Şimdi Ara

Oyunda Kayıtlı Veri Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceden USPSN ile indirip TrPSN hesabımla Control oyununu oynayıp bitirmiştim. Bu ay da PSPlus Ücretsiz Complete Edition'u verince TrPSN hesabımla tekrar indirdim 2 DLC'yi oynamak için fakat save dosyalarımı görmemekte. Oyun savelerimi otomatik görmeyince manuel olarak çevrimiçi depolama alanımdan savelerimi indirdiğimde gördüm ki bir önceki oyunu farklı bunu farklı görüyor, oysa ki aralarındaki fark birinin Ultimate yada Complete oluşu diğeri ise Standart sürüm. Eski save'lerimi bu sürüme nasıl aktarabilirim, şimdiden cevaplar için teşekkürler.




  • Bolge kodu yani CUSA kodlari degisik oldugu icin us savenizi tr psnden alinmis oyuna aktaramazsiniz malesef.
  • Anladım, dijitalde bu farkın var olduğunu bilmiyordum. TrPSN hesabımda oynadığım için savelerim kayıtlı kalır sanmıştım ki kayıtlı da ama bu yeni indirilenin dosya sistemine geçmiyor. Demek ki sebebi bölge farkıymış. Çok teşekkür ederim bilgi için.

  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    Dijital ve diskli icin bir fark yok hocam.Hangi ulke hesabindan oynadiginiz onemli degildir.Oyunun satin alındığı ulke onemlidir ama bu dedigim her oyuncicin gecerli degil yabi usa,tr,india gibi 3 ulkenin bolge kodlarinin ayni olmasi gibi bir durumda olabiliyor. Tekrardan bir us psn den control almis olursaniz savenizi kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 3 Şubat 2021; 23:23:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.