Şimdi Ara

Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • murat18100 kullanıcısına yanıt

    Bir ölü piksel dahi çıksa iade veriyorlar. Bu konuda çok örnek var. Servisin ne dedigi onemli degil yeterki islerini yapsınlar, resimleri çekip merkeze göndersinler. Servisle muhattap olmamak lazım. Onlari islerini yapmaya ikna edin derim. Ölü pikselin sayı hikayesi saçmalık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzunun oled ile alakası yok. Oled inde başka problemleri var. Ekte bendeki fald tvnin full karanlıkta çektiğim fotosunu atıyorum


    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CE1977 C kullanıcısına yanıt

    Hocam siz servisi işini yapmaya ikna edin. Çektiğiniz fotolari alip göndersinler ucret iadesi vermezler ise thh ne başvurun. Markanin iade kararı vereceğini düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalib -- 18 Ocak 2021; 18:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetalib M kullanıcısına yanıt
    Hocam her markanın garanti şartları farklı mı acaba. Ben Carefour dan seg marka led tv almıştım. Ölü piksel çıktı 3-4 tane mağaza geri almadı servis tutanağı istedi. Servis tutanak vermedi. Mh yi aradım vestelde aynı şekilde cevap verdi. Garanti şartlarını okuduğumda gerçekten belli bir sayının altını kusur olarak görmüyordu.
  • murat18100 kullanıcısına yanıt

    Tek bir ölü piksel çıksa bile iade etme hakkınız var. Sonuçta panelin hatali ve ayıpli olduğunu gösteriyor. Paramızı ölü piksel çıksın diye vermiyoruz ki ama servistekiler boyle bir sey uydurmuslar yok beş olacak yok yedi olacak gibi şeyler. Ha bu arada eger sozlesmede oyle bir madde var ise bile servisin görevi, raporlayip merkeze göndermek eger hayir cevabi gelir ise tuketici hakemi zaten ölü piksel olduğu icin iade kararı veriyor. Forumda bir sürü örneğini okuyabilirsiniz. Az paralar vermiyoruz neden ölü piksel olsun ki. Ha bu arada sunu belirteyim benim tv de de bir tane cikti ama goruntu kalitesinden memnun kaldığım icin sorun yapmadim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalib -- 18 Ocak 2021; 22:14:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetalib M kullanıcısına yanıt

    Maalesef ülkemizde ağır yaptırımlar olmadığı için bütün firmalar keyfi kararlar alıyorlar. Yargılama süreleri çok uzun olduğu için ve lehimize karar çıksa dahi firmalar uygulamadıkları için ve bunun ağır bir yaptırımı olmadığı için yani devlet vatandaşının yanında olmadığı için garanti, ek garanti hepsi hikaye. Tamamen şansa yaşıyoruz ülkede. Aldığımız bir ürün bozuk çıkmazsa ne ala, ama sıkıntı çıkarsa yandık.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.