Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Master Julien Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
95
Favori
171.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, yalnız bazı müşterilerde "Metal The Platinum Card" BonuşFlaş veya Garanti App üzerinde görünmeyebiliyor o yüzden varsa Müşteri Temcilsiniz yoksa Müşteri Hizmetleri üzerinden başvurmanızı öneririm, yanlışlıkla normal The Platinum Card söylemeyin.

    Ya da direkt buradan da seçim yaparak başvurabilirsiniz;https://www.americanexpress.com.tr/kredi-karti-basvurusu?SourceCode=5C060038

    Bu arada kesilen ikinci ekstrenizde 3.000 TL kart ücreti yansır, bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 4 Kasım 2021; 23:5:41 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Bende görünüyor kartı aldıktan sonra kullanmazsam aidat ödemem sanırım ? Belki blöf yaparım bedavaya kullanabilmek için 🙂
  • Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    Hocam American Express, Garanti BBVA ürünü olmadığı için aidat konusunda pek bonkör davranılmıyor. Şayet kartı kullanmazsanız pek tabi aidat alınmaz, kanunlar bu yönde yani iptal edebilirsiniz.

    Kartı aktif kullanmak isteyip aidat ödemek istemezseniz, muhtemelen bunu olumlu karşılamayacaklardır. Şayet bunu başarabilirseniz bizi de bilgilendirin
  • Öncelikle konu ve ayrıntılı açıklamalar için teşekkürler. 1 ₺ harcamaya 1 MR puan dışında bazı anlaşmalı noktalarda ekstra MR puan veriliyor. Aşağıda bazı örnekleri yazıyorum. Sizlerinde varsa ekstra bol puanlı tespit edebildiğiniz yerler paylaşırsanız sevinirim.

    *Hesaplama kolay olsun diye 100 ₺ üzerinden verilen puanları yazacağım.
    **Gold kart kullanıcısıyım, diğer kartlar için puan farkı olabilir.

    Migros: 200 MR puan
    Carrefour: 10 MR
    Hepsiburada: 5 MR
    Mediamarkt: 20 MR
    LCWAİKİKİ: 200 MR
    Rossman: 100 MR
    Flo: 80 MR
    Penti: 80 MR
    Morhipo: 20 MR
    Yolcu360: 20 MR
    Armağan oyuncak: 240 MR
    Defacto: 20 MR
    Boyner: 150 MR
    GittiGidiyor : 20 MR
  • Aleksioss A kullanıcısına yanıt
    Faydalı bir alt başlık oldu hocam, elinize sağlık. Bu arada Gold Card demişken, kartınızın yurtdışı harcamalarında mükemmel bir MR puan getirisi var bunu da söylemeden geçmeyelim, almaya niyeti olanlar bilgilensin.

    American Express Gold Card ile yurtdışında yapacağınız tüm sektör harcamalarında 1 TL'ye 10 MR puan kazanırsınız yani bu demek oluyor ki,

    4.000€'luk (45.000 TL) bir harcamadan 450.000 MR puan kazanırsınız.

    Özellikle sık sık yurtdışına çıkan veya yurtdışında yaşayanlar için bulunmaz bir nimet, kazanacakları MR puanları hayal bile edemiyorum.
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışı bu aralar biraz zor :)) ama aynı oran seyahat harcamalarında var gold kart için, oda bulunmaz bir nimet. Misal, 10.000 ₺‘ilk bir otel harcamasına 100.000 MR puan kazanımı var.
  • Bu 1 tl harcamaya 1 mr puan her harcamada gecerli degil mi? Dun hepsiburadadan 134 tllik yaptigim harcamaya 4 mr puan verdi (green card) 1=1 olayinin bi sarti filan var mi? Yoksa bu 4 mr extra bi mr mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 5 Kasım 2021; 8:13:13 >
  • Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    Aidat yansimadan herhangi bi kampanya cikmiyor sanirsam. Ben green aldigimda sordum bunu herhangi bi tanimli kampanya görünmüyordu. Ne zaman ki aidat extreye yansidi sonrasinda bi kampanya cikti bana ama onuda daha iyi bisey belki gelir diye kabul etmedim sonra hic bisey cikmadi kac kez gorustum temsilci ile :) yani pirince giderken bulgurdan da olduk. 50.000 mr puan teklif etmislerdi.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, o kazandığınız 4 MR puan ekstra kazandığınız puandır. Ekstre'de 134 MR puan ayrıca yansır.

