Şimdi Ara

DELL 27' S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
7
Favori
20.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam

    bu monutorlerin orjinal ayagini bulmak mumkun mu? dell asus yada acer olabilir vesa 100x100

  • Arkadaşımın aynı monitor ile olan fotosunu ve hemen benimkini ekliyorum
    DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme

    DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • palamutix P kullanıcısına yanıt

    Masan uygunsa monitör kolu derim,daha kullanışlı olacaktır. Monitörlerin parçasını dışarıdan bulmak zor olacaktır diye düşünüyorum. Ancak ithalatçı firmayla görüşün, işlerine gelirse belki yardımcı olurlar o konuda.

  • eğer orijinal ayağını bulamıyorsanız gerek yurtiçindeki başat sanal mağazalardan gerekse de Çin menşeli global sanal mağazalardan alınabilen ve fiyat performans konusunda burada birçok forum üyesi de dahil hemen herkesin memnun kaldığı North Bayou markalı monitör kollarına da bakabilirsiniz.

  • S2721DGF,VG27AQL1A,LS28AG700NUXUF 


    Bu 3 monitör arasında kaldım. VG27AQL1A piyasa da gerçi yok.

    Samsung olan kavisli 2 ekran koyunca nasıl olur bilmiyorum

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Sondaki monitör nedir bilmiyorum. İlk iki model fiyatları birbirine yakın ve bu fiyatlara en iyi modellerden. Kronik monitör sorunlarına denk gelmediğiniz sürece diğerinde aklınızın kalmasına gerek yok. AQ modelini kullandım ama daha yeni modeli olan belirttiğiniz modeli kullanmadım. Araştırmalarımda AQ, yani eski modelin az da olsa yeni modele göre daha iyi olduğunu öğrenmiştim diye hatırlıyorum.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Asus Vg27AQL1A zaten piyasa da yok.

    Asus Vg27AQ da Amazon'a gelirse belki onu alırım bilemedim.


    Sondaki Model Bu



    DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme
    DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İncelemeamazon
    SAMSUNG LS28AG700NUXUF Odyssey G7 28 inç Oyun Monitörü, UHD, 1 ms, 144 Hz, FreeSync, G-Sync, HDR 400, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09QVLK14N/ref=ox_sc_act_title_8?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&ie=UTF8&th=1&tag=spydrop-20



    Bir de bu iki model var.










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 11 Nisan 2022; 11:46:4 >




  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Hocam bende uzun zamandır Xbox için monitör bakıyorum.L1A modeli amazonda vardı almadım şuanda baya kararsız kaldım.Herhalde bu alışveriş hususunda en kararsız kaldığım şey monitör :)DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme 

  • musab63 kullanıcısına yanıt

    VG27AQL1A 1 senedir gelmiyor

  • bu monitörü şubat civarında aldım, maalesef tepkime süresini extreme e alınca fena ghosting oluyordu diğer 2 tepkime süresi fast ve super fast sorunsuzdu, üşengeçliğimden ancak dün mail attım dell desteğe ve adamlar bugün sıfır aynı monitörden getirip eskisini götürdüler, dell garantisi övdükleri kadar varmış.

  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt

    Şimdi yenisinde farklı mı peki? Bu monitörün bilinen kronik sorunuydu bu ve okuduğum hiçbir yabancı kaynakta bu sebeple garanti işlemi yapıldığı, değişimle yeni monitör alındığı belirtilmemişti. Hâliyle yeni gönderilen üründe de aynı durum olup olmadığı bilinmiyor.


    Extreme'den bir önceki ayar çoğu benim diyen monitörden daha başarılı, ufo testinde gördüğüm en iyi sonucu veren bir ayar. Extreme gerçekten kullanılmayacak derecede ghosting'e sahip ama bir önceki, artık Fast miydi neydi, o kadar başarılı ki, bu monitörü kullanan kimse bu konuda yakınmıyordu. Ama Extreme'e alınıyorsa bilmek isterim.


