Şimdi Ara

Çocuklarla vakit geçirmek için ne önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çocuklarla vakit geçirmek için fazla pahalı olmayan, oyunları uygun olan eğlencenin dibine vurabileceğimiz bir konsol önerir misiniz? Hiç konsol işlerinden anlamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pahalıdan kastınız nedir bilemiyorum da, Series S ve yanına kol almak en mantıklı hareket şuanda. Hem ileriye dönük, hem de gamepass kütüphanesi ile aylık ücret üzerinden oyunu oynuyorsunuz:) Yurtdışından alırsanız 3500+kol ücreti 4000~4100 civarına geliyor. Yıllık gamepass üyeliği de 300 lira deseniz 4500 civarı bir rakam gözden çıkarılması lazım.


    Bu pahalı derseniz 2.el 2kollu alarak devam edebilirsiniz. Gamepass orada da işliyor. Ancak ileriye dönük olma kısmı yok malesef. Burada da 2000-2500+gamepass ücreti gözden çıkarılması gerekiyor.

  • Xbox Series S alıp Gamepass Ultimate üyelikle tamamlamak lazım. Üyelik P2 hak satan birinden yarı fiyatına alınabilir. Hem yeni nesil bir konsol olur hem de yüzlerce oyuna erişiminiz olur.

    Böyle 4 bin civarına falan gelir.

    Yeni nesil eski nesil falan farketmez, daha ucuz olsun derseniz ikinci el Xbox One, One S alınır yine Gamepass Ultimate üyelik tanımlarsınız. Buna da 2 bin lira civarı bir masrafınız olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 26 Nisan 2021; 5:9:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.