Şimdi Ara

Bir o kalmıştı: Twitter'a hikayeler özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Twitter’ın ayardır konuşulan ve bir süredir dört farklı ülkede test edilen hikayeler özelliği sonunda herkesin kullanımına açılıyor. Twitter Fleets olarak adlandırılan hikaye özelliği bugün şanslı bir kitlenin, önümüzdeki birkaç gün içerisinde ise herkesin kullanımına sunulacak.



    Twitter Fleets özelliği yalnızca iOS ve Android cihazlarda kullanılacak. Özelliği hızlıca kullanmak istiyorsanız Twitter mobil uygulamanızı güncel tutmakta fayda var.





    Twitter Fleets’in Instagram’daki hikayelerden pek farkı yok. 16:9 formatında dikey fotoğraflar paylaşılacak ve paylaşımlar 24 saat sonunda kaybolacak. Bir tweet’i hikayenize ekleyebileceksiniz. Sonraki güncellemelerle birlikte çıkarma ve canlı yayın özelliği de Fleets’e eklenecek.



    Ayrıca Bkz.Huawei, hayatta kalmasını sağlamak için Honor markasını sattı





    Fleets gönderileri anasayfanın en üstünde görülecek. Hikayeye yanıt verme özelliği de unutulmamış. Yanıtlarınız kişinin DM kutusuna gönderilecek. DM’si kapalı olan kişilere yanıt verilemiyor. Bugüne kadar metin ve video paylaşımıyla öne çıkan Twitter, hikaye özelliği ile fotoğraf paylaşımını da ön plana çıkaracak. Instagram’a Story özelliği geldiğinden beri kullanıcılar Instagram’ı çok daha yoğun bir şekilde kullanıyor. Twitter da benzer etki oluşmasını bekliyor ancak Twitter bu özelliği eklemek için epey geç kaldı.



     











  • Foruma gelmez inş.

  • Twitter'ı Twitter yapan sadeliği ve işlevselliğiydi bence. Story gibi özellikler magazinsel olduğu için Twitter'ın duruşunu benim açımdan etkiledi şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir reklam paylaşım yeri olacak. Bknz: instagramda hikayere basıyorsunuz 1 tane arkadaşlarınızın 1 tane sponsor hikaye. Akışta geziyorsunuz 3 tane arkadaşlarınız 1 tane sponsor çıkıyor. Twitter'da buradan nemalanmak istiyor.

  • Kendilerini tekrarlayan teknolojiler copy paste...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.