Şimdi Ara

ÜLKEMİN ÖZET DURUMU ÜZÜNTÜ İÇERİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lütfen troller konuya gelmesin! Eğer biraz insanı yönünüz kaldıysa buraya uğramayın lütfen. Şimdiden teşekkürler size.

    Türkiye gücü elinde tutanların kendilerini TANRI yerine koydukları klasik bir ORTADOĞU ÜLKESİDİR! Düşünün iktidarın haksız yere yapmış olduğu baskı ve caydırma politikalarından bir çıkar yolu bulup yeni oluşumlar ile devam ediyorsunuz ancak SİZİ KİMSE ELEŞTİRMEYECEK KİMSE EN UFAK BİR LAF SÖYLEMEYECEK! Böyle bir şey olduğunda direk DIŞLANIYOR ATILIYOR VE YASAKLANIYORSUNUZ! Ee O ZAMAN NEREDE KALDI SİZİN MUHALİF OLMANIZ HAK ADALET DUYGUNUZ NEREDE KALDI ÖZGÜRLÜK DAYANIŞMA!!!???? ELEŞTİRİYE GELİŞİME AÇIK OLMA??? SORUYORUM SİZE NE FARKINIZ KALDI Kİ?

    Şimdi arkaşlar bizim ülkede dindar kesim olduğu gibi diğer meşreplerden de bir çok kesimin olduğu halen hazırsa zorda olsa islam dinini yaşamayan insanların günlük aktivetilerini yapabildiği bir ülkeyiz bu konu kendi içinde sayısız sorun ve soru barndırdığı için konunun temelinde ASLA DİN OLMADIĞINI BELİRTMEK İSTERİM.

    Yazmış olduğum sitem dolu yazının özeti ve konusu şudur. Malum biliyorsunuz ülkemizde alkol fiyatları hükümetin ideolik görüşünden dolayı hayli fazla olup artık satın alınamaz hale bilinçli şekilde getirlmiştir. Ve artı son 4-5 yılda durum böyle olunca alkol hatta sigara içmek isteyen insanlar bir çıkar yolu bulmaya çalışmış ve evde içkilerini üretmeye başlamışlarıdır. Sigara içenlerde zaten tüttüncülerden temin ediyorlar vs. Şimdi işin alkol kısmında evde içkini yapmaya olanak sağlayan tamamen yasal koşullarda konunların izin verdiği ölçüde bunu yapmana sağlayan vergili algılı bazı tedarikçi firmalar çıktı bu işleri takip edenler az çok hangi firmalar olduğunu bilirler. Aslında tek firma idi pazarda liderdi bazı müşlerileri ile yaşanan sorunlardan sonra işleri eskisi gibi olmasa da halen güzelece hizmetini veriyor. Ve sonra pazarda oluşan boşluk ile bir çok yerli tedarikçi firmalar da çıktı.


    Bu yerli firmalardan birisi de yeni çıktı siparişi vedik ama aksilik olmuş olabilir bunu söylemiyor cevap verincede sanki dövecek gibi cevap veriyor tersliyor vs kardeşim biz sizden bedava almıoruz aradan geçmiş 10 gün ister istemez soruyoruz gördüğümüz mameleye bak! sonra bir forum sitesi var orada bu firmanın iş ortaklar arkadaşları da var. Ben bunları forum ve facede hakaret vs olmadan eleştirdim sonra beni forumdan atmışlar hesabımı devir etmişler vs... yazık kardeşim yazık biz de böyle olacaksak zaten bize her şey müstehak derim...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.