Şimdi Ara

LG Stylo 6'nın tanıtım broşürü ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçen yıl Haziran ayında piyasaya sürülen Stylo 5'in devam modeli geliyor. Beklenildiği gibi LG Stylo 6 olarak isimlendirilen telefonun tanıtım broşürü internete sızdı. Yayınlanan görsel cihazın görüntüsünü ve bazı özelliklerini açığa çıkarıyor.



    Damla çentikli tasarıma sahip olduğunu gördüğümüz LG Stylo 6, FullHD+ çözünürlükte 6.8 inç FullVision ekranla gelecek. Broşürde hızlı şarj özelliğinden de bahsediliyor ancak telefonun kaç watt şarjı desteklediği belirtilmemiş.



    Ayrıca Bkz.Donald Trump, Huawei yasağını 1 yıl daha uzattı



    LG Stylo 6'nın arka panelinde 13 megapiksel ana sensör, 5 megapiksel geniş açılı lens ve 5 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi görev yapacak. Ön tarafında ise 13 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası göreceğiz.





    Galaxy Note 20 karşısında şansı yok



    Akıllı telefonun hem ön hem de arka kamerası ile bokeh efekti verilmiş yüksek kaliteli portre çekimleri yapılabilecek. Cihazla birlikte gelen ekran kalemi, kullanıcıların not alma ve fotoğraf düzenleme gibi işlemleri pratik bir şekilde yapabilmelerini sağlayacak.



    LG Stylo 6, 3 GB RAM ve 64 GB (42 GB'a kadar kullanılabilir) dahili depolama alanı ile gelecek. Akıllı telefonun zaten bu tür özelliklerle Samsung Galaxy Note 20 karşısında hiçbir şansının olmayacağı anlaşılıyor. Detayları netleşen cihaz çok yakında resmiyet kazanacak.








  • 3 GB ram nedir yahu ...<br /><br /><br /><br />

  • Öyle tek modelle, Çin'lilerle orta segmentte mücadele edemezsin. Samsung gibi 20 tane çıkaracan. Yoksa çıktığı gibi çöp olan yeni bir telefon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lg halen telefon yapıyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.