Şimdi Ara

Dolar nasıl düşer basit bir yol.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hiç uzatmadan konuya gireceğim uğursuz kişilere cüzi miktarlarda dolar aldıralım dolar aldıkları için para verelim şöyle 1 milyon şansız kişiye dolar aldırsak üstüne şanslı 1 milyon kişiye de dolar sattırsak belki bir miktar düşer...


    Tabii esas konu başka doların düşmesi için başka bir fikrim var malumunuz devlet dairelerinde bir sürü bilgisayarlar boş yere elektrik yakıyor devlet bu bilgisayarlara kripto miner kursun her bilgisayarda zorunlu olsun.




  • iyi saçma fikir.


    kısa vadede doları düşürmenin 2 yolu var.

    1-Ekonomi ve maliye bakanını değiştireceksin,yerine bu işten gerçek manada anlayan adamı göreve getireceksin.

    2-Faizleri artıracaksın.


    bu ikisini aynı anda yap bakalım ne olur dolar 1 hafta içinde 7,50tl ye düşer. 1 aylık sürede de 7tl sevilerine geri döner. sonrası yeni ekonomi bakanının ve hükümetin icraatlerine göre değişir artarda düşer de.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Hocam esas çözüm bu fakat redflagın geliş nedeni belli olduğundan gidişi de saçma olur ekonomiyi düzeltecek yapısal reformlar amaçlara ters maalesef soldierborner rüyasında bir evliya görmedikçe bir travma yaşamadıkça yapılanlara devam edecek harcamaları daha da arttıracak o yüzden bu ana çözümün uygulanması güzide ülkemiz için şimdilik tatlı bir hayal.


    İkinci husus faiz mermisini amerikan seçimlerine saklıyorlar diye düşünüyorum merkez ansızın faiz arttıracaktır bence hem de iyi bir puan son ki açıklamalardan bu anlaşılıyor ama bunu geç yapmalarının nedeni konusunda kararsızım iki düşüncem var ya döviz aldılar iyi yerden satıp Türk Varlıklarına geçiş yapacaklar ya da birilerinin gönlünden öyle geçti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.