Şimdi Ara

Kılıçdaroğlunun Baykal hakkındaki iddialarla ilgili sözleri (6 Tem. 2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,


    Bugün yaptığım bir tespiti dile getirmek istiyorum. öncelikle kılıçdaroğlu bugün yaptığı konuşmanın başlangıcında üstü kapalı olarak baykalı savundu.

    Sedat peker'in Deniz Baykal hakkındaki iddiaları malumunuz konuyla alakalı tweet dizisine bu konunun altından bakabilirsiniz.

    Videoyu 3. dakikasından 4,15 e kadar izlemeniz yeterlidir.


    İzlediğinizi varsayarak şimdi soruyorum:

    Ülkenin sorunlarını dile getiren,ülkeyi yönetmek isteyen ve her konuda mevcut iktidarın yanlışlarını apaçık söyleyen adeta şeref ve haysiyet tellalı kesilen ana muhalefet partisi lideri kılıçdaroğlu neden kendi partisinde bir yanlışlık olduğunda üstünü bu şekilde örtmeye çalışıyor ?


    Sedat pekerin iddiaları yüzünden aylardır iktidara yükleniyorlar. Bu da demektir ki Sedat Peker'in iddialarının doğruluğunu kabul ediyorlar. Madem Sedat Peker'in iddialarını kabul ediyorsunuz o zaman neden

    bu iddiaların hepsini kabul etmiyorsunuz/neden bir kısmını, işinize gelenini kabul ediyorsunuz ? İddiaların ucu sizin partinize dokununca bir yanlışlık yok ama rakibinize zarar verince tam gaz yükleniyorsunuz ?

    Bu durum için güzel bir benzetme yapmak istiyorum:

    Kuran-ı Kerim'de düzenlenmiş sıraya göre 2.sure olan Bakara suresinde yazar bu ayet (85.ayet)(Yaşar Nuri Öztürk mealinden):


    Bütün bunlardan sonra siz şu insanlarsınız: Birbirinizi öldürüyorsunuz. İçinizden bir zümreyi yurtlarından çıkarıyorsunuz. Onlar aleyhine kötülük ve düşmanlık hususunda dayanışmaya giriyorsunuz. Esasında onları yurtlarından çıkarmak size haram edildiği halde, esir olarak size geldiklerinde fidyelerini veriyorsunuz. Şimdi siz Kitap'ın bir kısmına inanıp bir kısmını inkâr mı ediyorsunuz? İçinizden bunu yapanın cezası, dünya hayatında rezillikten başka bir şey değildir. Kıyamet gününde ise böyleleri azabın en şiddetlisine itilir. Allah, yapmakta olduklarınızdan habersiz değildir.


    yorum sizin.


    ve tweetleri eklemek istiyorum:



    Kılıçdaroğlu elbette bu tweetleri görmüştür. Görmeden o lafları sarf ettiyse o da ayrıca bir sorun teşkil etmekte bence.


    Hepinizin malumu "Hak. Hukuk. Adalet." diye bağıran birisidir kılıçdaroğlu hatta bu söyleyerek kilometrelerce yürüdü.


    Hak ise herkes için hak.

    Hukuk ise herkes için hukuk.

    Adalet ise herkes için adalet diyorum.



    Sedat Pekerin tüm iddiaları araştırılması gerektiği gibi bu iddia da araştırılmalıdır.

    Baykal hakkındaki iddialar araştırılmalıdır/kapanan dosyalar yeniden açılmalıdır.

    Aslında benim burada dikkat çekmek istediğim nokta baykalın işlediği suç iddiasından ziyade ülkeyi yönetmeye aday olan birinin bu şekilde yan çizmesi böyle davranmasıdır.


    Şahsen ben bugüne kadar en çok oy attığım partiden soğudum bugün. Böyle gitmeye devam ederse benim alternatifim elbette var, tahminim o yönde ki bu ülkenin sağduyulu vatandaşları da bu durumdan epey rahatsızlık duyuyorlardır.


    yorum sizin.








  • Böyle olacağı belliydi zaten.Türk siyaseti topluca bokun içine batmış.

  • Kilicdaroglu Adalet yuruyusunu Berberoglu hapse girince yapti ve yuruyusu Maltepe'de bitirdi. Gercekten adalet ariyor olsaydi Edirne'de bitirirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 6 Temmuz 2021; 21:17:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.