Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enevre -- 5 Eylül 2020; 0:19:4 >



  • Satar gibi yap oyala kendini satma
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Değmez mi satmaya
  • uğraşmışsın ama değmesi için sen bile bir sebep gösterememişsin.şeye dönmüş abi 3 gün içmezsen başlıyor 3 ay sonra etki ediyor 3 sene sonra temizleniyor 20 sene sonra bebek poposu gibi oluyor hebele diyor adam öteki de diyor ki al len al yak bir tane kafayı yedin.aynı karttan bende de var ayrıca ben de geçen ay aldım patlayacak o 3000 serisi ayrı kart satacaklar RT için.
  • Neye göre patlayacak gümbür gümbür geliyor diyorlar 2080 den %50 daha hızlı olacakmış 3080 öyle diyorlar. Ya tabi ben pek ihtmal vermiyorum firmalar o kadar sıçrama yaptırmıyor kartlarına.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G7 240hz panel in var tabiki 3080 işine yarar. Sat kartını sonra bi gtx 1650 fln al idarelik. TR ye 3080 kasım gibi gelir
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    İşte dolardan korkuyorum kasım 7.20 falan olursa o kadar 10 11 bin arası olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    Neye göre patlayacak gümbür gümbür geliyor diyorlar 2080 den %50 daha hızlı olacakmış 3080 öyle diyorlar. Ya tabi ben pek ihtmal vermiyorum firmalar o kadar sıçrama yaptırmıyor kartlarına.
    ya bırak ne %50 hızlısı?%100 pahalı olur olsa bile.nvidia neyi ne zaman çıkarmış da ucuz vermiş?hangi oyun var 2080 superle oynayamadığın?girme bak maceraya adamlar RT için ayrı kart çıkaracaz diyor deli gibi ısınıyor diyor hiç mi haber okumuyorsunuz?ama biri çıkıp mış muş dedi mi peşinden gidiyorsunuz kaynak neresi oturma organı çünkü hiç haber çıkmadı bu hızda olacak bu parada olacak diye.patlayacak bekleyenler yine hüsran şarkısı söyleyecek çünkü 7nm işini beceremedi nvidia.başka yere yaptıracam samsung'a yaptıracam bunun da haberi çıktı.çıkınca alıntı yaparsın.




  • RTX performansı tarafında bir sıçrama olacağı aşikar fakat saf FPS performansı açısından atla-deve farklar olmayacaktır.

