Şimdi Ara

FORSPOKEN (PROJECT ATHIA) | PS5 ANA KONU | 24.01.2023 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
11.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    o pelerin neymiş öyle ya  

  • nier kullanıcısına yanıt

    oyunların artık 1200/1400 lira gibi fiyatlandığı ortamda 700 lira güzel fiyat hocam kardeşlikle veya kiralayıp deneyin derim ortalama bir oyun olmuş. demo ile alakası yok üzerine koymuşlar zaten demo ya başlamadan yazıyordu oyunun final sürümü değil diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Bu oyunun seci koysam satılır mı emin değilim ona güvenerek almak istemem aslında. Forumda ilan göremedim hiç hocam. Ya aslında demek istediğim şu, oyunların fiyatları böyle zaten de. Bazıları değer mi değmez mi o konuda emin olmak istiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Oluyor. Ben bu oyunu geliştiren firmayı bilmiyorum baktım da bundan hariç bir oyun yapmışlar. Verilen emeğe üzülüyor insan yıllar önce duyuruldu bu oyun çok daha iyi çıkmasını isterdim. Aslında büyük stüdyolar dışında çok sağlam oyunlar beklemek hayali oluyor. Hem grafik hem gameplay hem de performans sadece kendini kanıtlamış oyun stüdyolarının yapabildiği şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 25 Ocak 2023; 6:36:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Kişi modellemeleri çok başarılı. Şaşırdım.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    oyun güzel hocam burda yazan yorumlara pek bakmamak lazım. yorum yazanların nerdeyse hepsi oyunu almamış kişiler oyun patladı deyip eyleniyorlar kendilerince 😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😝👎🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Ön siparis hediyesi.

    Oyunda kesif kismi var gibi ha 10 saat sonra tekrara baglar mi bilemem su an icin keyifli gidiyor oyun o kadar da kotu degil ama grafikler ozellikle cevre bildigin ps4.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Kadiryoutube
    DAKİKALAR; 00:00 Forspoken Türkçe inceleme 00:36 Forspoken hikayesi (Spoilersiz) 03:11 Forspoken düşünülmeden yazılmış bir oyun 03:42 Forspoken seçmeli dialoglar 04:03 Forspoken kontrollerindeki yetersizlik 04:28 Forspoken basit ve cringe dialoglar 04:45 Forspoken ve Luminous Productions 06:15 Forspoken aksiyon sistemi 07:42 Forspoken açık dünya Square Enix oyun geliştirme ve yayıncı stüdyosunun alt kuruluşu olan Luminous Productions tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen Forspoken çıkış yaptı. Ben de oyunu oynadıktan sonra Türkçe olarak incelemesiyle karşınızdayım. Forspoken Türkçe inceleme! İyi seyirler. DISCORD: https://discord.gg/CVdrTPUYMQ PC-MOBIL OYUNLARI TOPLULUK SUNUCUMUZ: https://discord.gg/Gncv6Jc8qS Twitch: https://www.twitch.tv/MstafaKadir Sosyal Medya; Instagram ► https://www.instagram.com/mstafakadircelik Twitter ► https://www.twitter.com/mstafakadir Steam Grubumuz ► http://steamcommunity.com/groups/mstafakadir Ayrıcalıklardan yararlanmak ve kanala destek olmak için KATILABİLİRSİNİZ!: https://www.youtube.com/channel/UCxrvy9wPHXrDOhfF2Z_oLLA/join #mustafakadir #forspoken #forspokeninceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=0JZQX-TSUYI&list=WL
  • Bende oyunu 4.5 saat kadar oynadım ben şahsen beğendim beğenmeyenlere saygım sonsuz. İndirime girince değerlendirilebilir. Oyunda performans modunda kasılmalar gördüm ama 120 fps moduna alınca bildiğin yağ gibi akıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun içi photo moddan fotoğraf çekip oyunun grafiklerini övmek?
    Lol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infamous gibi bir oyun yapmış adamlar ama elektriksiz. Hazır yapılmışı varken infamous remake falan gelse bu forspoken her türlü yalan olurdu.

  • 20 saati devirdim maalesef 5 puan anca veririm, haritalar baya buyuk ama yapilacak seyler hep ayni atiyorum kanyon haritasinda kuleye git her yeri tara ve guclenmek icin o bolgeleri temizle sonra main questi tamamla ormanli haritaya git kule ile her yeri tara yine guclenmek icin taranan bolgeleri temizle, dusman tasarimlari grafikler de cok kotu olmamis bu oyun bitirmek icin bitirecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediler hatrına 6/10 verdim gitti.


    Square Enix kara listemde artık, son çare FF 16.

  • Oyunu dün gece itibariyle bitirdim, düşüncelerimi paylaşabilirim.


