Şimdi Ara

Belediyenin işini ben yaptım. Haklı gururunu yaşıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
14.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
278 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkürler  

  • Ekmek fırınında bedavaya çalışan Türkiye'de herkes tembel çalışmıyor falan diyen biri vardı forumda bu o mu ?

  • Hocam o çukuru kapatmakla bir sürü insanı işinddn ettiniz. İhalesi mihalesi derken insanlar ekmek parasını kazanacaktı oradan 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • belediyenin bir iş için ihale verdiği firmanın türkçe bile bilmeyen öküz işçileri mis gibi asfaltı elmasla kesip işlerini halledip sonra çukurların içini tam doldurmadan ve kamyon kamyon inşaat kumunu etrafa saçıp (kepçeyle sağlam asfalt üzerinde kum yaymaya çalışarak sağlam asfalta ve kendi kepçelerinin bile ağzına zarar vererek) gittikleri için 500 liralık michelin lastiğimiz balon yapmış ve patlamıştı. halbuki kumu etrafa saçma sapan yaymak yerine çukurların içine dökseler çukurlar tam kapanacak yolada bir zarar gelmeyecekti. asfalt elmasla kesildiği için kenarları çok sivriydi ve içide dolu olmadığı için lastiğe zarar vermişti, değiştirdik mecburen, zamanla insanlar üzerinden geçe geçe kenarları yumuşadı...

    dediğim iş sitede yapıldığı için site halkı evinin önündeki kazılan yerleri yoldaki kumu süpürüp çukulara doldurarak yetmediği yerde kaldırım taşı vs. koyup kendi imkanları ile doldurdu. üzerinden tam 1 yıl geçtikten sonra yaz sonu havalar soğumaya, yağmurlar azar azar başladığı zaman asfalt atıldı, bütün yaz bomboşken... dediğim işte yine bir önceki yaz sonu yapılmış, kışın etrafa döküp gittileri kum çamur gibi kalmıştı. madem asfalt atılacaktı neden kazıldıktan sonra aynı gün atılmadı da bir yıl öyle bekletildi bilmiyorum... o kadar kumu etrafa saçma sapan yayıp giden, çukuların içine doldurmayan türkçe bile bilmeyen kepçe operatörüne ne oldu mesela?... bu adam nasıl operatörlük yapabiliyor aklım almıyor.





  • Belediye dilekçe verip yapmıyorsa dilekçe sayı numarası bir nüshasına yazıp kaymakam vatandaş kabul gününde aynı dilekçeyi göster görev yapmıyorlar diye fen işlerine hemen yaptırır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CİMER’e yazsaydın şimdiye asfalt dökerlerdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    bu tarz konulara görüldü atılıyor genelde 

  • doldurmak kısmını siz yanlış anlamışsınız..

    ayakkabı kutusunu,kendi cebini,damadının şirketini,okçuları,yaycıları,ve rizeli cengiz inşaatın sahibinin kasasını doldurmaktır o.

    namı değer bu milletin anas.. iz diyen zattır kendisi ve ülkenin en büyük havalimanı inşaatını da almıştır.


    dediğini yapmıştır kısaca..


    yoksa yoldaki çukurlardan kime ne..

  • Eline sağlık kardeş yarın gel fen işleri müdürü olarak başla diyeceğim ama elimde değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yağmurda aynı çukur devam😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yaptığınız çok insancıl ve gerçekten iyi birsey. Lakin cezası vardır. 5 TL lik masraflık çukur size 5000 TL ye patlayabilir. Dallandirip budaklandirmayin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay nerede geçiyor?

    Valla ankarada melih yüzünden hizmet alamadığımız, daha doğrusu Çankayada olduğumuz için hizmet vermediği, belki de 15,20 senedir çakıl,çukur olan yerlerin nerdeyse hepsi cillop oldu son 1 senede.

    10 yıldan uzun süredir en ufak bir asfalt çalışması yapılmayan, sabah en işlek caddelerden biri olan bahçeli tarafındaki orduevi nin karşısındaki yol mis gibi oldu. Oyuncağa, dinazora ota boka para ayırmaktan sıra bize gelemiyordu en azından yollarımız düzeldi.

  • Yanlış yapmışsın aslında, bu işi gündüz yapıp video çekerek şov yapmalıydın (!)

  • Bi ara haberlerdemi ne görmüştüm çukurlara çiçek ekip protesto ediyordu halk.


    https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/yoldaki-cukurlardan-bikti-cozumu-ise-herkesi-sasirtti-2332603/


    https://www.gundemtekirdag.com/detay/573/yollardaki-cukurlara-cicek-ektiler


    Beyazmasaya şikayet edip öyle takip etseydiniz keşke.





  • burası büyük bir ilçe. adı gebze. hatta gündüz 2 milyona ulaşan nüfusuyla bilmem kaç ilden de fazla nüfusa sahip. muallimköy e5 bağlantı yolunda günde tahminen 10 bin aracın geçtiği bir yer var. burada 2 metre çapta 5 cm derinlikte bir çukur var. yolun tam ortasında hiçbir yere kaçamadan direk içine düşüp çıkıyorsun. bunu belediyeye şikayet ettim. biz ilgilenmezük karayollarına başvur dediler. karayolları benden tam nokta atışı konum istedi, verdim.

    bakalım kaç yıla burayı dolduracaklar. bekleyip göreceğiz.

  • Zamanında bizim apartmanın evine bir asfalt döşediler otoban gibi oldu.Gelen giden hayret ediyor.Mahalleli gözlerini asfalttan alamıyor herkes memnun.O zaman bizimkilere demiştin bu asfalt fazla dayanmaz diye. Üç ay sonra zuperonline mahalleye fiber döşedi çat iki ay sonra kablonet geldi en 5-6 ay sonrasında doğalgaz döşediler. Bizdede bitane çapsiz var ne zaman reklamını ya da afişini görsem sövüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    inat etmiştir veya yapmak için gerekli motivasyonu bulamamıştır, üşenmiştir vs. Konuşması kolay ama yapması zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye hangi partinin?

  • Bizim belediye de kaldırım yaptı ama engelli rampası yapmaya üşenip yolla kaldırımı birleştirdi, arabalar ters yöne girmemek için kaldırımdan gitmeye başladılar bir kısmıda kaldırım ortasına park etti, geçen gün geçerken iki tane koca taşı her iki uca koymuştum yayayı veya engelli sandalyelerini engellemeyecek şekilde, sivri zekanın bir tanesi tepikleye tepikleye kenara atmış taşları, deveye diken insanı öpen muhabbeti yüzünden artık zerre yararım varsa onu da yapmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.