Şimdi Ara

Citroen C3 REZİLLİĞİ ! Citroen ve Peugeot'dan uzak durun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üzüldüm adama ya...

    Ses tonundan belli ne kadar sorun yaşadığı..

    Citroen ve Peugeot'dan gerçekten uzak durun..


    mesele boya falanda değil sadece. Arabanın her yeri arıza.


    video ;


    Alt F4youtube
    Citroën araç aldım. 0 km boya atması, boya kabarması var. Sol kapı seri numarası tutmuyor. Adblue pompası, direksiyon kutusu ARIZALI. HAVA YASTIKLARI KISA DEVRE YAPMIŞ DURUYOR. Yasal süreci başlattık. Allah sabır versin. 235 bin tl para ödeyip ağır kusurlu araç sahibi oldum. Araç tam evlere şenlik. #tarcanlar incelese Allah bilir daha neleri çıkar. Citroen aracın bu kusurlarına rağmen aracın arkasında durmadı. Konu yargıda. Haklı isyanımın arkasındayım.
    https://youtu.be/feN4s7sDvJU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tamam güldük eğlendik bu kadarda değil.


    Videoyu tamamen izlemediğinize yemin edebilirim ama kanıtlayamam o yüzden fan boyluğu bırakın.



    Araç ekli yerlerinden ayrılıyor 1-2 yıl içinde kullanımdan kaynaklı bu ayrılmaların büyümeyeceğini ve güvenlik sorunu oluşturmayacağının garantisini kim verebilir ?


    Direksiyon kutusu arızalı servis raporuyla kanıtlanmış


    Adblue pompası arızalı servis raporuyla kanıtlanmış


    Elektronik sorunlardan dolayı araç sabahları geç çalışıyormuş servis raporuyla kanıtlanmış.


    Burada gizli ayıp yap özetle araç sahibi 2. 3. 4. 5. kez bile sıfırıyla değişimini isteyebilir hem hakkıdır hem de yasal olarak haklıdır.

    Aracın 200 küsur bin bilmem kaç tl olması tamamen Türkiye'nin sorunu aracın üreticisi için bu araç giriş sınıfı ve maliyeti maksimum 10.000€


    Yani siz araca 10.000€ araç gibi yaklaşır ve bunu bilerek alırsanız yıllardır süren bu tantana bitmiş olur.


    1000TL'ye yıkık dökük şahin alsanız bu arabanın camları niye çalışmıyor diye sorgulamazsınız.


    Buradaki tek + aracın sıfır olması o da garantiden halledilmesi gerekir ki yeniden en başa dönüp buranın Türkiye olduğunu hatırlatmama gerek yok diye düşünüyorum.

    Türkiye'de hangi otomotiv firması olursa olsun sıkıntı yaşandığında çözüm taraftarı değil. Bu sadece PSA için değil tüm firmalarda böyle. Umarım bu vatandaşın kısa zamanda sıkıntısı çözülür. Bu gibi durumlar için mahkeme yoluna girmeden çözüm sağlamak için yeni ve farklı bir mekanizma kurmak gerekir.

    Olayin özeti şu :
    Avrupa ülkelerinin alim gücü yüksek. Otomobil onlar için oldukça sıradan bir nesne .Bu yüzden boyaymis açılmaymis pek umrunda degil kimsenin .Bizde ise dolar 9 lira.Araba evden kıymetli hale geldi .Boya atsin değişim kaporta yamulsun değişim. Yahu bunlar sorun değil ki dünya ölçeğinde?
    Fakiriz ve maalesef teknoloji olduğundan çok daha kıymetli

    Her marka her model araçta sorun çıkabilir hatalar olabilir, iş ki satışı yapan yetkili bayii sizi insan yerine koysun, haklarınızı gasp etmeye çalışmasın.


    Citroen' de muhtemelen ''Burası Türkiye kardeşim işine geliyorsa'' mottosu ile hareket etmiş.. Üzücü olan burada böyle bir olayda bile millet olamamamız adam babasının malıymış gibi Citroen savunuyor çok yazık..


    Araç sahibine çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede adalet yerini bulur.

  • Şansın bukadarı arkadaş ya fatality çekmiş citroen resmen rezalet gibi rezalet.
    Puanım 10/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın 200 küsur bin bilmem kaç tl olması tamamen Türkiye'nin sorunu aracın üreticisi için bu araç giriş sınıfı ve maliyeti maksimum 10.000€


    Yani siz araca 10.000€ araç gibi yaklaşır ve bunu bilerek alırsanız yıllardır süren bu tantana bitmiş olur.


    1000TL'ye yıkık dökük şahin alsanız bu arabanın camları niye çalışmıyor diye sorgulamazsınız.


