Şimdi Ara

Superonline 12+12 Taahüt Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Tam 1 sene önce Fiber İnternet + Tv Plus paketi satın aldım. Paketi satın almadan önce araştırıp Sagem 4K olan cihazı istedim. Kuruluma gelen ekip ellerinde Huawei cihaz olduğunu daha sonra stoklara gelirse değişim yapabileceklerini söylediler. Ben kurulumdan sonra her ay aradım ve 3. ayımda sagem cihazı olduğunu ama fiyatının daha fazla olduğunu söylediler. Ben de bu durumu kabul etmeyip başvuru yaparken sagem cihazı olarak başvurdum ve bana ona göre fiyat verdiklerini ilettim. Çözüme ulaşamayıp lanet olsun diyip kapadım telefonu. Şuan sözleşmenin 1. Senesindeyim ve utanmadan 10 tl zamlı bir şekilde fiyat çekiyorlar. Neymiş efendim ilk 12 ay 9.90 diğer 12 ay 19.90 ödeyecekmişim. Kardeşim siz 1 senedir istediğim cihazı ve hizmeti veremediniz üstüne güya sözleşmeye uymanız gerekiyor diyip 10 tl zamlı olarak sözleşme devam edecek diyorsunuz. Eğer siz bana istediğim hizmeti doğru bir şekilde verseydiniz ben de paşa paşa sözleşmeyi kabul etmek zorunda kaldırdım ama siz bana yalan beyanda bulunarak hizmet sattınız ve sözleşmeye uymamı bekliyorsunuz. Bu konuda yapabileceğimiz birşey var mıdır ? Danışmak istedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • dogukanishere kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeyi sagem cihaz olarak mı yaptınız yoksa huawei cihaz olarak mı?

    Eğer sagem olarak taahhüt verip huawei cihaz kurulumu sağlandıysa yaşadığınız durumu BTK üzerinden bildirin çözüme ulaşacaktır. Ancak sözleşmede de huawei olarak geçiyorsa cihaz ek bedel talep edilebilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İmzalar hat sahibi olan babama ait olmadığı için babam itiraz etti hukuksal olarak geçersiz diye 1400tl lik cayma bedeli 0tl oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.