Şimdi Ara

Turkcell Paycell Rezilliği !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yönetici arkadaşlar biliyorum yeri burası değil ama arkadaşlarımız paycell ile bu aralar alışveriş yapıyor. Rica ediyorum şurda dursun insanlar bilgilensin.

    Gelelim bize dh kardeşliği, Turkcell Paycell i biliyoruz, tamda bu ara çılgınlar gibi alışveriş yapıyoruz. Neden, çünkü eticaret kampanyası var diyoruz. Ama rezillik akan cevabına bakın.

    Geçen ay eticaret kampanyasındaki iade verilmediği için düştüm peşlerine, sıkıştırdım, maile gelen cevaba bakın..

    "Merhaba,



    Kampanyalarımıza altın alışverişi, fatura ödeme, Sanal Kart'a para yükleme gibi işlemler dahil değildir. Kampanya sadece online pazar yerleri ve online perakende mağazalarda geçerlidir.



    Kampanya koşullarına uygun harcama gerçekleştirilmediği için hediye paranız tanımlanmamıştır.



    30 TL ve üzeri yüklemeye 5 TL hediye kampanyası 5000 kişi ile sınırlıdır. Katılım mesajı gönderip 5000 kişi arasında yer almanız durumunda hediyeniz Paycell Kart'a 16-23 Mayıs tarihleri arasında yüklenecektir.



    Kampanyalarımıza ilginiz için teşekkür ederiz.



    Paycell Müşteri Hizmetleri"


    Konu linki burada
    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-paycell-rezilligi--143365821


    Kafasına göre bloke koyar, parayı çalıştırır. Kampanya şartlarını açıklamaz alışveriş yaptırır, sonra bakarsın meğer sektör geçerli değilmiş. Dereyi geçerken at değiştirilmez Paycel!
    Adam gibi kampanya şartları açıklanır. Milletin parasına çökülmez. Senin yüzünden kaç kişi zarar etti biliyor musun?

    Zaten son günlerde 4 tl eft ücretinden dolayı kullanmak pek isteniyordum artık benim için bitti. Sizleri de uyarmak istedim.

    Arkadaşlar lütfen konuyu "öne çıkar" a tıklayalım. Daha fazla kişiye ulaşsın, özellikle bugün kampanyanın son günü hediye herkes yapacaktır.


    Not: bunları malesef şikayet edeceğimiz bir yer yok arkadaşlar, bddk şikayet sisteminde çıkmıyor, cimer de o zaman turkcell'e şikayet edin diyormuş dh de aradığım sonuçlarda bunu buldum.

    Turkcell Paycell Rezilliği !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 10 Mayıs 2020; 9:22:43 >







  • Bir ara burada paycell kampanya ve tanıtımlarını yapan tavsiye edenlerdendim. Kullanmasını bilene avantajlı derdim.
    Artık paycell iyice saçmaladı. Kullanıcısı artıyor ama şu aralar paycell kullanmak için bir sebep bulamıyorum.
    Ne yaptıkları belli değil. En son hakkım olan hediye tl'yi bütün uyarılarıma bilgilendirmeme rağmen yüklemeyince nasıl bir proje olduklarından emin oldum. Ne kural tamıdıklarına inanıyorum ne etik.
    Paycell tam olarak bir Turkcell iştiraki değil. Goller Cepte,Paycell,Bip bunlar Turkcell'in çalıştığı taşeron firma olarak tanımlayabiliriz. Çözüm ekibi kendi bünyesindeki elemanlardır,Turkcell ekibi ile sadece bilgi akışı yapılıyor. Çok yazışmam ve konuşmam oldu bu uygulamaların firma çalışanlarıyla. Durum aynem bu şekilde.
    Paycell'e artık asla güvenmiyorum. Karttaki son bakiyeyi de harcadıktan sonra bir daha TL yüklemedim. Yalnız puanlar birikiyor hiç harcama yapmasamda,ve o puanları sömürüyorum. 3 tane hat ve 3 kart var,puanları kartın birine ayda bir göndererek bir kartta topluyorum. 1500-2500 puan olunca GB alıyorum yada İstanbul Karta bakiye yüklüyorum. Malum paycellde de salla kazan puan sistemi var haftada bir,onunla 200-300 puan geliyor her hafta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paycell MH si tam leş saçma sapan cevaplar veriyorlar, geçenlerde Mobil ödeme yapamıyorum mail attım bana mobil ödeme saati dışında işlem yaptığınız için olmuyor dedi

    Bunun saati mi var canım ne zaman isterse yaparım dedim cevap veremedi kimse şart şurt yazma sonra millet hesap sorunca Ora dahil değil bura dahil değil.

    Ayrıca yüksek bakiye yüklerseniz IBANa transfer vs işleminde takılıyor gitmiyor sıkıntı yaşayabilirsiniz.Mh boşa aramayın bilgisiz topluluk hepsi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu zamana kadar bütün kampanyalarından yararlandım daha takamadılar. Ama bunlarla uğraşmıyorum artık bonus paracard trink iyi bonu dağıtıyor bu ara. En son gelen hediyeleri harcayıp yoluma bakarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.