Şimdi Ara

covid virüsü günlerinde ikinci el araç satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Şu günlerde yeni araç aldığım için mevcut aracımı satmayı planlıyorum. Ancak şu ana kadar aracı satışa koymadım. Daha çok çekindiğim nokta ilgili ilgisiz kişilerin araca bakmak için maske yada eldiven takmadan aracın içini incelemesi, oturması,belli yerlerini kurcalaması. Son araç satışımda çok alakasız kişiler bile aracı incelemeye gelmişlerdi, o zaman çok problem etmemiştim araca bakmalarına.

    Ama şimdi ne kadar az kişi incelese o kadar iyi.
    Malum virüs deri yüzeyler ve metalde uzun süre kalabiliyor. Bu durumda asıl aracı alacak kişi ve ailesi ve benim için tehdit oluştursun istemiyorum.

    sizlerin bu konularda aldığı veya tavsiye edeceğiniz önlemler var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 16 Nisan 2020; 10:41:33 >



  • Benzer bir soru bende de var. Aklıma gelenler; Aracın koltuklarına servislerde kullanılan tarz naylon geçirme yapılabilir. Gelenlerin mutlaka eldivenle gelmesi istenebilir. Ya da belki eldivenleri ben veririm, gelirken nereye dokundular acaba endişesi olmaz. çıktıktan sonra da araba içini dezenfektan ile silebilirim, kapı kolu, direksiyon simidi vs.

    Ama o kadar kişi ile şu an muhattap olmalı mıyım ondan da emin olamadım, eşim de çok endişeli. arabam.com trink sat`a baktım. açık ofisleri var hala istanbul`da. Önlem aldıklarını da yazmışlar. En azından bir kişi ile kontağa geçip ilerleyebilirim diye düşündüm. Şu an bir alternatif olarak tutuyorum. Fiyatları bana uygun tabii, herkese uyar mı bilemem.https://www.arabam.com/trink-sat




  • Şu dönemde ciddi olmayan kimse araç bakmaya gelmez. Yani bir çok kişi gelebilir diye endişelenmeyin. Zaten alıcıların en önemli kriterleri fiyat. Genel eğilim telefomda anlaşmak ve sonra aracı almak yönünde. O bakımdan çok kişiyle temas etmeden arabanızı satmanız oldukça muhtemel. Tabi fiyatınız makul olmak kaydyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.