    Mesela bende RTX 2080'imi satışa çıkardım ama amaç farklı. Ekran kartı tarafında küçülmeye gidiyorum. Zira eskisi kadar oyunlarla haşır neşir olamıyorum.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Sen hangi modeli kaçtan satıyorsun hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşuna maceraya girmeye gerek yok elinizdeki kartı satsanız dahi gelecek 3000 serisi kartlar o kadar yüksek performans farkı oluşturmayacak rt performansı daha iyi olur diye düşünüyorum. Piyasada tam anlamıyla rt destekli oyunlar yaygın değil daha ilerleyen süreçlerde eğer rt eksikliği hissedersen nvidia 4000 serine geçersin kaldı ki 2080s ile oynayamayacağın bir oyun yok zaten. Birde kur durumu var o konu da sıkıntılı. Uygun fiyata aldığını söylüyorsun kur sistemini keyfine bak 2080s her türlü yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    Sen hangi modeli kaçtan satıyorsun hocam
    Dükkanımdan ulaşabilirsiniz.
  • Sat parayı dolara bas 870 doların olacak elinde. 3070 zaten 2080s e eşdeğer performansta çıkar taş çatlasa 550 dolardan. Üstüne en son güncellemeleri alacaksın. Nvidia ın son çıkan kartlarına daha çok yazılım desteği verdiği ve bununla eski kartlarına fark attığı bilinen bir gerçek. Ve üstüne cebinde paran kalacak
  • Ben RTX 2080'i satıp parayı dolara çevirdim. En kötü ihtimalle (3080'in çok pahalı çıkması, 3070'in performans olarak yanına yaklaşamaması vs) gider aynı kartın 2. elini alır kullanırım ileride. En iyi ihtimalde RTX 2080ti'den iyi bir performansı daha ucuza mal etmiş olurum.
    Yinede çıkar çıkmaz almamak lazım, kampanya zamanı bekleyin ilerisi içinde.
    Eğer sürekli oynadığınız oyunlar varsa bir süre onlardan uzak kalacaksınız. Ben her gün RDR2 oynuyordum mesela ama benim yedek kartım olan GTX 760'la oynamak çekilir çile değil o yüzden bırakmak zorunda kaldım.
  • Kur durumu diyip duran arkadaslara guluyorum cidden , maden kur durumu var o zaman ileride alacaginiz malzemenin parasini cebinizde dolar olarak tutarsiniz kurun dusup yukselmesi sizi etkilemez .bu kadar zor mu bunu yapmak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    valla ülkede herşey algı üzerine kurulu kardeş.. sürekli dalgalanan ne olduğu olacağı belli olmayan bir para değeri var ülkenin. hani dengeli bir şekilde paranın değer kaybı olsa millet ona göre planını yapar ama yarın seçim olacak beyler, millet pembe rüyalara dalsın dövizi kasın indirin diyen yada dış güçler saldırıyor, beyler koşun defansa diyen ne olduğunu halen anlamadığımız bir düzen var şu an. kim neye güvensin kardeş.. öyle günlük takılıyoz işte bu ülkede :)
  • Bende olsam satar dolara çevirir beklerim piyasa kızışacak bir sürü kart çıkacak..

    2080 / 2080super yeni nesilde olsa ulaşılabilir maksimum üst düzey kartlar olarak diyorum 1080ti den sonra ahım şahım bir fark yaratmadılar.. 1080ti de ulaşılabilirlik açısından uzun süre benzer durumdaydı son zamanlarında diye hatırlıyorum (mining dönemi sonrası) bu kartlara oranla o yüzden yenilik açısından en büyük farkı yaratan 2080ti ninde fiyatı malum olduğundan 2080ti altı kartım olsa özellikle satar dolar alır beklerdim..

    2080ti kartı olan insanda yeni nesilde gelirde 3070 super veya Radeon 6800/6900 benim kartı yakalar daha uygun olursa değer kaybeder diye isterse satar bekler isterse kullanır sonuçta güçlü kart sahibinin kendi bileceği bir iş.

    Ama uygun fiyata 2060/2070 veya super modellerini Amd tarafında vega56/64 veya 5600xt/5700/5700xt modellerini edinmiş olan insanlar bekleyebilir yeni kartların fiyat performansına göre hareket edebilir aşırı bir zararlarıda olmaz burda sadece 2070s biraz soru işareti konumda çünkü pahalı alanlarda var onların kendi takdiri aldıkları fiyata ve beklentilerine göre hareket etsinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 28 Temmuz 2020; 11:34:29 >




  • Ben olsam zaman kaybetmeden satarım. Ray tracing performansında büyük gelişmeler olacak deniyor. Ray tracing de doğru düzgün kullanamadığın kartı sırf rt destekliyor diye elinde tutma bence. Sat eline geçeni de dolara vs çevir değerini kaybetmesin. Gerçi gümrük vergisi ek vergiler vs gene pahalıya gelecek ama sen bilirsin tabii.

    Bir ara yanlış hatırlamıyorsam tesselation için de böyle performans sorunları yaşamıştık. Sonraki seri kartlar ile burada performans sıçraması yapılmıştı. Ama tabii yanlış olabilir emin değilim.
  • 6000 tl ye satıp dolar alıp köşeye atıcaksan üstünede 4000 tl koyabilecek iseniz satın. tabi bekleme olayıda var .
  • Rtx 3070ti almak icin satardim ben. Eskidi kart iyice. Ama tr sartlari degisti. Artik bisey almak zor ozellikle vga.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.