback alabilirsiniz ya da Selects noktalarına gidiyorsanız oralardan güzel cashback alabilirsiniz.

    Ama tabi sadece bunlardan ibaret değil güzel kampanyalar oluyor ve iyi MR puanlar toplayabilirsiniz, bu puanlarıda Seyahat&Concierge hattında veya Online Katalog'ta harcayabilirsiniz.

    Mesut'un konusuna da bakabilirsiniz, zamanında ne kadar avantajlı olduğu ile alakalı bir başlık açmıştı.

    https://forum.donanimhaber.com/garanti-bankasi-american-express-card-avantajlari--149420091#149420091




  • burakyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Evet başvurdum hocam, Basım işlemi tamamlandı şu an teslimat aşamasında. Ankara'dan geldiği için biraz zaman alıyor.
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, inceleyeceğim.

    Peki limiti biz belirleyebilir miyiz¿ yoksa Amex kartlarda minimum şu kadar limit zorunlu diye şart koşuyorlar mı¿
  • Créw kullanıcısına yanıt
    Koşul içeren tek kart Centurion Kart hocam onun dışındaki tüm American Express kartlar, Garanti'de bulunan mevcut kart limitiniz ne ise onlarla aynı olur. (onlarda herhangi bir limit şartı yok)
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    Arayıp metal kart mı istiyorum dediniz? AMEX kartınız var mıydı daha önce?

  • burakyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Vardı hocam, şubeyi arayıp istettim. Size yok mu dediler, bir sorun mu oldu?
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    Yok, aramadım. Metal çıktığını siz konuyu açınca gördüm. Nasıl ilerlediniz diye öğrenmek istedim.

  • Kazanılan puanların kullanma süresi oluyor mu?

  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    10 Yıl geçerliliği var.

    Yani atıyorum katalogtan bir şey almak için acele etmenize gerek yok 1 sene puan biriktirip sonunda istediğiniz bir şeyi de alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 27 Ekim 2021; 13:48:36 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    10 yıl çok iyiymiş. World gold kartımı iptal ettirip geçmeyi düşünüyorum yıllık 500 tl olan karta aslında

  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    Hocam geçiş yapmadan önce websitesini iyice incelemenizi tavsiye ederim. 500 TL bir kart aidatı için Türkiye şartlarında çok yüksek bir ücret, size yarar sağlayacağından emin olun.
  • Seyahat hattında 100.000 puan kaç TL Uçak bileti yapıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.