Şimdi Ara

Video Kesme Programı Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Pc'de video oyunu oynarken GeForce Experience programı ile kaydediyorum. Kalitesini 1080p olarak ayarlamıştım fakat hiç de öyle gelmiyor. Oyunda 200 FPS alıyorum bu arada. Fakat gene de memnun sayılırım kayıttan... Asıl sorun keserken yaşıyorum. Windows 10'da "Video Düzenleyici" uygulaması hazır var malumunuz, oradan proje oluştur ile videoyu uygulamaya yükleyip videoyu kırpıyorum, 1080p ile kaydediyorum, fakat videolar 480p'den bile kötü görünüyor, videodaki chat yazıları zor okunuyor örneğin. Hangi uygulamayı önerirsiniz kaliteli video kırpma işlemleri için?




  • Öyle büyük boyutlu Video Kesme proğramları aramana gerek yok. Girdi videosu ile Çıktı videosu aynı kalitede verebilen Moo0 Video Kesici ücretsiz proğramını tavsiye ederim, hem de tarafımca TÜRKÇE dil kazandırılmış olan bu ve bunun gibi birçok proğramı https://tur.moo0.com/?top=https://tur.moo0.com/software/VideoCutter/ indirebilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 21 Ekim 2020; 13:27:48 >
  • Videoyu kurgulayacaksanız Premiere, Resolve gibi programlar ve FFMPEG desteği olan 3. parti After Codecs ve Voukoder gibi encoder'larla çıktı alırsanız yüksek kaliteye ulaşırsınız. 3. parti encoder'larda encoding kalitesini yükseltir ve daha uzun süre beklemeyi göze alırsanız daha kaliteli sonuçlar elde edersiniz. Video trimmer/cutter tarzı programlar her formatı desteklemez ve ses kaymalarına neden olabilirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YER-DENİZ

    Öyle büyük boyutlu Video Kesme proğramları aramana gerek yok. Girdi videosu ile Çıktı videosu aynı kalitede verebilen Moo0 Video Kesici ücretsiz proğramını tavsiye ederim, hem de tarafımca TÜRKÇE dil kazandırılmış olan bu ve bunun gibi birçok proğramı https://tur.moo0.com/?top=https://tur.moo0.com/software/VideoCutter/ indirebilirsin.

    Bu programı kurdum ve deney yaptım hocam, gerçekten de aynı kalitede kırpıyor, teşekkürler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: poko001

    Videoyu kurgulayacaksanız Premiere, Resolve gibi programlar ve FFMPEG desteği olan 3. parti After Codecs ve Voukoder gibi encoder'larla çıktı alırsanız yüksek kaliteye ulaşırsınız. 3. parti encoder'larda encoding kalitesini yükseltir ve daha uzun süre beklemeyi göze alırsanız daha kaliteli sonuçlar elde edersiniz. Video trimmer/cutter tarzı programlar her formatı desteklemez ve ses kaymalarına neden olabilirler.

    Premiere kaliteli baya izlediğim kadarıyla fakat fiyatı da güzelmiş hocam.. Yukarıda bir arkadaşın verdiği linkteki ücretsiz uygulamayı indirim denedim, iyi oldu, ses kayması yok. Zaten ben ara sıra video kaydı alıyorum, instaya whatsapp'a face'ye attığım videolarımı toplasan 17 kişi falan anca izliyor toplam, o yüzden profesyonel uygulamalar edinmeme gerek yok...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.