    Merak uyandıran bir hikayesi var. Ama bir noktadan sonra hikayenin nereye bağlanacağını az çok tahmin ediyorsunuz. Sadece ana hikaye üzerinden giderseniz oldukça kısa bir oyun. Birkaç yan görev var ama özensiz tasarlanmışlar. Onun dışında; klasik bölge temizle, zırh ve geliştirme malzemesi topla, açık dünya da boss kovala şeklinde. Bu tip etkinlikleri yaptığınız taktirde hikayeye ve Athia dünyasına yönelik ekstra bilgiler öğrenebiliyorsunuz. Ana karakterimiz Frey dahil hikayeye yönelik akılda kalan tek bir karakter yok. Tanta olarak anılıp elementlere hükmeden üstün insan varlıklar biraz ilgi çekici ama üstünkörü geçilmişler. Oyunda hiçbir karakterle bağ kuramıyorsun. Bu da sanırım kötü oyuncu tercihleri, seslendirmelerin ve diyalogların zayıflığı ve grafiklerin iyi olmamasından ötürü. Ana karakter çok itici. Ben bu kadar ağzı bozuk bir karakter görmedim. Bu iticiliği hikaye gereği geçmişinde yaşadığı kötü olaylardan dolayı bir dereceye kadar tolore edilebiliyor.


    Oyunun haritası uçsuz bucaksız ama çok boş hissettiriyor. Dere tepe gezmek bir noktadan sonra insanı sıkıyor. Çünkü her açık dünya oyununda olduğu gibi aynı şeyleri yapmaya başlıyorsun. Grafiklerde iyi olmayınca "şurada ne var acaba" diye merak edemiyorum. Son ayakta kalan insan şehri Cipal'in mimarisi güzel resmedilmiş. Yozlaşma yayılmadan önce Tanta'ların hükmettiği diğer düşmüş şehirlerinde kendine özgü mimari bir havası var.


    Oyunun bana göre en iyi olduğu kısım aksiyon. Elementlere hükmetmek ve düşmanları yok etmek çok tatmin edici olmuş. Her element grubunun kendine özgü büyüleri ve savaş mekanikleri var. Çok sayıda büyü var ve bu büyüleri güçlendirebiliyorsun. Onlarca farklı oynanışa müsait bir altyapısı var. Düşman çeşitliliği bol ve her birinin farklı element türlerine açığı/dayanıklılığı olunca kendi dövüş stilini oluşturabiliyorsun. Büyüler arası geçişlerde çok hızlı ve aksiyondan ödün vermiyor. Özellikle yıldırım büyülerine bayıldım.


    Grafikler dönemin çok gerisinde olmuş. Yer yer Playstation 4'ü geçtim Playstation 3'te görebileceğimiz görsellere denk geldim. Karakterlerin mimikleri çok yapay. Ara sahneler bazen iyi, bazen çok eski hissettiriyor. Sanki iki farklı firma hazırlamış gibi. Sahnelerin bazıları çok buğulu görünüyor. Bu oyun hazır olmadan çıkmış, çok net. İlk Playstation sunumunda gösterilen grafiklerle alakası bile yok. Bu oyun neden PS5'e özel olmuş anlamadım. Yükleme süreleri dışında (ki bu konuda çok iyi) PS4 bu oyunu rahat çalıştırırmış.


    Açık dünya rpg oyunlarını çok sevdiğim için bu oyuna şans verdim ama kimseye almasını önermem. Bu haliyle ancak 5-6 puan alacak bir oyun.





  • Yükleme süresi gerçekten inanılmaz belki de gördüğüm en hızlısı continue diyorsun 1 saniyede açık dünya oyundasın ilginç.


    Valkyire Elysium ve Forspoken ikisi de birbirinin çakması oyunlar, en çok beğendiğim benim FF7 remake oldu nedene son zamanlarda


    Sanırım bu adamlar FF kasıyor diğerlerini salıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 30 Ocak 2023; 14:51:9 >
  • Haftasonu bitirdim oyunu ben de. En sevdiğim kısım oyunun aksiyon sistemiydi. Çok eğlenceli olmuş dövüş mekanikleri. Dualsense i de iyi kullanmışlar. Ne yazık ki açık dünya çok iyi değildi bence. Yeraltındaki bazı mekanlar da geçen yan görevleri ve diğer bir kaç yan görevi yaptım sadece. Onun dışında ana hikayeden gittim. Aslında oyunun bir güzel tarafı da illa şu seviyeye gel bu görevi yapabilmen için demiyor. Direk ana hikayeden ilerleyebiliyorsunuz. Grafik olarak kalite modunda tatmin ediciydi bence. Kişiden kişiye göre değişebilir tabi ama bence kötü bir oyun olmamış. Uygun fiyata bulunursa ya da dip fiyat gördüğünde oynanabilir.


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikayesi oyunun başlangıcı filan aslında ilgi çekici ama çok tekrara bağlıyor

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.