Şimdi Ara

Fren Balata Değişim Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar,


    2012 model 102 binde 1.6 benzin/lpg opel astra h aracım var. 50 bin kmde iken yetkili serviste orjinal gm balata-disk değişimi yapılmıştı. 95 bin bakımı yaparken özel serviste usta balataların bitmek üzere olduğunu söylemişti. Bununla ilgili kış ayı da olduğu için balatayı değiştirmeye karar verdim. Bugün arayıp görüştüğümde bosch veya delphi takabiliriz ön arka balata işçilik dahil 450 TL fiyat verdi. (Sadece işçilik 160 TL imiş) Buna istinaden hangi marka balata tavsiye edersiniz? Daha önce bosch veya delphi kullanan arkadaşların önerileri nelerdir? İşçilik bana biraz fazla geldi fiyat normal mi? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim




  • boschun ürünlerini elektronik hariç almam da tavsiye de etmem.

    www.otosupermarket.comdan trw alabilirsiniz. işçilik sanayide 50 x 2 lira civarında tutar
  • fiyat biraz çok sanki.


    kale marka balata kullananlar çok memnun kale fiyatı da alın.

  • 4 teker için fren balata parça ve işçilik dahil 300 tl ödedim

  • https://www.otoyedekmarket.com/urun/opel-astra-h-on-fren-balata-takimi-delphi

    https://www.otoyedekmarket.com/urun/opel-astra-h-arka-diskli-fren-balata-takimi-delphi


    işçilik ekleyince adamın dediği fiyat normal bence, işçiliği daha düşük olan yerler bulunur. sonuçta triger değiştirmiyor, şanzıman indirmiyor. balataya mı ters takacak  





  • astra j aracıma trw almıştım hiç ses yapmadı, polo aracıma bosch aldım mecbur kaldım memlekette başka birşey marka yoktu korktuğum basıma geldi 4 bin km oldu halen ses yapıyor bazende sürtünme sesi geliyor tahminen diskler çizildi.

  • Marka önerisi olarak kale,trw kullanabilirsiniz.Skoda aracımda diğer markalara göre çabuk bitti sizde de öyle olur mu bilemem ama sessizlik vs her konuda çok memnun kaldım.Yumuşak bir balata.

  • Yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar, KALE veya TRW olarak değişim yapmak en sağlıklısı olacaktır. Onun harici açıkçası 160 TL işçilik biraz çok geldi bana fazla geldi 100 TL işçilik verip ürünleri de kendim alıp taktırmayı düşünüyorum.

  • Vectra C'de Delphi kullanıyorum. 6 bin km oldu hiç ses seda çıkarmadı. Herhangi bir sorun yaşamadım memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emir.ksk

    fiyat biraz çok sanki.


    kale marka balata kullananlar çok memnun kale fiyatı da alın.

    Kale mi :) naptınız hocama, ciyak ciyak öten, çabuk yamulan, çabuk biten fren sistemi.

    Kale nin 30-40 bin km de bittiği fren balatalari, motocraft ile değiştirdim 80 bin km oldu, daha tık yok.

  • Iyide normal gibi pahali ist da dukkan kiralari ve pazar fiyatlari. Ben is gezisine gitmistim oraya double tree denen bir otel vardi seminer almistik. Pazar fiyatlari 2 katiydi elma 10 tl karpuz 3-4 tl falan orada is teklifi etmislerdi dedim yasanmaz burada eyvallah keriz degilim 5 lira alacam 5 lira harcayacagim kazik yiyecegim. Birde cesme sularida pis kokuluydu dislerimi fircalarken midem bulaniyordu.
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    valla kullananlar çok memnun olduğu için kale dedim, çoğu araç grubunda trw ve kale ilk sırada öneriliyor. keza radyatör için de kaleden çok memnunlar. adamların yaptığı 3-5 ürün var zaten
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

    Hocam orası öyledir fakat bizim evde iki araç var, karışık sürüyoruz. Birinde kale takiliydi, diğerinde değişiklik olsun diye motocraft (orijinal olsun) dedik takdirdik.

    Kale olab balatayi degistirdik geçen ay, motocraftli balata olan araci usta baktı, bunun daha gideri var dedi gönderdi baya km de oldu araç.

    Tabi sözüm meclisten dışarı beğenen beğenir ona sözüm yok, lakin suda bir gerçek, ucuz edin tadı kötü olur be hocam :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.