Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.799
Cevap
259
Favori
1.014.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihaz bugün elime ulaştı ups ile tamı tamına 6 gün sürdü , genel olarak bana biraz küçük geldi , iphone xs maxten geçince aşırı hafif ve ekranı küçük gelince biraz telefonu yadırgadım , umarım alışırım. Mavi rengi hoş ve güzel ışıklı ortamlara göre rengi değişiyor, cihaz bu arada aşırı toz çekiyor. Bataryayı test edemedim henüz. Kamera olarak çok beğendim xs maxe göre bariz farklar var. Bu arada icloud taşıması yaparken sorun yaşadım ve ilk kez gördüm iosta . iphone xs max 14.4 sürümü vardı iphone 12 de 14.3 sürümü, sürüm farkından dolayı verileri tam taşıyamadım yarım yamalak kaldı. Şimdilik diyeceklerim bu kadar denedikçe yazarım.
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merman M kullanıcısına yanıt
    Önceki telefonunuz neydi hocam sakıncası yoksa.
  • yaman06 Y kullanıcısına yanıt
    80 den sonra yavaşlar
  • Arkadaşlar müsaitseniz telefonunuzda bulunan modem in teknik detaylarını bulup paylaşır mısınız? Bu benim için çok önemli, intel modem mi kullanmışlar yoksa qualcomm mu çok merak ediyorum. Hatta mümkünse kullanılan RAM tipi ve depolama teknolojisini de görüntüleye biliyorsanız paylaşır mısınız. Türkiye ye gelen modeller nasılmış öğrenelim, internette belirtilen özellikler çok değişik gözüküyor ve ayrıca Apple Türkiye de iPhone 12 nin sayfasında 5g den bahsetmemiş, lte gigabit demiş. Acaba 5g kırpılmış model mi satıyorlar Samsung gibi.
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt
    12 mini'lerin satışlari iyi gitmediği icin uretim durdurulmus onun yerine 12 pro cok gittigi icin bandi ona ayirmislar.
  • ebu41 E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 5g yaziyor Apple Turkiye'de. 5g var ama tek farklilik Abd'de mmvawe 5g desteklenen cihazlar var, Turkiye'deki cihazlar standart 5G destekliyor. Cihazin sag tarafinda mat ufak bir alan var o yuzden Abd cihazlarinda ama Tr cihazlarda yok.

    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Samsung S20
  • falcon84 F kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falcon84

    12 mini'lerin satışlari iyi gitmediği icin uretim durdurulmus onun yerine 12 pro cok gittigi icin bandi ona ayirmislar.

    https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/iphone-12-mini-cok-daha-yavas-sarj-oluyor-41653726


    İphone 12 mini, diğer 12 modellerine göre daha yavaş şarj oluyormuş. Aslında hepsi 15 watt şarj desteği uyumlu olmasına rağmen 12 mini 12 watta kadar şarj alabiliyormuş. Tabi 3 wattlık farkın neden kaynaklandığı konusunda appledan açıklama yok. Ayrıca zaten günlük hayatta bu 3 wattlık farkın çok da önem olmayacaktır diye düşünüyorum.


    Aslında 12 mini küçük değil. Hatırlayınız 6 plus sersinde "plus" modeli 5.5 inch ekrana sahipti, "dev gibi " derdik. Hatta plus modelini aşırı büyük bulup, normal model alan çok sayıda kullanıcı olmuştu.


    öte yandan küçük ekran isteyen gidip se alıyor. Açıkçası se 2 , iphone 12 minin satışlarını ciddi şekilde baltaladı. se 3 dedikoduları var, apple mini serisini sonlandırıp, yoluna se serisi ile yola devam edecek gibi görünüyor. Yani artık her eylül ayında biri se, diğeri pro olmak üzere 2 ana model göreceğiz diye düşünüyorum. Apple'ın strateji hatası, se gibi bir model varken mini çıkarmak oldu. Se 2 yi, 12 vari bir kasa ile çıkarsaydı, aynı kasa olmak zorunda değil, 5s kasasını revize etmesi yeterdi, mini diye de bir model hiç yapmayıp, seyi tanıtsaydı, 5g vs vs dolu cihazları 12 ve pro olarak lanse etseydi daha iyi olurdu. gelen raporlarda bu yönde bir hareket izleneceğini doğruluyor zaten.





