Şimdi Ara

Kaygılarım yüzünden nefes alamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Allah rızası için dalga felan geçmeyin zaten psikolojik tedavi felan alıyorum. Zaten sık sık intihar düşünceleri oluşuyor. Dalga geçeceklere diyeceğim sadece şudur: Başınıza böyle psikolojik rahatsızlıkların ileride gelmeyeceğinin garantisi yok. Bu yüzden bir nebze olsun insanlığınız varsa dalga geçmezsiniz.


    Kimsem olmadığı için buraya paylaşmak bir fikir bir çıkış yolu aramak istiyorum.


    ~~


    Kısaca anlatacağım. Ben sosyal medya üzerinden bir kızla tanıştım. Bu kıza inandım daha doğrusu sinirli biriydi ve konuşma bitmesin diye de dediklerini yaptım daha doğrusu basiretim bağlandı o anlarda. İstediği şey olmayınca bi anda küfürler yağdırmaya başlayan bir kızdı diyim. Daha sonra telefon numaramızı felan aldık ve beni evine davet etti.


    Bana uçak bileti felan aldırdı. Ben de aldım ilk başta inanmadı dürüst ol felan dedi ben de dürüstüm aldım dedim. O zaman PNR kodu olacak felan dedi ben de bana gelen SMS'in fotoğrafını kendisine gönderdim. PNR kodu olan linkte soyismim felan da yazıyordu. Bilenler zaten bilir. (Ben kişisel bilgilerimin PNR kodundan ortaya çıkabileceğini bilmiyordum. PNR kodunu tarattığım zaman ismim soysimim, telefon numaram ve e posta adresim görünüyor.)


    Neyse bizim aramızda müstehcen videolar felan gönderiyorduk ancak şöyle diyim ben bu kıza güvenmediğim için zaten uçak biletini felan da daha sonradan açığa aldım. Bileti aldıktan sonra numarasından felan aradığımda da ulaşılamıyordu hep bi bahaneler ve terslemeler vardı.


    Şimdi sorun da şu: Ben yüzümün göründüğü müstehcen videolar felan gönderdim ve benim de her türlü kişisel bilgime ulaşabilir. En önemlisi de ismime ve soyismime. Ben daha önce ismimi felan da değiştirmiştim yani ismim ve soyismim Türkiye'de bi benzeri yok. Örneğin Ufuk Kılıç felan gibi ismim olsa endişe eder miydim bilmiyorum. Çünkü binlerce ufuk kılıç vardır.


    Şimdi ise aşırı derecede kaygılarım var.

    Her gün saçma sapan şekilde ifşa sitelerinde geziyorum. Yemek yiyemiyorum, hayattan keyif alamıyorum. Herhangi bir işe dahi giremiyorum. Sanki başıma kötü şeyler gelmiş gibi hissederek hayatı kendime zehir ediyorum ve bu durumdan ötürü de fiziksel sağlık sorunlarm oluştu. Ameliyat felan olmam gerekiyor ama hastaneye bile gidemiyorum.


    Kız da bana yüzü görünen müstehcen videolar atmıstı. Ben hiçbirini kaydetmedim vs. ayrıca daha sonra kendisine sordum "endişe etme hiçbir şekilde bende videon felan yok" dedi ve konuşmayı sonlandırdık ama PNR kodundan ve videolardan dolayı rezalet hissediyorum.


    Nolursunuz bana bi akıl yolu gösterir misiniz? Ben bu zamana kadar hep kendimi korudum, ismimi hiçbir yere vermedim felan ama şu an içim o kadar kötü ki. Cidden yaşamıma son vermeyi dahi düşünüyorum.


    Lütfen bir çıkış yolu :(


    Umutsuzca yazıyorum şimdi uyumaya calısacagım mutsuz şekilde.


    Konuyu daha detaylı merak edenler özel mesajdan da konuşabiliriz.


    ~~


    Tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünebilirsiniz ben de düşünüyorum zaten ama dediğim gibi inanılmaz şeyler hissediyorum. Aslında çekineceğim bir durum yok. Ne evliyim ne itibar sahibi bi insanım ne de zengin bi insanım. Çevremde de hiçbir insan yok ama aşırı derecede mükemmelliyetçi bi insanım. En ufak şekilde başıma böyle bir olayın gelmesi beni rahatsız ediyor. Nefes dahi alamıyorum.


    Ne kadar yazsam da boş. Hissettiğim şeyleri anlayacağını da düşünmüyorum sadece belki bir çıkış yolu bulurum diye yazdım.


    NOT: Kurgu felan değildir. İnandığım en kutsal şeyler üzerine yemin ederim. Eğer kutsal olarak gördüğünüz bir şey varsa onların adına bana yardım edin. (Bu kutsal şey anneniz olabilir veya sevdiğiniz olabilir, veya her şey olabilir...)








  • Öncelikle gece gece millet bu kadar uzun yazıyı okumaya üşendiği için cevap gelmemiş, gündüz gelir. Benim düşüncem ise kızla muhabbetin devam ediyorsa ona akrabalarının polis, asker vs. olduğunu çevrenin geniş, arkanın sağlam olduğunu hissettirmen lazım ki böyle bir düşüncesi olsa bile (bence yoktur çünkü o da sana yüzünün göründüğü videolar yollamış) korkusundan yeltenemesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ilacın delik knk sana acil delik lazım, kendin bulamıyosan, akrabalarına söyle seni evlendirsinler. Ben yurtdışında yaşıyorum şu an memleketteyken bende delik bulamıyordum ama şu an çok var elimi sallasam ellisi, her yerden delik çıkıyor burada. Coğrafya kaderdir derler ya müslüman ülkeler böyle işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne manyak adamsın ya. O kadar mı yokluktaydın. Neyse sende video olmadığını söylemeseydin. Ya da sende de onun kişisel bilgileri illaki vardır. Öyle bir şey olmaz herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum, kaygı hissetmen oldukça normal.

