Şimdi Ara

Koronavirüs nedeniyle Hindistan'daki iPhone üretimi askıya alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • COVID-19 Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkilemeye devam ederken, işler teknoloji şirketleri için pek iyi gitmiyor. Kuşku yok ki bu şirketlerin başında Apple geliyor ve son olarak şirketin Hindistan'daki iPhone üretimi askıya alınmış durumda.



    Ayrıca Bkz.ABD'nin 1 trilyon dolarlık tek şirketi artık Microsoft



    Üretim 14 Nisan'a kadar durduruldu



    Hindistan hükümetinin Koronavirüs salgınının daha fazla yayılmaması için üç haftalık bir sokağa çıkma yasağı kararı alması, ülkedeki teknoloji üretim tesislerini de yakından ilgilendiriyor. Zira Hindistan'da faaliyet gösteren ve iPhone cihazları üreten Foxconn ve Wistron şirketleri, 14 Nisan tarihine kadar fabrikalarını kapalı tutacaklarını açıkladılar. Bu şirketlerin sadece Apple için üretim yapmadığını ve Çinli Xiaomi de başta olmak üzere bir dizi teknoloji şirketi ile çalıştıklarını da belirtelim.





    Konuyla ilgili olarak açıllama yapan Foxconn ve Wistron şirketleri, fabrikalarında tam olarak hangi Apple ürünlerini ürettiklerini açıklamadılar. Ancak sektöre yakın kaynaklar bu fabrikalarda iPhone XR veya iPhone SE gibi eski iPhone modellerinin üretildiğini belirtiyorlar. Sızan diğer bilgilere göre ise Apple'ın yakın gelecekte Hindistan'da iPhone 11 üretimine başlama planı da mevcut değil.




    Kaynak:https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/iphone-make-in-india-production-halt-april-14-lockdown-apple-foxconn-wistron-2200365







  • 2 sene de bir çıkarın telefonları artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corona virüs neler yaptırıyor dünyaya görüyormusunuz.

  • mevcut modeller bile bunları 5 yıl götürür zaten. az para kazanın kardeşim
  • bu virüs nelere kadi görüyormusunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.