  • Tahminimce seneye iPhone 12 Mini yoluna SE konsepti adı altında devam edecektir. Ve muhtemelen Pro modellerinin ekran yenileme hızı artacaktır aslında bu sene olmalıydı bu değişim ama klasik Apple işte. Bu sene Pro modelin normal 12 karşısında arada ki fiyat farkına değecek bir albenisi olduğunu düşünmüyorum. Hatta benim gözümde ciddi bir dezavantajı var daha ağır ve kılıf kullanma mecburiyetinden ötürü çelik kasanın hiçbir numarası da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar,
    Su sarj orijinal gibi gozukuyor. Agirligi yazilari falan. Ama kutusuz oldugu icin bilemiyorum. Anlamanin bir yolu var mi?

    Diyelim ki fake, bir zarari olur mu orijanal kablo ile kullandiktan sonra?





    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
  • 12 mini benim açımdan bu serinin en alınası cihazı ama 11 i satıp üstüne 3 bin vermek mantıklı gelmiyor bence
  • 12 mini de gri ya da füme renk açtığımda( koyu tema kullandığım sitelerde) ekranın sağ tarafında renk değişimi oluyor nasıl anlatsam siyah kıyafetin güneşte kalan kısımları biraz mor gibi olur rengi solar ya o şekilde acaba bu ekran hatası mıdır yoksa yazılımsal bir durum mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peacefulmoment P kullanıcısına yanıt

    Diyelim ki fabrikada çalışıyoruz ve havada metal parçacıkları var.Acaba bu ip12 serisindeki mıknatıs onları da kendine çekip yapıştırır mı?

  • Eski telefonum 8 plusta olmayan bir sorun yaşıyorum. Android telefonlarda olan bir şeydi bu ve çok rahatsız edici. İnstagram veya safaride sayfa aşağı inerken örnek veriyorum 50 kere aşağı inmede bir sefer oluyor ekrana dokunduğumda veya soldan sağa sürüklediğimde kaymaya devam ediyor. Önceki sayfaya dönmek istiyorum tepki vermiyor aşağı yukarı oynuyor ekran ancak durduğunda soldan sağa kaydırarak geri sayfaya dönebiliyorum tabi bunlar anlık oluyor ve arada oluyor ama genel olarak ekranı istediğim gibi hızlıca kontrol edemiyorum.

    Aklıma gelen sorun ekran koruyucusundan olabilir mi bu diğer sorun yazılımsal mı acaba. En kötüsü donanımsal olma ihtimali var mı böyle bir şeyin.


    Edit: Ekran koruyucu fazla kaygan 8 plusta tam ekran koruyucu vardı 5D olan bunun kadar kaygan değildi ondan mı alışamadım acaba çok kaygan olduğu için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 24 Ocak 2021; 4:21:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 satmaya değmez zaten cok iyi cihaz 11. Bende sirlet telefonu se 2020 oldugu icin 12 aldim ama 11 olsa hayatya 12 almazdim. Bir de yesil renk cok istiyordum o yuzden
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucudan dolayidir bence o. Ben su ana kadar rastlamadim hicbir iphone'da
  • 11 satılıp mini alınmaz hocam çok gereksiz olur...
  • forumdayim F kullanıcısına yanıt

    Aşağıdaki test videosunu izleyin benzer bir durum ise geçmiş olsun. Size maalesef kötü bir panel denk gelmiştir. Ve bu sorun donanımsal görünüyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 24 Ocak 2021; 11:47:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.