    Ama testislere sahip olan taraf sensin, ifşalanmaktan sen değil kız korkmalı.

    Ki sen kızın "videolarını sildim" demesine nasıl güvenemiyorsan o da sana tam olarak güvenemez.

    Kendi videolarının da sızdırılma ihtimali varken senin videolarını bir yere falan atmaz. Ki kız büyük ihtimal gerçekten de dediği gibi her şeyi sildi, buna emin olabilirsin.

    Sapıklar, milletin dm kutularına yüzleri görünecek şekilde penis fotosu atıyorlar. Onlar korkmuyor ve onlar bile ifşalanmıyor. Kaygı hissetmen normal ama boşa, bir şey olacağı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce neden ismini değiştirdin ki anlam veremedim .

    Şimdi kıza ulaşılıyor mu ?

    Kızın amacının kötü olduğunu nasıl anladın ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En basit tuzağa düşmüşsün


    Kızla cinsel bir şey görüntülü konuşma falan olursa kayıta alır sonra paylaşırım diye seni söğüşler artık şunu yapmayın kızlar da erkekler de yüzü gözüken foto video atmasın cinsel içerikli pornocu değilseniz atmayın


    Bir şey olmaz paylaşırsa dava açarsın iş işten geçer ama sana bir şey olmaz


    kesin masturbasyon videosu ama yüzün ve pipin gözüküyor dimi hangi akıl ile yapıyorsunuz bunları ya tanıdığın kıza bile zor birde tanımadığın kızlara yolluyosun böyle kızlar var aynı şekilde erkeklere tam zamanlı şantaj yapıyor erkekler de bir şey yapamıyor


    adından instandan tanıdıklarına belki okuluna profilinden bir sürü şeye girebilir sende de onun videoları varsa daha güzel ancak kız bu işteyse zaten zibil tane ifşası vardır zaten onun için önemi olmaz seni sosyalden belkide forumdan takip ediyordur ilk önce sende onun videoları olmadığı kısmı sil




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 8 Nisan 2021; 7:51:42 >




  • Öncelikle yazının tamamını okumadım boş bir vaktimde okuyacağım. Benimle hemen özel mesaj yoluyla iletişime geçin hocam, hatta ilk ben size özel mesaj atayım konuşalım özelden sohbet ilerledikçe birbirimize WhatsApp numaralarınızı bile veririz. Ben panik atak ve paranoya`dan 5 sene Hemen Hemen Her gün panik atak nöbetleri geçirdim. Dolayısıyla, çok araştırdım, çok ilaç kullandım, bir sürü doktor değiştirdim. Sizi daha önce hayatında hiç bu sıkıntıları yaşamamış insanlar asla Anlayamazlar ancak ben ve benim gibi bu psikolojik rahatsızlığı geçirmiş insanlar Anlayabilir.

    EDİT: Haydaa!! Bende siz kaygı falan diyince Panik Atak krizleri yaşıyorsunuz sandım.

    Hocam bir sakin olun ya!! Hiç bir şeycik olmaz. Ayrıca videolarınızı paylaşsa ne olacak nasıl videolar olursa olsunlar hiç canını sıkma bir kaç videonu paylaşsa ne olur sanki? Yüzüm görünmüyor demişsin yahu görünse ne olacak? İnternette bu TV`de gördüğümüz Ünlülerin bile ne videoları var sen Biliyor musun? Kaldı ki şikayet etsen eğer kız profesyonel hacker değilse İp adresinden yer tespiti yapılır mahkemeye verir Afedersiniz ağzına bile sıçarsınız yani sizde az da olsa panik atak seziyorum inanılmaz korkmuşsunuz!!! Rahat Olun... Türkiye de İnternet Kullanıcıları hiç mi çıplak erkek görmedi de sizi Manşet yapsın? Uganda mı Burası? İnsanların bu Pandemi sebebiyle zaten canları burunlarında bir de sizin videolarınızı araştırıp kim acaba bu diye merak mı edecek sanıyordunuz? Takmayın kafanıza reLax dostum reLax...  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Conqueror_ -- 8 Nisan 2021; 7:9:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nette gezin türk ifşa p.rno yaz ifşan çıkmıyorsa problem yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunları doktoruna anlatman gerekiyor kardeşim. Lütfen genel geçer fikirleri olan insanlara kulak asma. Geçmiş olsun.

  • Korkacağın kadar büyük bir durum yok karşı tarafta sana göndermiş ve silip silmediğinden emin değildir. Seninde yayınlamayacağından emin olmadığı için bunu göze alıp senin videonu bir yerde yayınlayacağını sanmıyorum. Fakat olay sende anksiyete oluşturmuş ve psikolojik destek almalısın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thermodynamics23

    Senin ilacın delik knk sana acil delik lazım, kendin bulamıyosan, akrabalarına söyle seni evlendirsinler. Ben yurtdışında yaşıyorum şu an memleketteyken bende delik bulamıyordum ama şu an çok var elimi sallasam ellisi, her yerden delik çıkıyor burada. Coğrafya kaderdir derler ya müslüman ülkeler böyle işte

    Bana da delik lazım hocam 22 yaşında elimi silkmek koyuyor :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.