Şimdi Ara

DELL 27' S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
251
Cevap
7
Favori
20.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • monitörüm bozuldu Dell S2721DGF bir türlü indirime girmiyor en son HB de indirime girmişti oda çok pahalı 4198 TL diye almadım çünkü fiyat aralğı 2900-3500

  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    2900-3500 lira arasında girse şu an iki tane daha alırım, yedek olarak dursun diye. Bu fiyatlara satıldığında dolar kaç liraydı şu an kaç lira diye düşünmek ve tüm elektronik eşyalara dolardan bağımsız gelen zamları da göz önünde tutmak gerek.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    bu saatten sonra alınmaz zaten hocam bir tek itopya satıyor dolardan dolayı orasıda fiyatı 6.066 TL yaptı

  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    Daha birkaç saat önce 5300 liraydı. Yazık.

  • Merhaba arkadaşlar, konu ile alakasız ama dell ile ilgili olduğu için burdan yazmak istedim. Linkteki monitörü almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır? Ayrıca satıcı sadece Ebrar Bilgisayar görünüyor. Sizce güvenilir midir? Herhangi bir durumda iade kabul ederler mi?


  • Daha yazın 3bine peynir ekmek gibi satıyorlardı, vay be. Şimdi 7500tl yapmışlar... sanki dolar o zaman 8tldi şimdi 16tl...


    Almayız olur biter, sanki hepimiz esporcuyuz . Bunlar hep amerkanın oyunu. :D hem ıpslerde glow oluyordu, siyahlarıda iyi değildi üstelik DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 31 Aralık 2021; 10:26:46 >
  • Gigbayte Fi27q-x aldim herkes övüyordu. Neyse aldim 1 tane beyaz piksel 1 tane de siyah piksel çıktı. Tabi monitörü 5250 TL'ye aldim korkuyorum garantiye göndermeye. Adamlar elimizde yok diyip para iadesi verecek. Monitor şimdi 12bin TL nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu monitörü m1 macbook ile kullanan var mı? Hdmi ile bağlamaya çalıştığımda sinyal alınamadığını söylüyor görüntü gelmiyor

  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    Her ips bir değil, yeni ips'lerde hem tepki süresi çok iyi, hem de sorun yaşama ihtimali çok düşük. Benim monitörde siyahlar da çok başarılı, neredeyse kaliteli bir va panel kadar, hem de ips glow yok denecek kadar az.


    Profesyonel hiçbir oyuncu 2k'da oynamıyor. 2k keyif işi. Profesyonel adamın amacı keyif almak değil, başarılı olmak. Bu monitöre, 200 hz 1080p geniş ekran bir monitöre ve 1080p 360 hz Alienware monitöre sahip biri olarak bu monitörü multi FPS oyunlarında kullanmıyorum ve diğer iki monitörle arasında ciddi fark var. Ortalama bir oyuncu için ya da single player oyunlar için en az 2k kullanmak mantıklı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Tabi ki bir değildir, lakin IPS glowsuz IPS'ler bir elin parmağını geçmez. Üretim teknoloji pahallı olduğu için bu alanda glowsuz modelleri vermiyorlar bilinçli olarak. Delldeki glow diğer ıpslere oranla daha az olduğunu duymuştum lakin glow glowdur. ben ıps monitör almışsam gerekirse baş aşağıya dönüp ekrana baksam da ekranda kayıpsız görüntü almalıyım.( :) ) yoksa geriye sadece renk doğruluğu kalıyor. Bir glow bir ışık sızması kadar iğrenç bir şeydir. Bu serinin iyi olduğunu biliyorum ama yine şans faktörü devrede tabi...


    Özelliklerine göre fiyatının abartı kaldığına dikkat çekmek istedim sadece.

  • Arkadaşlar merhaba, geçen gün itopya üzerinden dell aldım bugün geldi. Şu anda standart modda kullanıyorum ama aşağıdaki linkteki siyahı açtığımda fotoda gördüğünüz gibi yansıma alıyorum bu ips glowun top yapmış hali mi?


    [4K] 24fps Siyah Ekran Işığı ( Ekran kontrolü için Siyah Ekran ) - YouTube


    DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme




  • stagemasterone kullanıcısına yanıt

    Dostum karanlık sahnelerde film izlediğin zaman gözüne çarpan sarımtırak köşelerden ışık geliyor mu ? video şeklinde çekip youtubr atarsan yardımcı olurum sana bu resimde tam belli olmuyor arka da da mavi ışık açık olmayacak zifiri karanlık olması lazım gerçek ıps glow sorunu var mı bakmamız için köşelerden bazen ekranın ortasından bakınca telefonla çekince ıps glow var gibi duruyor paneli,n özelliği o normalde ıps glow film izlediğin zaman karanlıkta ve karanlık sahnelerde köşelerde sarımtırak koyulaşan renk var mı göze batan ?

  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

    merhaba, evet kenarlardan ışığın geldiğini ve hafif sarımtırak bir görüntü görebiliyorum. çekilen videoda herhalde telin kamerası daha kusurlu gösteriyor ama cs go oynarken rahatsız etmedi de karanlıkta karanlık değil yahu daha önceki monitörüm aoc 24g2u idi onda da vardı ama bu kadar değildi

    https://www.youtube.com/watch?v=Pfs6LJSso5I&feature=youtu.be

  • stagemasterone kullanıcısına yanıt

    çok hafif var o da normal korkulacak durum yok dostum asıl ıps glow çok net gözükür ve rahatsız eder dell ıps glow ve ölü piksel konusunda en iyi panellerden biri DELL 27" S2721DGF bu modeli aldığın değil mi ?

  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

    Bu arada desteğin icin ayrica tesekkur ederim. Evet model doğrudur ama bilemedim o zaman her ips de bunu göreceğim olarak yorumluyorum hani aoc 24g2u da vardı ama sanki bunda daha fazla gibi degistirsem ne geleceginide bilmiyorum :))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt

    Msi monitör almıştım bulursam atayım ıps glowun nasıl net olduüğunu kafandaki soru işareti gider için rahat olsun ölü piksel testi yaptıysan sorun yoksa değişim istemene gerek yok

  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

    Zahmet olacak sevinirim tekrar çok sağol


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt

    Gayet normal. Fotoğrafı çekerken gerekli ayarları yapmadığınız için böyle çıkmış. Göze bu kadar gelmiyordur. Pozlaması, cartı curtu ayarları vardı bunun.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    evet aslında göze fotodaki gibi gözükmüyor :) zaten öyle olsa geldiği gibi gitmesi gerekirdi :) ama yinede aynı ayarda bir deneyeyim yapabilecğeim arkadaşım var telefonlarımız bile aynı diyebilirim monıtörün ayarlarınıda aynı yaptıktan sonra deneyeceğim buradanda paylaşırım :)

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.