Şimdi Ara

Gerdekte‘Bakire’ Olmadığı Ortaya Çıkan Kadına, Tavsiyeler Veren Adam! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kızın yaptığı neyse de bunların yaptığı tam kancıklık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse de dememiş ki adam nasıl anlamış. Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre kadınların sadece %55'i ilk ilişkide kanaması olduğunu söylemiş. Hymen zarı zaten ergenlikle birlikte parçalanmaya başlar. Her kadında değişen yapısal farklılıklardan bahsetmiyorum bile. Sizin kanama dediğiniz şey aslında kendini kasmaktan oluyor. Kadınlar ilk ilişkide korkup tasalandiklari için bu kan geliyor. Ama korkmasa daha rahat olsa eşini arzulasa kanama olmayacak bile belki. Hep kadınlar kulübünde hymen zarı diktirme konularından örnek veriliyor. Ama orada ne kadar çok konu var ya ilk gece kanamam olmazsa , ya da şunu yaptım (cinsellikle ilgili değil normal bir aktivite spor gibi) bozulmuş mudur vs. gibi. Insanlar bunun korkusunu yaşıyor haliyle ilk gece kafasında sorular kaygılar... Bir şeyin ilk seferinde rahat , kaygısız olmalısın iyi geçmeli ki bundan sonrakiler de iyi olsun. Sonra erkekler eşlerinden yakınıyor.

    Yani ben şunu anlamıyorum erkekler mastürbasyon yapabiliyor rahat rahat bir kadın iliskiye girmese bile neden dildo vb bir şeyle yapamiyor ? Siz günde beş defa yaparken o kadın daha kendi organını ellememiş bile belki ama sırf zarının yapısı yüzünden yalan söylemiş olmakla vs. yaftalanacak.

    Yani bosansaydi vs diyorsunuz ne biliyorsunuz kadının bakire olmadığını siz mi yaptınız ? inancınız nedir bilmiyorum ama birinin bu sekilde hakkına giren insan ne bu dünyada ne öbür dünyada gün yüzü görmez. Ben bu şekilde hakka gireceğime , varsın insanlar beni kandırdı zannetsin ben daha kazancliyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazıyı yazan trollük olsun diye yazmış. Sizde sazan gibi atlamışsınız. Her iki kelimeden biri patlak. Kimse mi farketmedi.

  • Ortadoğuda 2021 yılı.
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Nette yazılan her şeye inanıyorlar hocam. Forumdaki konulara bile inanan var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.