Şimdi Ara

Tesla ve Coinbase hisseleri düşerken MicroStrategy hisseleri BTC sayesinde yükselişte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla ve Coinbase hisseleri düşerken MicroStrategy hisseleri BTC sayesinde yükselişte



    Çinli kripto varlık gazetecisi Colin Wu, MicroStrategy hisse senetlerinin son zamanlardaki yükselişini ve Tesla, Coinbase hisse fiyatlarındaki düşüşü gösteren bir grafik paylaştı.



    MicroStrategy'nin mevcut varlıklarına daha fazla Bitcoin eklemesi durumunda Bitcoin’in ETF'e dönüşebileceğini iddia ederek, MSTR'nin (MicroStrategy) belirli bir seviyenin altına düşmesi durumunda dönüştürülebilir tahvilleri üzerindeki baskının devasa hale gelebileceğini de sözlerine ekledi.



    Colin Wu tarafından paylaşılan hisse senedi fiyatları tablosu, MSTR'nin yüzde 5,36 arttığını, Tesla ve büyük kripto para birimi şirketlerinin (Coinbase ve Square) hisse fiyatlarının düştüğünü gösteriyor.



    Michael Saylor kısa süre önce ticari yazılım devinin 1 milyar dolarlık hissesini satmayı ve gelirin bir kısmını daha fazla Bitcoin elde etmek için kullanmayı planladığını duyurmuştu.



    Ayrıca Bkz.How I Met Your Mother dizisinin başrolünden Bitcoin (BTC) yorumu



    Tesla, 27 Mayıs'ta hisse başına 630,8 dolarlık son zirvesine ulaştıktan sonra düşüşü sürdürüyor. TSLA fiyatını aşağı çeken faktörlerden biri, şirketin seçkin elektrikli araçları için Bitcoin ödemelerini askıya alması olduğu düşünüyor. 14 Haziran'da elektrikli araba devi, hisse fiyatının 617,9 dolara yükseldiğini gördü, ancak o zamandan beri 597,2 dolara geri düştü. Şu anda şirket, bilançosunda rezerv para birimi olarak 3.609.496.800 dolar değerinde 92.079 Bitcoin tutuyor.



    Wu, şirketin daha fazla BTC alması durumunda BTC ETF'ye dönüşeceğini varsayıyor. Ancak bu yılın başlarında, Michael Saylor bu tür iddiaları zaten reddetmişti. Gazeteci ayrıca, MSTR'nin 397,99 doların altına düşmesi durumunda, yıllık faiz oranının büyüklüğü nedeniyle dönüştürülebilir tahviller üzerindeki baskının çok büyük olabileceğine inanıyor.









  • burası investing.com mu YTD yazın birde tam olsun

  • xamaximax kullanıcısına yanıt
    YTD

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.