Şimdi Ara

“AMD Kripto Madencilerini Sınırlamaya Çalışmayacak”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD’li mikroçip üreticisi AMD, grafik kartlarının kripto para madenciliği için kullanılmasını sınırlamayacağını söyledi.


    PC Gamer’de yer alan habere göre; ABD’li mikroçip üreticisi AMD, Nvidia’nın Ether madenciliğini önlemek için bazı çiplerine sınırlayıcı koyacağını açıklamasının ardından grafik kartlarının kripto para madenciliği için kullanılmasını kısıtlamayacağını söyledi.


    AMD'nin ürün müdürü Nish Neelalojanan, yaptığı açıklamada, kripto madencilik faaliyetlerinin sınırlanmasına ilişkin soruya "Kısa cevap hayır" şeklinde cevap verdi.


    AMD'nin bu tutumu, kripto madencilerinin yoğun talebi nedeniyle grafik kartı bulamadıklarını öne süren bilgisayar oyuncularının şikayeti üzerine bazı grafik kartlarında kripto para madenciliğini sınırlayan Nvidia ile tamamen zıt bir tutumu yansıtıyor.


    Bununla birlikte AMD, çiplerinin nasıl kullanılacağını belirleme veya bunları sınırlama konusunda pek fazla seçeneğe sahip olmayabilir. PC Gamer haberinde, AMD'nin sürücülerinin tümünün açık kaynaklı olduğunu ve şirketin onlar üzerindeki kontrolünün sınırlı olduğunu belirtti.


    Haber detayı: https://www.bfmedia.io/haberler/amd-kripto-madencilerini-sinirlamaya-calismayacak-61469641.html?


    Blockchain teknolojisi ve üzerinde geliştirilen kripto para sektörü ile ilgili güncel haberlerden anında haberdar olmak için Telegram kanalımıza abone olabilirsiniz.


    - bfmediaio Telegram Group








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.