Şimdi Ara

Apple Watch Web Gezintisi Insta vb. yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bugün apple watch ile internette gezinme insta facebook ve googla girme ve el yazısı klavyeyi aktif etmekten bahsedicem. Bildiğiniz daha pratik bilgiler ve yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim.
    Cihazım seri 5 44 mm gps kendi cihazımda denedim

    İnternete girme.

    Telefonumuz üzerinden birisine mesaj olarak girmek istediğimiz sitenin linkini atıyoruz. (mail de olabilir fakat denemedim.)
    Meselawww.google.com diye linki gönderiyoruz. Sonra saatimizin mesajlar kısmına girip o mesajlaşmaya giriyoruz ve linke tıklıyoruz. Tebrikler artık internete girebilirsiniz.

    Instagrama girme

    Buda internete girme ile aynı birisinewww.instagram.com linkini atıp mesajlardan bu linke giriyoruz. Artık instada dolabiliriz. Mobil Web sitesinde yapabildiğimiz hemen hemen her şeyi yapabiliyoruz sanırım çok kurcalamadım.

    Bu yöntemleri kullanarak youtube girdiğimde videolar açılmıyor. Tarayıcı bu formatı desteklemiyor gibi bi uyarı alıyorum.


    Klavye

    Öncelikle telefonumuza klavye olarak ingilizce klavyeyi ekliyoruz. Sonra saatimize geliyoruz. Klavyeyi kullanacağımız zaman dikte tuşuna sertçe bastırıyoruz. Diller seçeneği geliyor ingilizceyi seçiyoruz. Yeni bir tuş geliyor mesaj seçeneklerinin oraya ona basıyoruz. Ve artık el yazısı algılayan bir klavyemiz var. Bu klavyeyi kullanarak internette gezinebilirsiniz. Ayrıca bu şekilde dili ingilizce yapınca dikte dili sürekli olarak ingikizce kalmıyor. Ekranı kapatıp açınca tekrar türkçeye geçiyor. İngilizce konuşmak zorunda kalmıyoruz :))







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.