Şimdi Ara

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN! (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
5
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafelt11

    Tamam kardeş anlaşılmış. Burada hata ya arapların ya da yapımcının bizim hile hurda yapmamızın hiçbir yanlış tarafı yok. Hırsızdan çalan hırsızı savunuyoruz şurda. Yanlışa yanlış yapmayalım diyorum insanlar yanlışa yanlış diyemiyor. Teşekkürler umarım düzgün okuyan olur da 1 kişi de olsa benim yazdıklarımı düzgün anlar.

    Aynen kardeşim biz sütten çıkmış ak kaşığız. Suçlular ya onlar ya da diğerleri... Bizim yaptığımız şey yanlış yanlış değil aslında(!)... Biz böyle iyi gelişiriz ha... İyi pohpohlamalar size..
    Birisine yanıt yazarken ALINTI veya CEVAPLA seçeneğini kullan ki attığın mesaj ortada kalmasın.
  • ++
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle zaum bokunu cikardi. Arkadas süre koyarsin insanlar ona gore hareket eder bekler. Ne bitis tarihi belli ne aciklama var. Ama bence turkceye ceviri olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çokda iyi yapmışlar bot atarak botçu araplar kazansaydı daha çok koyardı bana çünkü zaten bizim hakkımızdı bu anket bot olayları başlamasaydıda her türlü kazanıyoduk. Ayrıca zaum kim bot atmış kim atmamış bakmayacak bile adamların gerçekten umurlarında değil gibi bu anket olayı. Belirli bi zaman koymamışlar atmışlar burda anket var len gardeşim diye habire orda, Anket dediğinin bi sonu olur buna görede kazanan belirlenir sen böyle bi salaklık yaparsan bunu kullanan artniyetli insanlarda illaki çıkar harikalar diyarında yaşamıyoruz dünya burası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kranyen -- 28 Mayıs 2020; 17:34:29 >
  • noldu bu o kadar oy verdik
  • 1 ay oldu hâlâ bir açıklama yok.
  • yukarı
  • +1
  • Geriye sadece beklemek kaldı...

    Disco Elysium Yapımcı Resmi Duyuru

    Buranın Altına Yorum Yazarsanız Etkileyici Olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 16 Haziran 2020; 19:54:46 >
  • ee

    Hayatımda gördüğüm en saçma anket. Unuttular galiba.
  • The Great Internationale - Translation voting now closed!
    It's been just over a month since we revealed The Great Internationale and since then you have placed well over 200,000 votes on our website. We now have our hands full as we work with fan communities and localisation companies to try to bring you Disco Elysium's 1,000,000 words in new languages.

    The current translations are going strong thanks to the hard work being put in by each team. We'll have more to share about them all soon as they get closer to being finished. Meanwhile be sure to keep an eye on the website tracker for all of the progress updates.

    Russian team update
    The Russian translation of Disco Elysium is now being managed by Testronic (who are also doing the German and French translations).

    The community team provided a strong start for the translation that will be continued with a bigger team. This means we can ensure maximum quality, efficiency, and respect for the Russian language -- which is especially great as Disco Elysium owes so much to Soviet culture and history.

    Additionally, we are very thankful for the superb work the fan team have done, they won't go unrecognised or unpaid for it. A couple of the team's members will continue working on the translation with Testronic from within the community.

    What's next?
    All your votes and messages as part of The Great Internationale over email and social media have pointed us in the many directions we're moving in now. Once we are sure that we have everything in place we will make announcements about translations for each new language separately. We will do our utmost to ensure quality and deliver it.

    A super massive thanks to everyone for showing their love and for voting over the past few weeks, as well as those who bought Disco Elysium and put it on their wishlists. It helps us and the game out immensely. More soon!




  • Can Sungur, ekibim ve ben çevirebiliriz demişti. Yapımcı firma mail attık demişti. Tabii CS o tweet’i çooook sonradan görüp cevap yazdı. Ondan sonra haber alınmadı. Muhtemelen adamlar da bizi iplemediler, çünkü CS onları iplemedi sanmış olabilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimde şuanda almak isteyenler alabilir
  • Türkçe yalan olmuş geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joof

    Türkçe yalan olmuş geçmiş olsun
    Nasıl yalan olmuş ?
  • Haber yok mu hala ?

    Daha önceden shawdowrunner oyunlarıdan türe aşina olurum sanıyordum ama dil beklediğimden ağır geldi bir çok kelimeyi bilmiyorum buda keyfi minimize eden faktör türkçe dil desteği şart bu oyuna.
  • bu oyunu çevirebilecek babayiğit yok mu?:DD

  • Daha önce varmıydı bilmiyorum ama Disco Elysium için steamde toplulukta konu açtım sizlerde 1-2 bişey yazın belki bi sallayan olur

    O kadar anket yapıldı



    We, Turkish players waiting for localization. :: Disco Elysium Genel Tartışmalar (steamcommunity.com)

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.