Şimdi Ara

Turknet vb. Tek Fiyat uygulaması gizli dolandırıcılıktır. Şikayetçiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğiniz gibi özellikle turknet ,milinecom gibi tt alt yapısı kullanan fimalar fiyatı tek yapıyor yani örnegin alt yapısı 12 mbit olana da 85 -100 lira 100 mbit olanada aynı fiyat bu tamamen dolaylı yoldan dolandırıcılıktır.


    Firma kendisi zarar etmiyor çünkü 100 mbit kulananın faturasını alt yapısı olmadıgı için mecburen 12 mbit kuallanana ödetiyor.


    Nerden baksan haksızlık hukuksuzluk adaletsizlik ve gıyabi dolandırıclık.


    Bu durumdan şikayetçiyim.


    Alt yapı olmaması kullanıcının suçu degil alt yapıyı sağlamayan başta ttelekom ve onun altyapsıyla hizmet veren firmaladır.




  • kullanmak zorunda değilsin ve herhangi bir taahhüt imzalamadın, başka bir sağlayıcıya geçebilirsin bu konuda sana engel olan bir şey söz konusu değil.

  • herkes otomobil satın alıyor ama . kimisi köy yolunca kullanıyor kimisi otobanda :)

  • Firmalar için hız farkları açısından bir maliyet farkı yok. Sen 8mbit de alsan , 100mbit de alsan TurkTelekom aynı cihazları veriyor aynı hattı bağlıyor. Asıl telekomun yaptığı dolandırıcılıktır. 8mbit kullanandan 90 lira alıyor, 100mbit kullanandan 160 lira. Ama iki abonelik için de maliyet aynı. Hatta ADSL olan yerlerde maliyet daha çok çünkü daha fazla arıza yapıyor.

  • Kullanmak zorunda olmadığınız için gereksiz bir şikayet. Zaten altyapısı olan kullansın onları, arıza çözümünde başarılı değiller.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.