Şimdi Ara

Pebble akıllı saatlerine hayat öpücüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pebble akıllı saatlerine hayat öpücüğü



    Akıllı saat pazarının yükselmesini sağlayan ve tarihte derin izler bırakan Pebble girişimi bundan 3 yıl önce faaliyetlerini sonlandırmış, sonrasında da Fitbit tarafından satın alınmıştı. Bununla birlikte eski kurucuları pes etmiş değil.



    Rebble Grants geliyor



    2018 yılında eski Pebble kurucuları bir araya gelerek Rebble girişimini kurmuştu. Rebble girişimi tüm hizmetleri devralarak Pebble akıllı saatlerini yeniden ayağa kaldırmayı hedefliyordu. Bazı hizmetler ise ücretli olarak sunuluyordu.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 2 resmiyet kazandı: İşte detaylar!



    Rebble girişimi şimdi Rebble Grants adıyla bir program başlatmış durumda. Daha önce sadece Pebble saatlerinin ayakta kalması amaçlanırken şimdi yeni projeleri destekleyerek daha iyi hale gelmesi amaçlanıyor.



    Rebble Grants programı Rebble servislerinin ücretli olanlarından gelen gelirle besleniyor. Girişim de ayrıca 25 bin dolar yatırım yapmış durumda. Elde edilen fon gelecek vadeden Pebble projelerine aktarılacak.



    Program kapsamında yeni bir Pebble uygulaması, mevcut RebbleOS altyapısının değiştirilmesi, akıllı saatlere işlev kazandıracak yeni uygulamalar gibi amaçlar mevcut. Daha önce Pebble ile ilgilenmiş geliştiricilerin vakit kaybetmeden programa başvurması isteniyor.



     



    Kaynak:https://www.slashgear.com/rebble-alliance-unveils-grants-to-breathe-new-life-into-old-pebble-watches-04636868/







  • Yeni saat çıkarsalar da alsak. Hiçbir akıllı saat Pebble'ın esnekliğini ve kullanım süresini yakalayamadı. Amazfit Bip yaklaştı ama onun da yazılımı kapalıydı.

  • Bir süre pebble classic kullandım, şimdi pebble time modeli var. Arada kullanıyorum. Rebble sayesinde çalışmaya devam ediyor. Projenin devam etmesi sevindirici.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orientem kullanıcısına yanıt
    Kullanım süresi derken şarjını kastediyorsanız amazfit bip ile karşılaştırılamaz bile, bip çok daha iyi. Yazılım konusunda ise dediğiniz gibi pebble çok iyidi

  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

    Bir şey yapmayan yazılımla şarın uzun olması normal. Benim saatim de GPS aktivitelerinde 20 - 30 saat ömür verirken, güç tasarrufa alınca sadece saati göstererek 80 güne çıkıyor pil süresi. Ama o zaman da aşırı pahalı, sıradan bir saat halini almış oluyor.


    Pebble iyi bir ivme kazanmışken, bunu koruyup kendini geliştirememesi kötü oldu. Fitbit derken, Fitbit de Google'a gidiyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 7 Eylül 2020; 18:19:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.