    Buradaki tek + aracın sıfır olması o da garantiden halledilmesi gerekir ki yeniden en başa dönüp buranın Türkiye olduğunu hatırlatmama gerek yok diye düşünüyorum.

  • Türkiye'de hangi otomotiv firması olursa olsun sıkıntı yaşandığında çözüm taraftarı değil. Bu sadece PSA için değil tüm firmalarda böyle. Umarım bu vatandaşın kısa zamanda sıkıntısı çözülür. Bu gibi durumlar için mahkeme yoluna girmeden çözüm sağlamak için yeni ve farklı bir mekanizma kurmak gerekir.

  • PSA grubu araçlarda ciddi işçilik ve kalite düşüklüğü var. Servisleri zaten başlı başına facia. Bunlar bilinmesine rağmen tasarımı dikkat çekici diye bu gruptan araç alınması bile bile lades demektir.

  • 2007 model Peugeot marka aracım vardı. Çok ön yargım olan bir dönemde almıştım. 8 sene sorunsuz kullandım. Son modellerine pek binemedim fakat marka kendi içerisinde farklı kalitelerde ürün kullanıyor diye düşünüyorum. Daha kalite olanları Peugeot, daha zıpır olanları Citroen, daha nötr olanları da Opel..

  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

    Yakala geliyor

  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

    ben de 2007 peugeot kullanıyorum sağolsun hiç sorun yaşatmadı eskiden narin araçlardı oynamaya gelmiyordu ondan sorunlu etiketi yapıştırıldı ama bu yeni modeller sanki çok daha fazla sorun çıkartıyor. birinin tavan yamuk birinin sunrooftan su alıyor birinin boya atıyor kaliteyi aşan bir durum sanki.

  • TLnin değeri düşük euro dolar çok yüksek paramızın değeri yok ayrı bi olay, bozuk arabayı bunlara sığınıp kendine reva görmek farklı bi olay. paranın değeri görece artar azalır ancak bu vizyonsuzluk düzelmezse memlekette bi şey düzelmez.

  • Uzak duruyoruz.  

  • Mecburiyetten uzak duruyoruz zaten. Bayilerin aç gözlülüğü ve bu çıkan haberler yüzünden PSA gruptan araba alma gibi bir niyete giremedik bi türlü.

  • benim 206(2003)-208(2013)-2008(2021) araçlarım oldu 300 bin -350 bin km yapmişimdir.

    10 yıldır aynı ustaya giderim garantileri bittiğinde. tek problem yaşamadım

    elektronik alet şans işi, psa,bmw,vag,apple,samsung fark etmez

  • Ben çıkan sorunlara şaşırmıyorum, kul yapısı bozulur hata olur normal de. Bu kadar hatalı bi aracı nasıl değiştirmezsiniz müşteriyi mağdur edersiniz anlamak imkansız.


    Adamın aracını alıp değiştirsen, hatalı aracı da niye hatalı olduğu için alıp incelesen olmaz mı? Ne güzel reklam olurdu işte.

  • Rabbim sabır versin zor vallaha, bende renault laguna 3 ile çok sorun yaşadım servis ustası bile lanet etmişti bu arabadan. 1000 kişiden 900 ü sorun yaşar fransızlar ile 100 kişi de gelir ben şu kadar senedir kullanıyorum sorun yaşamadım derler. Bunlara kanıp aldanmayın .

    Bu fransızlar iflah olmaz.s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya sizi ve ailenizi yolda bırakmaz. Citroen ne yapsın daha ufacık boya atması için arabayı komple misli ile mi değiştirsin Allah aşkına az mantıklı olun. Dini imanı para olan bir firma ne diye motorunda, yürüyen aksamın da fabrikasyon sorun olmayan aracı 0 ı ile değiştirsin?

    Boya yaptır emin ol fabrikadan çıktığından daha dayanıklı olur boya.

    Adamın niyeti burada 2. Kez 0 araç sahibi olmak ve bunu bedavaya getirmek net!!

    Kim ne derse desin Citroen yapacaklarını yapmış gerisi mahkemede artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 13 Ekim 2021; 19:10:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de bu ucuz düşük segment araçlara binlerce lira verildiği için beklenti premium oluyor tabi


    Daha önceki Peugeot 3008 konusu gibi ya diyor 400bin TL verdik aldık iki plastik arası 5mm açık vs


    Eh bir Mercedes işçiliği beklememek lazım ama sıfır arabanın boyasıda merdiven altında sanayide boyanmış gibi olmamalı alıcıda haklı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun arkadaşım umarım bu kadar büyük marka arkasında durur maduriyetinizi giderirler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.