    Biraz altta bir arkadaş yazdı ya bazı üye işyerlerinden alışveriş yaptığınızda 1 = 1 dışında ekstra MR kazanıyorsunuz diye, işte o bu.

    Yani ekstre sonunda 138 MR puan kazanmış olacaksınız.
  • Beklediğimden çok daha güzel ağırmış baya 😁

    🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]
  • 3erkay98 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun, bu arada genel bir bilgilendirme olarak American Express'in geçerliği olduğu banka POS'larını eklemek istedim buraya. Benim bilmediğim veya eksik yazdığım bankaları söyleyebilir herkes, konunun ana yazısına da ekleyeceğim.

    American Express'in Geçerli Olduğu Banka POS'ları:
    • Garanti BBVA
    • Türkiye İş Bankası
    • Denizbank
    • Vakıfbank
    • TEB
    • Halkbank
    • Şekerbank

    Burada kilit bankalar Akbank ve Yapı Kredi. Azımsanmayacak kadar işletme bu iki bankanın POS'unu kullanıyor, bu yüzden Garanti'nin acil bir şekilde bu 2 banka ile anlaşması gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 5 Kasım 2021; 16:45:54 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Akbank ve Yapı kredi olmaması çok can sıkıcı Akbank 90’larda Türkiye’de ilk American Express getiren bankaydı
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Garanti dışında bası poslarda temassız çalışmaması durumu oluyor mu sizde de hocam?
  • Aleksioss A kullanıcısına yanıt
    Malesef oluyor hocam, sebebini bilmiyorum ama ya yaptıkları anlaşma ile ilgili ya da esnaf eski POS kullandığı için temassız özelliğini sisteme yeni ekledikleri kartlar için tanımlayamıyor bankalar.
  • Eğer bilgisi mevcutsa ilk mesaja hangi kart için en az kaç TL müşteri limitimizin olması gerekiyor eklenirse güzel olur :) Mesela İş Bankası Gold kart için en az 2000 TL, Platinium kart için en az 10000 TL müşteri limiti gerektiriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanorta00 -- 5 Kasım 2021; 21:48:25 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hmm anladim hocam tamamdir ozaman. Yanliz bugun bu olay icin arayip sordugumda temsilci soyle bisey soyledi. Bu 1 tl = 1 mr puan sadece garanti poslarindan yapilan islemlerde gecerli dedi (sizin sikca kullanan biri olarak boule mi durum) Bana biraz sacma geldi zaten kisitli posta kullanilan bir kart bu kart birde 1=1 puan icin sadece garanti posu sarti varsa bu bence cok sacma bisey olur.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış biliyor temsilci, ben bugüne kadar Garanti POS'u olmayan harcamalarımdan da 1 TL'ye 1 MR puan kazandım zaten sitesinde de bununla ilgili ayrıca bir bilgi yok.

    quote:

    American Express Card ile yaptığınız her 1 TL harcama karşılığında ekstrede 1 Membership Rewards puan kazanırsınız. Ayrıca tüm American Express Program Ortaklarında yapacağınız alışverişler size ekstra puan kazandırır.
  • Platinum icin 5000 sinir olabilir (net bilgim yok tabii) soyle ornek vereyim akbank limitim 4000 di yeni kart talebinde platinum cikmiyordu 5000e yukseldi ve platinum cikti kart basvuru kisiminda. Garantide tabii bu durum boyle olmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.