Şimdi Ara

Samsung'un Kamera Denetleyicisi uygulaması artık bir Galaxy Watch kullanarak Galaxy S20'den fotoğraf çekmenize izin veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung'un Kamera Denetleyicisi uygulaması Galaxy S20 serisini destekleyecek şekilde güncellendi. En son amiral gemisi modellerinden birine sahip kullanıcılar, uygulamayı indirebilir, cihazı uyumlu bir Samsung akıllı saatiyle senkronize edebilir.



    Kamera Denetleyicisi ile video kaydetmek mümkün



    Uygulama, akıllı telefonunuzu ve akıllı saatinizi senkronize etmenizi ve giyilebilir cihazın ekranını vizör ve uzaktan deklanşör düğmesi olarak kullanmanızı sağlar. Kullanıcıların, bağlı akıllı telefonlarının ön ve arka kameraları arasında geçiş yapmak için akıllı saatte yukarı veya aşağı kaydırma yapmalarına bile olanak tanır.



    Uygulama, fotoğraf çekmek ve video kaydetmek için kullanılabilir ancak kaydettiğiniz videoyu saatinizden izleyemezsiniz.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüs pandemisi sırasında Dünya artık daha az hareket ediyor!



    Kamera Denetleyici ilk olarak geçen yıl Galaxy Watch Active 2 ile birlikte duyuruldu ancak Galaxy Watch ve ilk nesil Galaxy Watch Active ile de çalışıyor. Yakın zamana kadar, sadece Galaxy S10 ve Note 10 serileri ve Galaxy Fold ile uyumluydu . Galaxy S20, S20 + ve S20 Ultra da son olarak listeye eklendi ancak Galaxy Z Flip henüz bu özellikten yararlanamıyor.








  • Vay be 5 sene önceki Sony saatimle yapıyordum

  • bu kombinasyonu düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum nerde , nasıl hangi amaçla kullanırım diye ama yani tamamen kullanışsız saçma bir özellik olmuş.

    Böyle lüzumsuzluklar yerine Group Play özelliğini geri getirsinler.

  • Arka kamerayla kendini çekmeye yarıyormuş işte :d

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arka kamerayla kendini çekmeye yarıyormuş işte :d

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eee benim eski tuşlu telefonda video çekebiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.