Şimdi Ara

ekran kartı arızası sorunu bulamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba rtx 3080 ekran kartım var. Hiçbir şekilde görüntü alamadım windows arka plan da açılıyor sesler geliyor ancak görüntü gelmiyor.


    -farklı hdmi, dp kablo denedim farklı monitör denedim

    -anakartta sorun var sanmıştım garantiye gönderdim tekrar geldi sonra farklı bir ekran kartı deneyerek sorunu netleştirdim benim gpu çalışmıyormuş.

    -ramler vs akla gelebilecek her şeyi denedim ancak sorun düzelmiyor başka bir ekran kartı deneyince görüntü geliyor. Format yolunuda denedim.


    garantisi var 1 yıldan fazla. servisi aradım bana ya para iadesi ya da ürünün sıfırının stoğa girmesini beklememi söylediler ancak bu süre uzun olabilir diyorlar hiç stok gelmiyor diye. Son çare bir tamirciye götürüp göstermek ancak bu sefer de garanti dışı kalacak ve belki sorun da çözülmeyecek Açıkcası ne yapacağımı bilmiyorum yol gösterebilir misiniz acaba ne yapmam daha mantıklı olur?








  • Böyle bir kartı sakın olaki merdiven alti ne udugu belli olmayan yerlere goturupte kartın anasını ağlatma sende ağlama ben senin yerinde olsam idare ederim bir yerden bir kart bulup kart stoğu gelinceye kadar bekle olmadi paranı al ama sakin dandik dundik bilgisayarcilara güvenme en sağlamı bile ki burda konularda açıldı kartları mahvedip geri veriyorlar benden sana tavsiye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltazar78 B kullanıcısına yanıt

    cevabınız için teşekkür ederim. Tamirciye götürmek evet hiç mantıklı gelmiyor ancak bana verecekleri para 8 bin tl kart olmuş 20-25 bin tl imkansız yenisini almam. Ya dediğiniz gibi sıfır gelmesini bekleyeceğim ya da para iadesi ama iade almak da sıkıntı. ne yapacağım bilemedim valla.

  • Maalesef sıfırın gelmesini beklemekten başka çare yok, ama şu da var eğer ellerinde sıfır aynı model yoksa daha üst model 3080ti ya da 3090 alma hakkınız var tüketici haklarına göre bunu da unutmayın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.