Şimdi Ara

2021 Yılında PS3 Almak Sizce Mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Soru gayet basit biliyorum ps4 ps5 varken ps3 almak hamallık ve boşa masraf. Ekonomik açıdan değil oyun keyfi açısından PS3 ten mahrum kaldım en son 12 yıl önce PS2 im vardı uzun zamandır iş- kariyer ve eğitim derken oyun sektöründen uzun bir süre uzak kaldım. Bugün hala ps3 kullanıcıları var ise fikirleriniz düşünceleriniz neler yardımcı olursanız sevinirim.




  • Net cevap tabiki mantıklı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3’ün meşhur oyunları ,Uncharted ‘ın ,God of War’ın ve Last Of Us’un ilk oyunları ,zaten şu an Ps4’te mevcut.

    Dolayısıyla Ps3 almanızı gerektiren zamanında kaçırmış olduğunuz fazla sayıda oyun olmayacağı için Ps4 pro almanız ,sizin için yeterli olacaktır.

    Ps4’te olmayıp da sadece Ps3’e özel olan Gran Turismo 5 ve 6’yı ,bu oyunların dışında tutuyorum.

    İmkanınız varsa Ps5 alabilirsiniz ama Ps5’e özel oyun sayısı ,şu an için oldukça az.

    Bu saatten sonra Ps3 alınmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 23 Mayıs 2021; 20:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 e para vermeye değmez bence. Ps4 slim alinabilir tonlarca oyun var kardeşlik konusunda bol plus oyunlu bir hesap bulurdaniz uzun süre sizi idrar eder.
    Televizyonlar artık eskisi gibi değil kocaman ekranda ps3 ile 720p oyun oynanmaz artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eski nesilde gayet güzel oyunlar var. 2015 - 16 arası o kadar çok oyun oynamıştım ki ucuz diye ps4 alasım yoktu. Mecbur ps4 aldım sonra.

    Eğer güncel oyunlar umurunda değilse hala gideri var. Ucuz oyunculuk konsolu artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım oynamak istediğim oyunları bitirip daha üst fiyata bir günde sattım. Piyasası hala çok iyi al beğenmezsen satarsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn

    Ben aldım oynamak istediğim oyunları bitirip daha üst fiyata bir günde sattım. Piyasası hala çok iyi al beğenmezsen satarsın.

    Tüm cevaplar için çok teşekkür ederim.


    Hocam 4K tv de görüntü kalitesi nasıl peki ? Bende zaten arkadaşımdan alıcam orijinal cdli oyunlarıyla birlikte. Mevcut oyunlarıda bitirince yeğene veya komşu çocuğuna veririm diye düşünüyorum satmam yani. Bazı oyunlar 720p bazı oyunların cdlerin arka kısmında 1080p yazıyo. Mesela sana göre artı ve eksileri nelerdi ?

  • Ps3’ün online mağazası da kapandı. Bütün oyunları diskli almanız lazım artık o yüzden ps3 alınmaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

    Kapanmadı. Oyuncular tepki gösterince o karardan vazgeçtiklerini açıkladılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Oyunların büyük çoğunluğu 720p zaten grafikler oyun mekanikleri vs eski nesil ama oyunları gayet güzel ve eğlenceli. Bitirmeye değer çok güzel oyunlar var. CD'ler harici geniş de arşivi var parasını her türlü çıkarır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim gibi ilk oyun takıntın varsa eğer alınabilir.. benim de ps3 üm var bilerek şuanlık ps4 almıyorum ben.. mesela assassin's creed serisinin ilk oyunlarını ben ps3 te oynuyorum daha sonra seriye ps4 te devam edeceğim.. ayriyeten red dead redemption serisinin 1.oyunu da ps3 te var bitirdekten sonra ps4 rdr 2 den devam edeceğim.. yani çoğu oyunun ilk serisi ps3 için çıktı koleksiyon yapmak için alınabilir.. sonra dan seriye ps4 ile devam edersin.. bu arada ps3 konsolunun hala grafikleri çok iyi bence..

  • Yani ne oynayacağınıza bağlı bu sorunun cevabı aslında,

    RDR 1 ve önceki Gowları oynayacağım derseniz olabilir ama Playstation NOW ile de bunları oynayabilirsiniz.

