Şimdi Ara

LPG yi sökmeli miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pikelenjelo kullanıcısına yanıt
    defiant82 kullanıcısına yanıt

    @defiant82 aynen hocam pişmanlık. cruze için gelirsek, cruze bence benzinle kullanılması gereken bir araba. ona lpg bağlayarak çöp etmeyin hocam.

  • Sorun LPG değil, beceriksiz ustalar.


    Şehrinizde yoksa bile civar şehirleri araştırın, işinin ehli bir ustaya gidin.


    Yoksa aynı sanayideki ustaları dolaşıp durursanız, hem cebiniz hem de zihniniz zarar görür.

  • münzevii M kullanıcısına yanıt

    yasaklardan dolayı inanın yan ilçeye bile gidilmiyor. mecbur kaldık burdaki ustalara. bide küçük şehir oldugu ıcın halıyle usta da az. gercekten usta ıse hıc yok denecek kadar az. ayarlamaları guzel yapıyolar ama kısa süreli.

  • bu hafta pecochip attırıyorum arabaya bakalım nolucak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Limelar

    klasik sokak arası ustaları biliyoruz hocam, sadece LPG değil, her işte öyleler. geçen sene araç yaptırmaya gittiğimde, çırak mı artık, arkadaşı mı neyse işte; sağ koltuğa oturmuş, yatırmış sonuna kadar koltuğu, ayaklar torpido da.. ooh dedim keyfe gel, ayaklar yağlı batık, torpidonun içinden geçmiş, yapışkan - yağ lekesi çözmeye çalışmıştım o zaman. koskoca izler bırakmıştı. o yüzden heryerde aynılar. kendi canları ufacık yanarsa hemen yaygarayı koparırlar.

    rektefiyeye verdiğim arabamdaki güderiyi ordaki usta bozuntusu tamirde kullanmış, leş gibi yapmıştı, atmak zorunda kaldım. güderi dediğim de öyle marketlerde satılan kötü kokulu şeylerden değildi, onlardan ceket üreten müşterim vermişti, harika bir parçaydı.





  • Öncelikle atıp tutanlara itafen lpg pişmanlık değildir. Pişmanlık olan yaptırdığınız yerin kalitesizliğidir 7 yıldır lpg li civic kullanıyoruz henüz tık demedi. Dizel kamyonlara araba diye bineceğinize benzinli-lpg li araçlara binin en azından çevreye yararınız olur ve otomobil kullandığınızı anlarsınız.


    Sizin sorunuza gelecek olursak fabrika verileri zaten hiçbir zaman tutmaz, sizin minimum yakıtınız 10.5/11 lt civarında gezer. Lpg de ise aracınızın daha fazla yakması normaldir. Hiç kimse lpg az yakar diye bir iddada bulunamaz. Lpgyi avantajlı kılan gideceğiniz yolu daha ucuza getirmesi. Bunu da zaten az yakarak değil hesaplıya alınarak sağlıyor. Eşit birim fiyata 20 lt benzin ve lpg alsanız benzinle daha uzun yol gidersiniz. Söktürmek istiyorsanız aracınızı gene bir lpg ciye emanet edeceksiniz söküldükten sonra yine aracınıza proje çizdireceksiniz ben 1 yıl önce sorduğumda yaklaşık 2000 tl civarı maliyet çıkmıştı. Şuan fiyatı nedir bilmiyorum.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.