Şimdi Ara

Gıbırnet'ten Türknet'e Geçiş Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar sizlere başımdan geçen herşeyi ve yaşadığım tüm sorunları aktarmak istiyorum;


    -8 Şubat 2021 / Pazartesi

    Gıbırnet 100 mbit vdsl kullanıcısıydım. Arkadaşlarımında tavsiyesi üzerine Türknet'e geçmeye karar verdim. Web sitelerinden ilk başvurumu yaptım , belgelerimi çıkarttım.


    -9 Şubat 2021 / Salı

    Belgeleri doldurup MNG kargo ile Türknet'e kargoladım.


    -10 Şubat 2021 / Çarşamba

    Belgeler Türknet'e ulaştı , sesli onayım yapıldı.


    -12 Şubat 2021 / Cuma

    Geçiş belgeleri Türknet'ten Gıbırnet'e iletilemediği için ret aldığı , Türknet'in başvuruyu tekrar yaptığı konusunda Türknet'ten bilgilendirme mesajı geldi.


    -13 Şubat 2021 / Cumartesi

    Gıbırnet'e başvurumu onaylayabilir misiniz diye whatsapp destek hattından sordum. 48 saat içinde incelenip onaylanacağını , beklemede kalmam gerektiğini söylediler. Yaklaşık 15 dakika sonra internet bağlantım kesildi , Gıbırnet'e internetimin neden gittiğini yazmamla beraber bana başvurumun onaylandığını geçiş yaptığım iss'nin ppoe bilgilerini modemime girdikten sonra kullanabileceğimi söylediler. Türknet'ten mesaj gelmemesine rağmen online işlem merkezinden ppoe bilgilerimi bulup modemimde ilgili yere girdim fakat internete erişim sağlayamadım. Bunun üzerine Türknet ile yaptığım görüşme sonrasında geçiş işlemimin henüz Gıbırnet tarafından onaylanmadığını söylediler. Hemen gittim Gıbırnet'e whatsapp'tan geçişimin onaylanmadığını söyledim. Onlarsa onaylandığını söyledirler.


    Şuanda 2 iss'ninde ppoe bilgileriyle internete erişim sağlayamamakla birlikte tonla halletmem gereken işim var ve 2 iss'ninde ppoe bilgileriyle internete çıkamamaktayım.


    En başta Turknet PPOE bilgileri gelmeden Gıbırnet'in internet erişimime devam etmesi gerekmez miydi?


    @TurkNet Destek @GIBIRNET


    (13 Şubat 2021 / 14:18) Güncelleme : Az önce Türknet'ten ppoe bilgilerimin olduğu bir sms geldi ve bilgilerimi modemime girdim şuan sorunsuz kullanabiliyorum geçiş işlemlerim tamamlandı her 2 firmayada ilgilendikleri için teşekkür ederim , esen kalın  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 13 Şubat 2021; 14:19:50 >







  • Arkadaşımızın sesine kulak verin acilen sorun çözülmeli destek istiyoruz @GIBIRNET @TurkNet Destek

  • Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • Merhabalar:


    Değerli müşterimiz karşı firmanızdan ulaşan geçiş talebiniz hızlıca onaylanmış olup firmamız ile ilişkiniz kesilmiş bulunmaktadır. Aksi bir durum yaşamanız durumunda destek hatlarımıza istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz

    İyi günler dileriz.

  • Gıbırın bir suçu yok. Nakil için onlar salmış. Turknet klasik beceriksizliğini göstermiş. Bir diğer Turk.Net klasiği olan suçu başkasına atma aktive edilmiş. (bağlantı sorunlarında da altyapı sahibine çamur atarlar hemen)


    Umarım olmaz hız düşümü ping artışı kopma vs yaşadığınızda neyle muhatap olduğunuzu göreceksiniz.

  • fbbergen F kullanıcısına yanıt

    Arkadaşınızın tavsiyesi üzerine değil referansı üzerine geçiş yaptınız sanırım çünkü Gıbır'dan 100mbit alıyorsanız TurkNet'tende aynı hızı alacaksınız. Sırf arkadaşınız 1 ay ücretsiz kullansın diye bana kalırsa çok yanlış tercih yaptınız. Geçiş işleminde bile sorun yaşamışsınız bundan sonra arıza olduğunda talep oluşturursun artık ne zaman geri dönüş yaparlarsa.

    Umarım yanılırım ama bana kalırsa yanlış tercih.

  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt

    Şöyle fiberde Türk.net daha ucuz 100 mbps yi 85 tl ye veriyor neden geçmesin ki.

    2. Si geçişlerde 1, 2 saatlik kesinti normaldir ve arkadaş okadar bile yaşamamış. Ve şu anda memnun.

  • Neresi daha ucuz? GıbırNet 100mbit fiber 8 upload 85TL? + Müşteri hizmetleri var (Telegram,Whatsapp,Telefon) üzerinden her türlü canlı desteği veriyorlar.

  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt

    Türknetin yurt dışı çıkışları çok iyi gibirinkini bilmiyorum ama fiberde tartışmasız en iyi türknet.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lewizsthank1

    Neresi daha ucuz? GıbırNet 100mbit fiber 8 upload 85TL? + Müşteri hizmetleri var (Telegram,Whatsapp,Telefon) üzerinden her türlü canlı desteği veriyorlar.

    Türk.net te modem kira ücreti yok. Gibirnet teki modem kira ücretini neden saymıyorsun. Çağrı merkezi ne işe yarar ya. Onile işlemlerden destek kaydı açıyorsun bakıyorlar. Ara deyince arıyorlar. Her türlü Türk.net .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.