    Kaldı ki Grand Turismo 5 OYNAYACAm derseniz de alınabilir.

    Yani tamamen kendinize bağlı ama onların yerine para varsa ps5 alın geçin hem ps4 oyunlarının hepsi de var hem de hızlı.

    Ha ben ps3 sattığıma pişman mıyım çok pişmanım :)

  • tüm değerli yorumlar için herkese teşekkür ederim. Aklıma takılan başka bir husus işe şu konsolu alacağım arkadaş orijinal oyun oynuyor haliyle alıcağım ps3 te yanında 6-7 cd ile gelecek. Sizce multimanle jailbreak yapıp torrentten 500gb oyun çekip single veya multi oynamak ile orijinal cd ile oynamak arasında ne gibi farklar var ? Tek fark sadece ps now ve online oyun keyfimi ? Yani jailbreak yapma orijinal cdlerle bak keyfinemi diye tavsiye edersiniz yoksa ps3 bu saatten sonra jailbreaksiz olmaz kırdır ve özgürlüğün keyfine var demek mi istersiniz.


    @Coimbra @Saruman96 @Skayn @Venomstr @matador_mirkhan

  • updullah

  • an itibari ile ps3 slim modeline sahibim dün bütün gün başındaydım. Kırılmamış orijinal bir cihaz yanında bir adet Dragon Age : Inq cd si ile geldi. Cihaz 55inc 4K Samsung UHD serisiyle çalışmakta. 4K cihaza rağmen görüntü kalitesinin beni şaşırttığını söyleyebilirim. Dün Beyond Two Sould Demosunu indirip oynadım grafikler oyundan oyuna farklılık göstermekte. Aşırı zevkli ve keyifli. PSN hesabı falan açtım Dragon Age multisi için ama maalesef bu oyunda online oynayan kişi sayısı sanırım 0 (sıfır). Eğer tek oyundan kısa sürede sıkılırsam jailbreak yapıp netten oyun indirip oynarım diye düşünüyorum. "2021 de ps3 alınırmı ? " sorusunun cevabı bence kesinlikle evet olacaktır.



    Oyun tavsiyelerine açığım dilerseniz kendi top 3 veya 5 inizi yazabilirsiniz. Yanıt veren herkese teşekkürler.

  • hayırlı olsun. ps3 ümü saklıyorum ben de. arada açıp resistance serisini baştan oynuyorum. kendi adıma ps3 ün en iyi serisi.

  • freeze-bee kullanıcısına yanıt

    sağolun hocam valla çok mutluyum. Ama içimdeki ses bu işin sonu jailbreak olcak diyo. Orijinal oyunları arayıp bulup bide para vermek şuanlık biraz mantıksız gibi jailbreak yapmayın online veya multide sıkıntı yaşarsınız denmiş ama şuan oynadığım Dragon Age nin orijinal oyun olmasının pek bi faydası yok. PSN serverları bomboş kullanan yok. Benim için ps2 nin yeri çok ayrıydı sektörden uzak kalınca grafikler oyun mekaniği falan ps3 çok çok gelişmiş hele sixaxis destekli bi oyun oynayınca tadından yenmez diye düşünüyorum.

  • muhtemelen jailbreak olur bence de. dediğiniz gibi şuan ikinci el bile almak isteseniz yüksek kutulu oyun fiyatları. dijital marketin kapanmamış olması bir süre daha idare eder diye düşünüyorum sizi.

  • almışsın. iyi yapmışsın .oynanacak tonla oyun var. cihazı kırdır korsan oyna oyunları. ben xbox360'ı ps4 çıkınca almıştım. xbox360, ps3 ile aynı nesil. nesli geriden gelmek avantajlı oluyor. hem cihaz ucuz hem oyunlar bedeva oluyor.
    şu an ps4 var. kardeşlik konusu olmasa oyun oynayamam kırlmıyor da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

    Sana tavsiyem PS3’teki bir oyuna başlayınca o oyunu bitir. Cihazdan en fazla verimi o şekilde alırsın. Çünkü neredeyse PS3’e çıkan çoğu oyun en kaliteli oyunlardı. En iyilerini seç. Sırayla oyna. Dragon Age de çok iyidir, Beyond Two Souls da. Ardından da Last of Us, God of War 3, Uncharted, Tomb Raider vs. oynarsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.