Şimdi Ara

Focus 2.5 dan Clio 4 e Geçilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • anyhill kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam. Okulum farklı ilde İşim farklı ilde o yüzden sürekli gel git yapıyorum. O zaman clioya bulaşmanın pek bir manası yok dediğiniz gibi. Ayda şuan 200-250 km şehir içinde anca yapıyorum. Hatta İşimin olduğu yerde pek de kullanmıyorum aracı çünkü artık yürüyerek gidip gelmeye çalışıyorum. Bakımları tam focusumun biz en iyisi böyle devam edelim.

  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt

    vallaha hocam clio 4 şehir içinde 1 saat kadar kullandım. Sert plastik focustan kat ve kat kötü hissiyatlı. çekişi fnea değildi şehir iinde hatta turbo küçük olunca çabuk doluyor çabuk patlıyor malum iyi seri gelmişti. Focusun sürüş zevki yanında sıfır kalıyor zaten clio. Focus 2.5 araba mı ya görüşünüze katılamam malesef. Babam da mk2 cmax var evet focus 3 ile aynı içi gerçekten iç mekanda çok büyük kalite farkı var.

  • Clio 4'te birkaç defa yolcu olarak bulundum, dışarıdan görülen kabinde bulunan parçalarda bile bayağı bir kalite farkı var, Renault her zaman marka olarak ucuza üretip diğer markalara göre uyguna satmaya çalışıyor, politikası bu şekilde, böyle olunca da o kalitesizlik başta rahatsız etmese de ileride çıkacak problemlerde insanı rahatsız ediyor. Bence sizin tercih etmeniz gereken şey rahat, daha kaliteli, sağlam araç ile görece rahatsız, kalitesi düşük, yeni arasında tercih yapmak. Ayrıca yakıt tüketimi açısından da fark olacağını zannetmiyorum. Birde bagaj hacmi ve arka koltuklar açısından haliyle sınıf farkı da olduğu icin cok fark var. Gerektiği zaman Focus bu konularda da önde. Yani Clio 4'un üretildiği fabrikada çalışan mühendis akrabam dahi önermiyordu, o da Meganedan devam ediyor.
  • Bendeki lineayı geçen sene 172k kmde aldım, şuan 193k oldu. Ben de değiştirmek istiyordum ama şu piyasada hiç bir arabaya o parayı veresim gelmiyor. Hadi ailemize yeni biri katılacak diye mpv ya da hafif ticari falan bakayım dedim, onlar da uçmuş gitmiş. Sanırım çöp olana kadar ya da piyasalar akıllanana kadar bu arabaya bineceğim. Sürekli balıkesir-istanbul yapma durumum olmasa düşünmeden broadwaya geçerim.
  • Başlık hatalı olmuş

    ...

    "Focus 2.5 dan Clio 4 e Geçilir mi ?" değil de "Focus 2.5 dan Clio 4 e Düşülür mü ?" olmalı...

  • 2 yıl, 22bin kmdir clio kullanıyorum, Uzun yola da gittim, şehir içinde de kullandım. Uzun yolda kullanmak çok sıkıntı. Özellikle şu rüzgar sesi çok çok erken başlıyor. Süspansiyonları çok sert, yol tutuşa katkısı var ama uzun yolda yoruyor.

  • sls'den inmiyorsunuz, dümdüz basit bir focustan iniyorsunuz. bal gibi geçilir. 120 ile gireceğinize viraja 100 ile giriverin.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.