Şimdi Ara

Kendimi çok kötü hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet bağlantım da sorun yaşıyordum. Neyse aradım millenicom müşteri hizmetleri ni dedim sorun yaşıyorum. Önce telefon iki kere yüzüme kapatıldı. 3.defa aramam ile zorda olsa birine bağlandım derdimi anlattım. Bizde sorun yok dedi. Ben ama benim hızım çok düşüyor ve interneti kullanamıyorum dedim. Ondan sonra yapabileceğim bir şey yok dedi sert bir şekilde.

    Biraz daha konuşma ilerleyince hanımefendi sanırım işinin stresini bana yıktı. Ne yaparsanız yapın yapabileceğim bir şey yok diye bağırıp ücret karşılığında ekip dışında hiçbir şey yapamam dedi. Tabii şok oldum.

    Bugüne kadar kimseyi kıracak bir şey yapmadım. Ben yüzde 96 engelli raporu olan bir insanım kendi halimle yaşayıp gidiyorum.

    Dostlar bu çok ağrıma gitti tanımadığım biri tarafından bu şekilde örselenmek.

    İçimde kalmasın diye yazmak istedim. İnsanlar niye bu kadar tahammülsüz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Sen iyi insan olmaya devam et, kendine güzel faaliyetler bul, canının istediğini yap, insanları hiç düşünme. Sorunlu milletiz, dandikliğimiz en üst düzeyde, değişmemiz çok zor. Kalitesizler atar yapar, atlar, hoplar, düzey tam olarak bu. Kendi yaşamına bak, düşündüklerinle uğraş. Değişimin olması hakikaten zor bu ülkede, problemlisi o kadar bol ki.
  • İnsanlar dert, kendini üzme. Maalesef ki insan kalitemiz geriye gitti, kötü yönde değiştik, iş yapmak ve yaptırmak hakikaten zorlaştı. Ülkenin seviyesi hızlı hızlı iniyor, atarlı milletiz. Canını sıkma, iyi düzeyde olan insanımız parmakla sayılacak kadar az.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 30 Ağustos 2020; 4:25:51 >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Bazen diyorum kendi kendime Metin her şey çok boş... Kendimi de değersiz ve çok boş hissediyorum.

    Fiziksel sorularımın üstüne bu şekilde örselenmek beni yıkıyor ve kendimi daha da güçsüz hissetmeme sebep oluyor. Yazmak ve okumak aklımı başka şeyler ile meşgul etmek bana iyi geliyor bir tek.

    Digitürk forumunda insanlara yardımcı oluyorum elimden geldiğince. Daha kimseye hayatımda tek kötü kelime tek küfür kullanmadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef insanların çok büyük bir kısmı böyle. Bunun pek çok sebebi var elbette ama özel ama toplumsal ama küresel. İnsanların artık büyük bir kısmının kimseye tahammülü kalmadı. Eğer istersen sana bu şekilde davranan kadını şikayet edebilirsin. Belki işinin stresi değildir sadece ve kadının karakteri böyledir. Hakkında pek çok şikayet varsa zaten gereği de yapılır muhtemelen. İyi forumlar Metin kardeş.

  • Şimdi böyle yaparak buralara yazıp duvar kasmış gibi olmamak için Müşteri temsilcisi hakkında detay vermedim

    Millenicom sadece sizi Allah'a havale ediyorum diye mesaj attım o kadar. Bu gece yarısı beni üzdüler.

    İçimde kalmasın diye buraya yazdım. Size de teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hani bir söz varya "Dünya hassas kalpler için cehennem" diye tam anlamıyla öyle.. Hiç canını sıkmaya değmeyecek seviyede insanlar için keyfini kaçırma boşver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Öyle maalesef.

    Film falan izlemek istiyordum ve internet sıkıntısı için aramıştım. Tüm keyfim kaçtı. Düşüncelere dalarken buldum kendimi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Sen iyi insan olmaya devam et, kendine güzel faaliyetler bul, canının istediğini yap, insanları hiç düşünme. Sorunlu milletiz, dandikliğimiz en üst düzeyde, değişmemiz çok zor. Kalitesizler atar yapar, atlar, hoplar, düzey tam olarak bu. Kendi yaşamına bak, düşündüklerinle uğraş. Değişimin olması hakikaten zor bu ülkede, problemlisi o kadar bol ki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bikaç tane besin piramidinde en altta bulunan insanın sana dediklerini çok önemseme hocam, kimisi ezikliğini başkalarını ezerek bastırmaya çalışır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.