    32" 270 hz 1440p bir modele geçtiğim için bendeki monitörü satıyorum. Sanırım 9-10 tane en popüler 27" 1440p 144-170 hz arası monitör kullanmışımdır ve özellikle FPS oyunları için en iyisi, en sorunsuzu bu idi. Ayrıca bendeki modelde şans eseri ışık sızması yok denecek kadar az. IPS panellerde kabul gören miktarın belki %10'u kadar vardır.





  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Yenisinde de aynı problem vardı maalesef ama çok sorun etmedim, o monitörü sistem ile birlikte satıp daha sonra samsung g8 4k 144hz kullanıp ve şuanda da asus xg27aq 2k 170hz kullanıyorum, hepsinde tepkime süresini en sona çekince ghosting başlıyordu o yüzden en sonun bir önceki seviyesinde kullanıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Işık sızması konusunda iyi gerçekten idareten yeni paneller gelene kadar kullanıyorum değiştireceğim,ips glowdan rahatsız olanlar pek sevemeyecektir ama zaten mini led aydınlatma içermiyor veya lg nin son ces 2022 monitörlerine koyduğu a-tw polarizer benzeri bir çözüm yok.Standart edge lit ips için çokta beklenti içine girmeden almıştım glow az isteniyorsa yine ideal değil tabi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 31 Ekim 2022; 14:44:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus VG27AQ ve VG27AQ1A kullanmıştım. Bu ikisinde ghosting olmamıştı ama tepki süreleri yükselmişti.


    Belki ben de garantiye gönderir, gelen ürünü sıfır olarak satarım. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.


    @arda505 Bendeki modeli görmelisiniz. Forumdan yaklaşık on kişi 1-2 gün içinde bu modelden aldık ve ekranı sıfır ışıkta, belirlenen kamera ayarlarıyla çektik. Bendekinde fotoğrafta az gözüküyor ama gözle bakıldığında daha da az. İlk aldığımda çok şaşırmıştım. Keşke IPS panellerin hepsi sorunsuz olsa.

  • Monitörü geçen hafta almıştım bu gece kurulumunu yaptım. Sol üstte 1 adet ölü piksel çıktı ne yazık ki :(


    Dell canlı desteğe yazacağım bakalım ne diyecekler.

  • Kampec kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Ölü piksel garantisi var, ben aldığımda telefon ile yetkiliden öğrendiğim kadarıyla haklılığınızı kanıtlarsanız adresinizden gelip monitörü alıp yenisini teslim ediyorlar. Şüpheye mahal bir durum varsa, daha doğrusu teknik ekip tarafından incelenmesi gereken bir husus varsa yine adresinizden gelip monitörü alıyorlar, yasal süre içerisinde değiştiriyorlar ya da ücret iadesi ya da daha üst modeli. Bu monitörün daha üst modeli yok ama aynı seri olmasa da belki Alienware'ın 1440p 240 hz modelini verebilirler.

  • Kampec kullanıcısına yanıt

    dell servis konusunda tartışmasız bana göre 1 numara gerekeni anlatırsan değişim yaparlar dostum şans birazda hayırlısı olsun yardımcı olacağım konu olursa sorabilirsin yardımcı olurum inşallah

  • @Nicholai Hel @UltrAslan_06


    Cevaplarınız için teşekkürler. İşim olduğu için hemen ilgilenemedim az önce bir mail gönderdim fotoğraflar ile birlikte.


    Garanti konusunda okuduklarıma güvenerek tercih ettim. Yoksa amazon harici almayı düşünmüyordum. DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme 

  • Bugün destek ile konuştum, bir kaç test yaptık ve değişim onaylandı. Yenisi gelince eskisini göndereceğim. Umarım tekrar ölü piksel çıkmaz. DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme 

  • Arkadaşlar selamlar, bu güzel monitör kasım ayında 6700 civarlarına düştü diye hatırlıyorum ve şuan sanırım stoklarda yine yok. Sizce gelebilir mi? Nereler takip edilmeli? Gelirse eğer sizce kaç liraya kadar alınmalı? Bütçem müsait olduğundan değil ancak almışken ömürlük bir 2k monitör istiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.